Test ADN tratament acnee

Nu te mai juca cu acneea

Ți-e scris deja în ADN ce funcționează pentru combaterea acneei

Numele meu este Bya și sunt asistentul tău virtual. Am o voce robotică tocmai pentru a te duce cu gândul la un tratament din viitor al acneei. Mai ții minte în filmele SF când cineva avea o problemă de sănătate, era scanat, și i se găsea imediat tratamentul corect?

Ei bine, cu ajutorul testului ADN AcneTest de la Fagron Genomics, ne îndreptăm către o astfel de soluție.

Dacă tu, sau o persoană dragă ție, se confruntă cu acneea, probabil că ai citit până acum numeroase articole, ai mers la mai mulți medici sau ai încercat diverse tratamente și creme împotriva acneei.

Astfel, ai aflat că lupta cu acneea este un lucru destul de frustrant, mai ales pentru că există nenumărate cauze care produc această afecțiune.

Cel mai mare dușman în lupta cu acneea este că de multe ori nu reușești să îi dai de capăt în totalitate, iar acest lucru nu aduce o stare prea plăcută.

Fie că abordezi o alimentație vegană, că încerci o cremă nouă sau că iei un medicament puternic care pe termen lung îți poate face rău, s-ar putea să nu te mulțumească în totalitate soluția găsită.

Acest lucru se datorează și faptului că anumite trăsături legate de acnee și de tratamentele eficiente împotriva acneei sunt scrise deja în codul tău genetic prin intermediul ADN-ului.

AcneTest de la Fagron Genomics este un test ADN pe care este suficient să îl faci o singură dată în viață pentru a afla cele mai potrivite formule pentru ca medicul să-ți poată prescrie cel mai bun tratament.

Testul ADN AcneTest analizează 180 de variante genetice privind predispoziția la leziuni provocate de acnee și răspunsul la tratamentul farmacologic. Acest test ADN analizează 60 de polimorfisme cu o singură nucleotidă în gene legate de:

  • Producția de sebum
  • Hiperpigmentare
  • Inflamații
  • Conversie hormonală
  • Formarea de țesut cicatricial
  • Rata metabolică
  • Răspunsul la tratamentul medicamentos 
  • Răspunsul la abordarea nutrițională

În plus, compania Fagron Genomics este certificată și auditată independent legat de protecția datelor cu caracter personal. Datele tale personale, medicale sau legate de ADN nu vor fi împărtășite cu nimeni. ADN-ul tău e numai al tău.

Bucură-te de rezultatele unui test ADN unic în lume ce te va ajuta în lupta împotriva acneei de orice tip. Află acum ce tratamente și substanțe funcționează cel mai bine în fiecare caz particular de acnee. Contactează acum cea mai apropiată clinică aBeauty Clinique.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei