Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Cauți informații cu privire la protejarea datelor cu caracter personal conform GDPR? Accesează această pagină dedicată: https://www.abeauty.ro/politica-confidentialitate/

TERMENI ȘI CONDIȚII ABONAMENTE

Prin achiziționearea online sau offline (în clinici) a abonamentelor cu denumirea Silver, Gold, Fat Dissolver, Fat Dissolver Elite, Cellulite Destroyer sau Cellulite Destroyer Elite confirmi că ești de acord cu următoarele aspecte:

 1. Abonamentele conțin ședințe de tratamente corporale în funcție de numărul și tipul recomandat de specialiștii aBeauty Clinique în urma unui diagnostic. Exemplele de ședințe de tratamente din fiecare abonament sunt menționate pe pagina de achiziție a abonamentelor.
 2. Conform Time Protection, ședințele din abonamente pot fi efectuate în termen de maximum 60 de zile din momentul plății abonamentului lunar. În caz contrar, ședințele din abonament nu se reportează, recuperează, preschimbă sau rambursează.
 3. Conform Flexible Pass, o ședință dintr-un abonament poate fi replanificată gratuit în termen de 60 de zile dacă replanificarea este solicitată cu cel puțin 48 de ore lucrătoare înainte. În caz contrar, ședințele din abonament nu se reportează, recuperează, preschimbă sau rambursează.

La plasarea și finalizarea cu succes a unei comenzi online, fiecare client bifează că este de acord cu acești termeni și condiții contractuale.

POLITICĂ UTILIZARE VOUCHERE

Confirmi că ești de acord cu politica de utilizare a voucherelor aBeauty stipulată la https://www.abeauty.ro/vouchere

Termeni și condiții vouchere aBeauty Clinique

Felicitări! Urmează să beneficiezi de toată bucuria pe care o poate aduce un voucher aBeauty Clinique.

Pentru a te bucura de beneficii în cele mai bune condiții, este important să cunoști termenii și condițiile de utilizare a voucherelor aBeauty Clinique (S.C. Agress Beauty S.R.L.)

Prin achiziționarea sau obținerea unui voucher aBeauty Clinique, declari că ai luat la cunoștință și că ești de acord cu următorii termeni și condiții.

Regulament și termeni și condiții utilizare vouchere

Felicitări! Urmează să beneficiezi de toată bucuria pe care o poate aduce un voucher aBeauty Clinique.

Pentru a te bucura de beneficii în cele mai bune condiții, este important să cunoști termenii și condițiile de utilizare a voucherelor aBeauty Clinique (S.C. Agress Beauty S.R.L.)

Prin achiziționarea sau obținerea unui voucher aBeauty Clinique, declari că ai luat la cunoștință și că ești de acord cu următorii termeni și condiții.

 • Voucherele sunt valabile doar prin prezentarea acestora în original colegului de la recepție care îl va verifica și valida. Un voucher scanat, prezentat sub formă de fotografie sau copie xerox nu este valabil și nu poate fi validat.
 • Pentru ca un voucher să fie considerat valid, acesta trebuie să aibă pe lângă informațiile notate pe el și o ștampilă însoțită de o semnătură a unui coleg autorizat să emită vouchere, angajat în cadrul grupului aBeauty Clinique.
 • Orice voucher are un termen de valabilitate scris pe acesta. În cazul în care un voucher nu are menționat un termen de valabilitate, acesta este valabil 12 luni calendaristice din momentul emiterii.
 • Dacă un voucher este nominal (adică este emis pentru o anumită persoană anume), beneficiile voucherului pot fi primite doar de către persoana căruia voucherul ia fost adresat. Validarea se va face prezentând un act de identitate.
 • După validarea unui voucher de către personalul autorizat al unei clinici, acesta va rămâne fizic în cadrul clinicii și va fi atașat la fișa clientului. Predarea fizică a voucherului către personalul clinicii se va realiza pe baza unei semnături.
 • În afara achizițiilor din magazinul nostru online aflat la www.abeauty.ro, unde solicitarea rambursării banilor pe un voucher se poate realiza conform legii în 15 zile de la recepționarea plății, voucherele nu sunt returnabile, iar valoarea acestora în bani nu poate fi rambursată. După perioada de 15 zile calenderastice de la realizarea plății, nici voucherele achiziționate online nu pot fi returnate în vederea rambursării sumei de bani plătite pentru acestea.
 • În cazul achiziționării unui voucher în clinică pentru a fi oferit cadou unei alte persoane, dacă pe voucher nu este menționată o sumă și este menționat un tratament, un serviciu sau un pachet de servicii pentru care persoana care a primit cadoul are contraindicații, se va calcula valoarea serviciilor și se vor oferi în schimb alte servicii pentru care persoana care a primit cadoul nu are contraindicații.

