TRATATAMENTE ANTICELULITĂ

Anticelulita la putere maximă.

Un tratament anticelulita puternic, neinvaziv care ameliorează vizibil aspectul neplăcut de coajă de portocală.


Prețuri CellFit și oferte speciale

Estival Beauty Boost: Este timpul pentru o vacanță bine meritată, dar fără celulită. Convinge-te singură de ce să alegi tratamentul nostru anticelulită. Vara te îndeamnă să te bucuri de mai multe avantaje și de 20% REDUCERE la ședințe și pachetele tratamentului CellFit.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

Contact nou

CellFit vs alte tratamente anticelulitice

CellFIT poate aborda și reduce orice grad de celulită și orice tip de celulită. Cu ajutorul unui generator de aer comprimat se creează cantitatea optimă de energie cinetică ce produce vibrații în septurile fibroase și în stratul adipos din dermul inferior al zonei tratate.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

CellFit este tratamentul ce utilizează unde acustice de șoc cu o cantitate optimă de energie cinetică ce se transferă în septurile fibroase și reduc celulita.

Cum funcționează tratamentul CellFit

Protocolul CellFIT, folosit ca metodă extracorporală pentru reducerea celulitei, este reprezentat de combinarea undelor acustice de șoc cu radiofrecvență bipolară, vacuum pulsat, role mecanice de drenaj limfatic și infraroșu.

Zone de aplicare a tratamentului

Tratamentul de CellFit acționează cu succes pe zone precum coapse și fesieri. De asemenea, pentru obținerea rezultatelor vizate, poate fi necesară combinarea mai multor tipuri de tratamente. Protocolul este indicat persoanelor ce prezintă zone cu celulită localizată de gradul II, III sau celulită fibroasă.


Before & After CellFit

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință de reducere a celulitei. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratamentul cu CellFit.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


CellFIT-tratrament-celulita-pareri-scaled-3

Citisem că celulita nu poate fi tratată. Dar am tot încercat diverse tratamente anticelulită, masaje celulitice etc. cu speranțe. Doar CellFIT mi-a redus celulita vizibil. Pot să port orice rochie sau chiar pantaloni scurți fără să îmi mai fie rușine de picioarele mele. Îl recomand din suflet și prietenelor mele care vor fi mai mult decât bucuroase să îl încerce. ”


Elena Nistor

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii avansate.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

CellFit completează foarte bine și alte tratamente de slăbit sau alte eforturi de slăbire (sport & diete).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

8 comentarii la „TRATATAMENTE ANTICELULITĂ”

  1. Tratamentul CellFit este un tratament inovativ si puternic care ajuta la reducerea celulitei si la imbunatatirea aspectului pielii. Am ales sa urmez acest tratament si sunt foarte incantata de rezultatele obtinute pana acum. Vizibil, pielea mea arata mai neteda si mai ferma dupa doar cateva sedinte, iar preturile CellFit sunt foarte accesibile. Recomand cu caldura acest tratament oricui doreste sa scape de celulita! De asemenea, nu pot sa nu mentionez si oferta speciala de primavara, care m-a convins sa ma bucur de 22% reducere la sedinte si pachetele de tratament. Merita incercat!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei