Suntem rețeaua de clinici de estetică noninvazivă și minim invazivă în care poți avea încredere

Mulțumesc pentru că ați ales aBeauty Clinique și pentru că prețuiți serviciile superioare.

Ștefan Popa, CEO aBeauty Clinique [email protected]

Rețeaua de clinici de estetică din România.

Brandul aBeauty Clinique ® a fost fondat în anul 2012 de către grupul de companii Agress Business aflat pe piața din România din 1997. Avem experiență în management și în cultura serviciilor superioare.

Oamenii aveau nevoie de rezultate și respect.

În 2012 piața de beauty se împărțea în două. Existau saloanele de colț de bloc cu servicii superficiale, fără rezultate. Și medicii chirurgi esteticieni foarte scumpi. Am decis să ne poziționăm premium în mijlocul nișei.

Clienții apreciază calitatea și rafinamentul.

Prima clinică a fost deschisă în 2012 în Galați. În 2014 am venit în Brașov și Constanța. În 2015 am deschis prima clinică în București. În 2017 Iași. În 2018 Timișoara. În 2020 Cluj-Napoca. În 2021 Oradea. În 2022 a doua clinică în București. În 2023 Craiova. Călătoria continuă. Continuăm prin clinici proprii.

Servicii

Tratamente de estetică neinvazivă și minim invazivă.

Oferim în toată rețeaua națională de clinici tratamente faciale, tratamente corporale, epilare definitivă laser, injectări mărire buze, injectări estetice riduri, tratare vase capilare sparte, servicii dermatologie și produse tratament pentru acasă.

Valori

Suntem o companie profitabilă. Dar nu cu orice preț.

Suntem adepții relațiilor de încredere, a rezultatelor și a unei bune reputații. Prin urmare, valori precum integritate, familie, siguranță, dezvoltare și fericire sunt la loc de cinste în felul nostru de a fi și de a acționa. Vezi cartea valorilor.

Etalon

Multe clinici se inspiră de la noi. Și e ok.

Fără falsă modestie recunoaștem că suntem o referință în domeniul esteticii neinvazive. Competiția copiază multe aspecte. Este în regulă. Nu putem servi clienții de pretutindeni. Ne bucurăm că le putem oferi, fie și indirect, o experiență mai plăcută.

Responsabilitate

Avem o singură planetă.

Dacă putem face ceva mai sustenabil, o facem. De exemplu reciclăm hârtia, tipărim pe hârtie reciclată și am investit într-un sistem digital și legal de gestiune a documentelor eliminând 94% din consumul de hârtie și toner. Și continuăm prin alte mijloace.

Item added to cart.
0 items - lei