TOXINĂ BOTULINICĂ RIDURI 3 ZONE

Botoxul la rang de artă.

Toxină botulinică de cea mai bună calitate, păstrată și transportată la temperaturi optime de efect ce garantează rezultatele și le mențin pe termen mai lung.


Prețuri injectare riduri cu toxină botulinică și oferte speciale

TRIADA DE BEAUTY: Primăvara aceasta este momentul să întinerești și să strălucești, cu o injectare cu toxină botulinică pentru riduri, la un super preț. Alege injectarea cu toxină botulinică care aduce beneficii vizibile, într-o clinică unde confortul, igiena și siguranța este la superlativ. Profită de -10% REDUCERE și vei scăpa de riduri rapid și eficient.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

Toxina Riduri

Avantajele unei injectări riduri cu toxină botulinică într-o clinică aBeauty

Unul dintre avantajele majore atunci când alegi injectarea ridurilor cu toxină botulinică într-o clinică aBeauty este siguranța. La noi toxina botulinică este originală, este sigilată, este în termenul de valabilitate și este transportată și depozitată la temperaturi corecte de efect ce nu o degradează.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

O injectare cu toxină botulinică va reducere ridurile din anumite zone ale feței, oferind un aspect profund întinerit și lipsit de linii fine în zona unde s-a realizat tratamentul. 

Cum funcționează injectarea cu toxină botulinică

Injectarea cu toxină botulinică a ridurilor este un tratament minim-invaziv care durează foarte puțin – 20 de minute. Intervenția nu este dureroasă, nu necesită perioadă de recuperare și se poate efectua și într-o pauza de prânz deoarece activitatea se poate relua normal imediat după intervenție.

Zona de acțiune a tratamentului

Tratamentul cu toxină botulinică se numără printre cele mai bune tratamente anti-îmbătrânire contribuind la ameliorarea vizibilă a ridurilor din colțurile ochilor sau de pe frunte. În urma consultului medical (inclus în preț) medicii noștri specialiști pot rezolva mai multe probleme de ordin medical sau estetic utilizând toxină botulinică.


Before & After Injectare Toxină Botulinică

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura imediat după o ședință de injectare riduri cu Toxină Botulinică. Aici poți observa rezultate de înainte și după procedură.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Am aflat târziu de clinica din Constanța însă de când am pășit aici am simțit acea stare de bine și frumos, am simțit că sunt exact unde trebuie! Au trecut aproape doi ani de când sunt extrem de mulțumită de servicii, am șters de pe chipul meu 10 ani cred…sunt foarte mulțumită și vă recomand din suflet!


Aurora B.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Injectarea cu toxină botulinică completează foarte bine și alte tratamente faciale sau injectări estetice.

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

17 comentarii la „TOXINĂ BOTULINICĂ RIDURI 3 ZONE”

 1. Am nevoie de injectare botox deasupra buzei ( ridurile fumătorului , chiar dacă nu fumez ) . Efectuați această procedură ? Mulțumesc . Specific ca nu eu am mai pus această întrebare

  Răspunde
 2. Am nevoie de injectare botox deasupra buzei ( ridurile fumătorului , chiar dacă nu fumez ) . Efectuați această procedură ? Mulțumesc

  Răspunde
 3. Va multumesc pentru profesionalism, implicare, empatie si amabilitate. Totul este la superlativ. Doamna doctor Gavrila este o peroana foarte blanda si rabdatoare, asistentele sunt preitenoase, iar de management nu mai vorbesc 🙂 .
  Rezultatele sunt vizibile, chiar intineresti.

  Răspunde
 4. Good afternoon. I am interested in prices for Botox for men. 3 zones: forehead, eyebrows and eyes. Thanks in advance for your answer.

  Răspunde
 5. Eu sunt operată pe cord deschis și folosesc anticoagulant “SINTROM”.M-ar interesa dacă pot beneficia de terapia cu botox .Doresc în zona buzelor(riduri de fumător).Rog seriozitate în răspuns.Multumesc frumos!

  Răspunde
 6. Aș dori să știu prețul pentru injectare toxină botulinică in jurul ochilor și frunte
  Ar fi de preferat afișarea unor liste preț/ intervenție
  Un număr de telefon unde am putea discuta cu o persoană ce poate da detalii

  Răspunde
 7. Buna ziua.imi puteti spune va rog ,cat costa 3 zone de Botox?si cat se injecteaza pt o zona ?sau este 1 ml pt 3 zone? Multumesc

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X