Scapă de teama aspectului coajei de portocală specific celulitei! Alătură-te persoanelor care au ales CellFIT pentru a-și trăi visul de a arăta așa cum doresc!

Anticelulita la putere maximă.

Cel mai puternic tratament anticelulita neinvaziv care ameliorează vizibil aspectul neplăcut de coajă de portocală.


Prețuri CellFit și oferte speciale

Little Black Dress : În luna decembrie, CellFIT este cel care te poate ajuta să vezi că nu e imposibil să reduci celulita și tot el îți aduce cel mai eficient tratament corporal care poate face asta, indiferent de tipul de celulită. Acum cu super REDUCEREA de -25% la tratamentul CellFit, celulita este de domeniul trecutului.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

CellFit vs alte tratamente anticelulitice

CellFIT este tratamentul anticelulită suprem al tratamentelor împotriva celulitei neinvazive. Poate aborda și reduce orice grad de celulită și orice tip de celulită. Cu ajutorul unui generator de aer comprimat se creează cantitatea optimă de energie cinetică ce produce vibrații în septurile fibroase și în stratul adipos din dermul inferior al zonei tratate.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

CellFit este tratamentul ce utilizează unde acustice de șoc cu o cantitate optimă de energie cinetică ce se transferă în septurile fibroase și reduc celulita.

Cum funcționează tratamentul CellFit

Protocolul CellFIT, folosit ca metodă extracorporală pentru reducerea celulitei, este reprezentat de combinarea undelor acustice de șoc cu radiofrecvență bipolară, vacuum pulsat, role mecanice de drenaj limfatic și infraroșu.

Zone de aplicare a tratamentului

Tratamentul de CellFit acționează cu succes pe zone precum coapse și fesieri. De asemenea, pentru obținerea rezultatelor vizate, poate fi necesară combinarea mai multor tipuri de tratamente. Protocolul este indicat persoanelor ce prezintă zone cu celulită localizată de gradul II, III sau celulită fibroasă.


Before & After CellFit

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință de reducere a celulitei. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratamentul cu CellFit.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Peste 1093 de clienți nu pot da greș

Peste 1093 de recenzii oferite de clienți pe Google clinicilor noastre. Am obținut o notă medie de review de 4.9 din maximum 5 în urma recenziilor.

Așa cum ai văzut și la Știrile Pro TV

În cadrul materialului de la Știrile ProTV, tratamentul anticelulitic CellFit este prezentată ca o alternativă neinvazivă de modelare corporala, fără efort.


CellFIT-tratrament-celulita-pareri-scaled-3

Citisem că celulita nu poate fi tratată. Dar am tot încercat diverse tratamente anticelulită, masaje celulitice etc. cu speranțe. Doar CellFIT mi-a redus celulita vizibil. Pot să port orice rochie sau chiar pantaloni scurți fără să îmi mai fie rușine de picioarele mele. Îl recomand din suflet și prietenelor mele care vor fi mai mult decât bucuroase să îl încerce. ”


Elena Nistor

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

CellFit completează foarte bine și alte tratamente de slăbit sau alte eforturi de slăbire (sport & diete).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei