TRATAMENTE PIELE LĂSATĂ

Slăbire la viteza sunetului.

Rezultate rapide și de durată, cu o piele fermă și tânără. Tratament slabire si antilaxitate ce reduce țesutul adipos și previne îmbătrânirea pielii.


Prețuri SonicSlim și oferte speciale

Estival Beauty Boost: Acum este momentul ca frumusețea ta să se bucure de vacanță! Cu promoția noastră de iulie, acum poți slăbi localizat cu tratamentul SonicSlim, bucurându-te în același timp de o piele fermă și lifting corporal. Profită de 20% REDUCERE la ședințele individuale și pachetele tratamentului SonicSlim.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

Contact nou

SonicSlim vs alte tratamente antilaxitate

Față de alte tratamente pentru slăbire, tratamentul de slăbire localizată SonicSlim oferă în plus un efect de tonifiere și fermitate a pielii pentru că pe lângă reducerea în centimetri, terapia stimulează producția de colagen la nivel local întinerind pielea.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

SonicSlim este tratamentul pentru slăbire, fermitate și remodelare corporală rapidă ce reduce țesutul adipos și previne îmbătrânirea pielii.

Cum funcționează tratamentul SonicSlim

SonicSlim este un tratament slabire si antilaxitate, cu tehnologie nouă bazată pe ultrasunete concentrate de intensitate înaltă care permite reducerea volumului de grăsime și obținerea unui lifting neinvaziv al pielii.

Zone de aplicare a tratamentului

Tratamentul de SonicSlim acționează cu succes pe zone precum abdomen, brațe, genunchi, subfesier, coapse interne, coapse externe. De asemenea, pentru obținerea rezultatelor vizate, poate fi necesară combinarea mai multor tipuri de tratamente. Cel mai important lucru este să începi acest tratament pentru a observa primele rezultate cât mai rapid.


Before & After SonicSlim

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință pentru slăbire și antilaxitate. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratamentul cu SonicSlim.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Tratamentul corporal de slăbire și fermitate este preferatul meu la voi, împreună cu CellFIT. Nu mai are de ce să îmi fie rușine cu pielea flască de pe abdomen care a apărut după cele două nașteri. Îmi era greu să îmbrac orice pantalon pentru că nu mă simțeam deloc bine în pielea mea. Acum am reușit să întineresc la corp cu vreo 10 ani la voi = client pe viață!


Anca S.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

SonicSlim completează foarte bine și alte tratamente de slăbit sau alte eforturi de slăbire (sport & diete).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei