Despre noi

Cea mai mare rețea de clinici de estetică din România.

Brandul aBeauty Clinique ® a fost fondat în anul 2012 de către grupul de companii Agress Business aflat pe piața din România din 1997. Avem experiență în management și în cultura serviciilor superioare.

De ce

Oamenii aveau nevoie de rezultate și respect.

În 2012 piața de beauty se împărțea în două. Existau saloanele de colț de bloc cu servicii superficiale, fără rezultate. Și medicii chirurgi esteticieni foarte scumpi. Am decis să ne poziționăm premium în mijlocul nișei.

Evoluție

Clienții apreciază calitatea și rafinamentul.

Prima clinică a fost deschisă în 2012 în Galați. În 2014 am venit în Brașov și Constanța. În 2015 am deschis prima clinică în București. În 2017 Iași. În 2018 Timișoara. În 2020 Cluj-Napoca. În 2021 Oradea. Călătoria continuă. Continuăm prin clinici proprii și francize.

Servicii

Tratamente de estetică neinvazivă și minim invazivă.

Oferim în toată rețeaua națională de clinici tratamente faciale, tratamente corporale, epilare definitivă laser, injectări mărire buze, injectări estetice riduri, tratare vase capilare sparte, servicii dermatologie și produse tratament pentru acasă.

Valori

Suntem o companie profitabilă. Dar nu cu orice preț.

Suntem adepții relațiilor de încredere, a rezultatelor și a unei bune reputații. Prin urmare, valori precum integritate, familie, siguranță, dezvoltare și fericire sunt la loc de cinste în felul nostru de a fi și de a acționa. Vezi cartea valorilor.

Etalon

Multe clinici se inspiră de la noi. Și e ok.

Fără falsă modestie recunoaștem că suntem o referință în domeniul esteticii neinvazive. Competiția copiază multe aspecte. Este în regulă. Nu putem servi clienții de pretutindeni. Ne bucurăm că le putem oferi, fie și indirect, o experiență mai plăcută.

Responsabilitate

Avem o singură planetă.

Dacă putem face ceva mai sustenabil, o facem. De exemplu reciclăm hârtia, tipărim pe hârtie reciclată și am investit într-un sistem digital și legal de gestiune a documentelor eliminând 94% din consumul de hârtie și toner. Plănuim ca întregul parc auto să fie 90% electric. Și continuăm.

Contactează-ne

Hai să facem împreună lumea un loc mai bun.

Michael Jackson spunea într-un cântec ”începe cu omul din oglindă”. Singurele persoane pe care le putem schimba suntem noi. Dacă ești un om inteligent, responsabil și plin de viață, alege o carieră la aBeauty. Sau serviciile noastre.

Contactează-ne >

Prețuim natura. Acțiunile noastre sunt reprezentate de fapte reale legate de utilizarea de materiale reciclabile și utilizarea responsabilă a resurselor astfel încât să contribuim la viitor. aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală, injectări estetice, epilare definitivă, tratamente de slăbire și tratamente de întinerire din România. Monitorizăm indicatori ce influențează satisfacția ta și avem o echipă națională formată din peste 50 de specialiști: medici, terapeuți, asistenți medicali, consilieri și manageri medicali. Credem și investim în oameni pentru că am avut, avem și vom avea mereu oricum cea mai performantă tehnologie și condiții astfel încât să oferim rezultate și experiențe inegalabile. Când alegi aBeauty, alegi binele. Pentru tine și pentru planetă.

Item added to cart.
0 items - lei