M.A.D. Skincare Face Mapping Peeling

Mai multe nevoi un singur peeling.

Explorează inovația uluitoare în utilizarea avansată a peelingurilor M.A.D Skincare pentru o Exfoliere Excepțională. Tratează printr-un singur tratament, o gamă diversă de probleme: acnee, sensibilitate cutanată, hiperpigmentare și combaterea îmbătrânirii.

FaceMapping Peeling

Prețuri Face Mapping Peeling și oferte speciale

TRIADA DE BEAUTY: În luna martie este perioada perfectă să alegi un peeling chimic personalizat, fără perioadă de recuperare, personalizat și cu rezultate imediate. Dacă îți dorești un ten curat lipsit de acnee, pete pigmentare sau chiar riduri, acum poți profita de 23% REDUCERE.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

MAD Skincare

Face Mapping Peeling vs alte tratamente de peeling

Prin folosirea diferitelor substanțe de peeling pentru fiecare zonă a tenului în loc de o singură substanță, se elimină posibilitatea de iritare și de reacții adverse puternice ce apar după tratament. Spre exemplu, dacă pielea ta se confruntă cu problemele de sensibilitate terapeutul aBeauty va elimina un anumit acid.

Este singurul tratament care folosește game de tratament diferite:

  • ENVIRONMENTAL: concepută pentru protecția pielii și efecte anti-aging;
  • BRIGHTENING: concepută pentru a reda pielii un tonus radiant și uniform și o strălucire sănătoasă;
  • ANTI-AGING: concepută pentru a întineri, hidrata și reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor;
  • ACNE: minimizează acneea și a controlează pielea grasă;
  • DELICATE: oferă produse botanice calmante și liniștitoare, fără substanțe chimice agresive și parabeni.

Peeling fără perioadă de recuperare

Mulți clienți și pacienți și-ar dori să facă un peeling chimic, dar atunci când află cum va arăta fața lor după un peeling chimic agresiv, majoritatea renunță la ideea de a face un tratament cu un astfel de peeling chimic.

Peelingurile chimice M.A.D. Skincare nu necesită perioadă de recuperare, ceea ce le face ideale pentru persoanele care doresc rezultate rapide și complete. Vă garantăm că veți fi impresionați de potențialul și eficacitatea formulelor noastre.

Cum funcționează tratamentul Face Mapping Peeling

Face Mapping Peeling furnizează un tratament unic de peeling, adaptat pentru a aborda diverse nevoi ale tenului tău. Prin aplicarea strategică a diferitelor substanțe, acest tratament va lucra individual pe fiecare parte al tenului tău.

Toate formulele M.A.D Skincare funcționează sinergic, permițând combinarea produselor M.A.D și tratamentelor adaptate în mod specific nevoilor tale exacte. Tratamentul Face Mapping Peeling începe cu o curățare a tenului în profunzime, apoi se utilizează opțiunile de peeling adecvate. După peeling se vor utiliza măști tratament, creme hidratante, seruri și crema de protecție solară.

Zone de acțiune a tratamentului

Fiecare gama M.A.D Skincare are un complex unic de micro-nutrienți ce tratează diferite probleme ale tenului tău. Zonele vizate de tratament sunt: acneea din zona T, reducerea porilor, hiperpigmentarea de pe zonele superioare ale feței, liniile de expresie, liniile frunții, ridurile perioculare (laba gâștei). Curățarea generală a pielii pentru un ten neted ca oglinda.Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Peeling

”Experiența mea cu acest tratament de peeling a fost cu adevărat uluitoare! Procesul de exfoliere a fost delicat și nu a fost însoțit de disconfort sau iritații. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost abordarea personalizată a tratamentului. După tratament, am observat o reducere semnificativă a hiperpigmentării și a aspectului obosit al tenului meu.Cu siguranță voi reveni pentru sesiuni ulterioare, deoarece rezultatele vorbesc de la sine. Recomand cu încredere acest tratament tuturor celor în căutarea unei metode eficiente și personalizate de îngrijire a pielii!”


Iulia N.

Rezultate măsurabile pe care le vezi prin ochii tuturor.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Face Mapping Peeling completează foarte bine și alte tratamente faciale sau alte eforturi de skincare (cosmetice).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X