ACID HIALURONIC RIDURI

Chipul tău, operă de artă.

Mai multe tipuri de acid hialuronic alese special pentru cele mai bune rezultate, cea mai bună remanență în timp și un plus de confort la injectare. 


Prețuri injectare riduri cu acid hialuronic și oferte speciale

TRIADA DE BEAUTY: Luna aprilie te îndeamnă să îmbrățișezi un look fresh, să te bucuri de beneficii și îți oferă super reduceri la tratamentele aBeauty. Pentru că vrem să vezi și tu cât de minunat arăți, noi ți-am pregătit o super REDUCERE de -13% la injectările cu acid hialuronic pentru riduri.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

Acid Hialuronic Riduri

Avantajele unei injectări riduri cu acid hialuronic într-o clinică aBeauty

Unul dintre avantajele majore atunci când alegi estomparea ridurilor prin injectare cu acid hialuronic într-o clinică aBeauty este siguranța. La noi acidul hialuronic este original, este sigilat, este în termenul de valabilitate și este transportat/depozitat la temperaturi corecte de efect.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

O injectare cu acid hialuronic în riduri este de obicei aleasă pentru un plus de volum, întinerire și contur facial.

Cum funcționează injectarea cu acid hialuronic

Procedura de injectare a ridurilor cu Amalian SF 24 oferă un aspect cât se poate de natural și reîmprospătat. Efectul acidului hialuronic Amalian SF 24 este vizibil imediat după injectare, nu necesită anestezie, este un procedeu nedureros, fără timp de recuperare, iar efectul se menține un timp îndelungat, între 12-24 luni.

Zona de acțiune a tratamentului

Acidul hialuronic din gama Amalian este o opțiune în combaterea procesului de îmbătrânire prin toate formele sale, redobândind volumul facial prin umplerea și netezirea ridurilor statice (pomeți, riduri nazolabiale, cearcăne).


Before & After Injectare Riduri AH

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura imediat după o ședință de injectare riduri sau volum cu Acid Hialuronic. Aici poți observa rezultate de înainte și după injectarea cu acid hialuronic Amalian.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Injectarea ridurilor cu acid hialuronic este precum construcția unei case. Trebuie să alegi bine de la bun început. Și de aceea eu aleg mereu garanția aBeauty. Voi alege mereu serviciile voastre cu adevărat premium care întrec toate așteptările. ”


Corina V.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Injectarea cu acid hialuronic completează foarte bine și alte tratamente faciale sau injectări estetice.

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

11 comentarii la „ACID HIALURONIC RIDURI”

 1. Va multumesc pentru profesionalism, implicare, empatie si amabilitate. Totul este la superlativ. Doamna doctor Gavrila este o peroana foarte blanda si rabdatoare, asistentele sunt preitenoase, iar de management nu mai vorbesc 🙂 .
  Rezultatele sunt vizibile, chiar intineresti.

  Răspunde
 2. Bună să vă fie inima .Vă rog ,ce siguranță avem că obținem rezultatele așteptate? Oferiți cumva o asigurare ? La preturile practicate s-ar cere așa ceva…Altfel mergem la incercare .Și la un preț …Când sunt prea multe laude și comentarii laudative…ceva …De aceea și întreb,ce asigurări ne dați ?

  Răspunde
  • Bună ziua! În cazul injectărilor cu acid hialuronic sau toxină botulinică pentru riduri, rezultatele le vedeți pe loc înainte de a plăti. Împreună cu medicul specialist veți stabili planul de tratament în funcție de obiectivele dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag!

   Răspunde
  • Buna ziua, Doamna Tamara!
   Va contactez din cadrul clinicii aBeauty din Cluj Napoca, am observat comentariul dumneavoastră lăsat pe site-ul nostru de clinici, oare ne puteți oferi numarul dumneavoastră de telefon pentru a va comunica toate detaliile in legatura cu procedurile si campaniile din acest moment? Pretul pentru injectare cearcane este de 1505 cu campania din acest moment, iar pentru ridurile din jurul gurii pretul de 1505, pentru un ml de acid haluronic riduri.
   Bianca, Consilier estetica.

   Răspunde
 3. Bună, numele meu este Luminita și as dori un preț estimativ pentru injectare cu acid pentru riduri deasupra buzei superioare am câteva riduri mici

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X