Alte mențiuni importante legate de utilizarea voucherelor

Pentru a ne asigura că așteptările tale sunt în concordanță cu regulamentul de utilizare a voucherelor, menționăm cum pot fi utilizate voucherele sau cupoanele de reducere.

 • Un voucher nu poate fi utilizat pentru achiziții din trecut, indiferent dacă sunt achiziții parțiale (avans) sau integrale.
 • Voucherele nu se pot cumula între ele pentru aceeași achiziție. Dacă aveți 2 vouchere, puteți face achiziții separate.
 • Voucherele nu se aplică la promoții speciale Black Friday, Vente Privee sau unde reducerile sunt mai mari de 40%.
 • Nu toate voucherele sunt compatibile cu toate tipurile de servicii, tratamente sau produse, ci doar cu unele specifice.
 • Voucherele valorice primite cadou în cadrul anumitor campanii și care nu au fost achiziționate cu bani, nu pot fi folosite pentru achiziția de produse fizice.
 • Ca regulă de bază, voucherele cadou nu sunt transmisibile în cazul în care nu este specificat altfel de campanie.
 • Atenție la perioada de valabilitate a voucherelor cadou. Acestea au de obicei o perioadă foarte scurtă de utilizare.
 • Un voucher poate fi folosit doar o singură dată la nivel de cont de client și nu poate fi refolosit sub nici o formă.
 • În cazul în care dintr-o eroare s-au putut folosi la o achiziție două vouchere, ne rezervăm dreptul de a anula comanda.
 • Primirea oricărui voucher reprezintă acordul tău pentru acest regulament, conform stipulării din termeni și condiții generale: https://www.abeauty.ro/termeni-si-conditii/ 
 • Achiziționarea unui voucher online nu necesită semnarea niciunui document, deoarece conform legislației ce definește comerțul online, în cadrul procesului de finalizare a comenzii, ați putut citi termenii și condițiile, iar finalizarea unei comenzi poate fi realizată doar bifând că ați fost de acord cu termenii și condițiile

Ce vouchere pot primi

Pe lângă campaniile specifice și unice unde voucherele sunt comunicate prin mijloace specifice de departamentul de marketing, există un set de vouchere de care poți beneficia în anumite momente cheie din relația noastră.

 • Voucher 50 lei pentru abonarea la newsletter-ul aBeauty livrat pe email
 • Voucher 100 lei pentru abonarea le newsletter-ul aBeauty livrat pe WhatsApp
 • Voucher 100 lei pentru activarea notificărilor de urmărire pe Instagram
 • Voucher 200 lei pentru oferirea unei recenzii reale de client pe Google

După cum spuneam și mai sus în regulament, aceste vouchere nu sunt compatibile și nu se pot cumula între ele pentru aceeași achiziție pe aceeași comandă sau factură. De asemenea, aceste pot fi aplicate specific unor anumite tipuri de servicii și doar într-un interval de timp limitat din momentul în care ți-a fost generat.

Vreau să folosesc un voucher

Îți vom oferi asistență cu bucurie pentru a utiliza un voucher dobândit. Poți alege să primești asistență telefonică de la o colegă specializată în estetică, sau să navighezi direct prin magazinul nostru online și să aplici codul voucherului obținut pentru anumite servicii specifice la finalizarea comenzii.

POLITICĂ RESTITUIRE BANI

In cazul in care se doreste rezervarea unui pachet/serviciu este necesara plata unui avans in valoare de minim 10% din contravaloarea pachetului/ serviciului. Aceasta suma poate fi returnata in maxim 30 zile calendaristice de la data la care s-a incasat avansul si este calculata doar conform următoarei formule: (suma platita in avans)– 5% ( comision administrare) = rest de bani.

––

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site este operat de aBeauty Clinique ®. Pe întreg site-ul, termenii „noi” și „nostru” se referă la aBeauty Clinique®. aBeauty Clinique ® oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, cu condiția acceptării tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici.

Vizitatând site-ul nostru și / sau cumpărând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul nostru” și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții suplimentari și politici menționate aici și / sau disponibilă prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului.

Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile, atunci este posibil să nu accesați site-ul sau să utilizați servicii. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acestea ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 – TERMENII MAGAZINULUI ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, considerați că îndepliniți vârsta majoră în statul sau provincia dvs. de reședință sau că sunteți vârsta majorității în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat acordul dvs. ca persoane minore al căror tutore sunteți, să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile drepturilor de autor).

Nu trebuie să transmiteți viruși sau coduri de natură distructivă.

O încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la terminarea imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 – CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificări în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să vindeți, sau să exploatați nici o porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice persoană de contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul.

Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

De asemenea, dorim să menționăm în prezenții termeni și condiții cu care ai fost de acord atunci când ai cumpărat produse și servicii de la noi că în cazul oricărui retur solicitat de bani, din orice motiv, ne rezervăm dreptul de a aplica o taxă de 5% din suma de retur reprezentând taxa de procesare a returului de bani.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor ești de acord cu cele menționate. Acceptarea termenilor și condițiilor se face implicit la orice achiziție, fie din magazinul online sau din clinici.

SECȚIUNEA 3 – ACURATEȚEA, DEPLINĂTATEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse primare, mai precise, mai complete sau mai timpurii de informații. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propriul dvs. risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, nu sunt neapărat actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 – MODIFICĂRI TO ALE SERVICIILOR ȘI PRETURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (orice parte sau conținutul acestuia) fără notificare, în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII (dacă este aplicabil)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. de orice culoare va fi corect.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim.

Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă, dacă este interzisă.

Noi nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă va satisface așteptările sau că orice eroare în cadrul Serviciului va fi corectată.

SECȚIUNEA 6 – ACURATEȚEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚIILE CONTULUI

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasati la noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare.

În cazul în care efectuăm o modificare sau anularea unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice ordinele care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați date complete și corecte despre cumpărături și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, consultați Politica de Returnare.

SECȚIUNEA 7 – INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu monitorizăm și nici nu avem niciun fel de control sau de intrare.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim accesul la astfel de instrumente „ca atare” și „la fel de bine”, fără garanții, reprezentări sau condiții de orice natură și fără nicio aprobare. Nu vom avea nici o răspundere care decurge din utilizarea sau folosirea instrumentelor terță parte opționale.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul dvs. risc și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că sunteți de acord cu termenii pe care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

Putem, de asemenea, să oferim pe viitor servicii și / sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți.

Link-urile terță parte de pe acest site vă pot îndruma către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terță parte sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, afirmațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

SECȚIUNEA 9 – COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE SUBSCRIPȚII

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite depuneri specifice (de exemplu, intrări de concurs) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale creative, online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu suntem obligați (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătim compensații pentru orice observații; sau (3) să răspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră, sunt ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomniatoare, defăimătoare, pornografice, obscene sau în alt fel neplăcute sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții .

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin orice virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Este posibil să nu utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât pe dvs., Sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți în ceea ce privește originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu ne asumam nici o raspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastra sau de orice terta parte.

SECȚIUNEA 10 – INFORMAȚII PERSONALE

Prezentarea informațiilor dvs. personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Consultați Politica de Confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 – ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere a produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .

Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații referitoare la prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nici o dată actualizată sau aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 – INTERDICȚII ÎN UTILIZARE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termeni și Condiții, este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, a altor site-uri Web sau a Internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice site web asociat, alte site-uri Web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 – GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără să vă anunțăm.

Sunteți de acord în mod expres că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a serviciului vă aparține. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția faptului în care am declarat în mod expres) furnizate „ca atare” și „disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, implicit, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și neîncălcarea.

În nici un caz, aBeauty Clinique ®, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare, incidentală, punitivă, , sau daune secundare de orice fel, inclusiv, fara a se limita la profiturile pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de inlocuire sau orice daune similare, indiferent daca sunt bazate pe contract, prejudiciu (inclusiv neglijenta) de la utilizarea vreunui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice natură cauzată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă acesta este informat despre posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră este limitată la limita maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 – DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să păstrați inofensiv aBeauty Clinique ® și propietarii noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, stagiarii și angajații, inclusiv onorariile avocaților rezonabile, făcute de orice terță parte din cauza încălcării acestor Termeni de serviciu sau a documentelor pe care le încorporează prin referință sau din încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 – SEPARABILITATE

În cazul în care o prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inoperabilă va fi considerată separată de acești Termeni Serviciu, această determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 – REZILIERE

Obligațiile și răspunderile părților, suportate înainte de data rezilierii, vor rămâne în vigoare în momentul rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni de utilizare sunt valabili numai dacă și până la terminarea fie de dvs., fie de noi. Puteți să eliminați acești Termeni și condiții în orice moment anunțând că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat, să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni și condiții, putem, de asemenea, să reziliați acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate inclusiv și data încetării; și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 – ÎNTREGUL ACORD

Nerespectarea de către noi sau exercitarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau la o prevedere.

Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane , fie oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.

SECȚIUNEA 18 – LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare și orice alte acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.

SECȚIUNEA 19 – SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR DE UTILIZARE

Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului nostru sau a Serviciului în urma postării oricărei modificări a acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 – INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările despre Termenii și Condițiile de utilizare trebuie trimise la adresa [email protected].

Termenii și condițiile au fost actualizate ultima dată pe 31/05/2023

1. Introducere

Acești Termeni și condiții se aplică acestui site web și tranzacțiilor legate de produsele și serviciile noastre. Este posibil să ai în continuare obligații ce decurg din contracte suplimentare legate de relația ta cu noi sau de orice produse sau servicii pe care le primești de la noi. În cazul în care orice prevederi ale unor contracte suplimentare intră în conflict cu prevederile acestor Termeni, prevederile acestor contracte suplimentare vor prevala.

2. Cu titlu de obligativitate

Prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea în alt mod a acestui site, ești de acord cu respectarea acestor Termeni și condiții stabiliți mai jos. Simpla utilizare a acestui site implică cunoașterea și acceptarea acestor Termeni și condiții. În unele cazuri particulare, este posibil să îți cerem acordul explicit.

3. Comunicare electronică

Prin utilizarea acestui site sau comunicarea cu noi prin mijloace electronice, iei la cunoștință și ești de acord cu faptul că putem comunica electronic cu tine pe site-ul nostru sau prin trimiterea unui e-mail către tine și ești de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care ți le transmitem în mod electronic să îndeplinească orice cerință legală, inclusiv, dar fără a se limita la cerința ca astfel de comunicări să fie în scris.

4. Proprietate intelectuală

Noi sau licențiatorii noștri deținem și controlăm toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din site și datele, informațiile și alte resurse afișate de sau accesibile pe site.

4.1 Toate drepturile sunt rezervate

Cu excepția cazului în care un conținut specific impune altfel, nu ți se acordă o licență sau orice alt drept în baza drepturilor de autor, a mărcii comerciale, a brevetelor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală. Acest lucru înseamnă că nu vei utiliza, copia, reproduce, reda, afișa, distribui, îngloba în orice mediu electronic, modifica, inversa, decompila, transfera, descărca, transmite, monetiza, vinde, comercializa sau promova orice resurse de pe acest site web. sub orice formă, fără permisiunea noastră scrisă exprimată în prealabil, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legale obligatorii (cum ar fi dreptul de a cita).

5. Buletin de știri

Independent de cele de mai sus, poți transmite buletinul nostru de știri în formă electronică altora care ar putea fi interesați să viziteze site-ul nostru web.

6. Proprietatea unei terțe părți

Site-ul nostru poate include legături sau alte referințe la site-urile web ale altor părți. Nu monitorizăm și nu examinăm conținutul site-urilor web ale altor părți către care acest site web face trimitere. Produsele sau serviciile oferite de alte site-uri web vor fi supuse Termenilor și condițiilor aplicabile ale acestor terțe părți. Opiniile exprimate sau materialele care apar pe aceste site-uri nu sunt neapărat împărtășite sau aprobate de noi.

Nu vom fi responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri. Vei suporta toate riscurile asociate cu utilizarea acestor site-uri web și a oricăror servicii terțe conexe. Nu vom accepta nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună de orice fel, indiferent ce a cauzat-o, ca urmare a dezvăluirii de către tine a informațiilor personale către terți.

7. Utilizare în mod responsabil

Vizitând site-ul nostru, ești de acord să îl utilizezi numai în scopurile prevăzute și permise de acești Termeni, orice contracte suplimentare încheiate cu noi și legile, reglementările și practicile online general acceptate și liniile directoare din industrie. Nu trebuie să utilizezi site-ul sau serviciile noastre pentru a utiliza, publica sau distribui orice material care constă din (sau este legat de) software de calculator rău intenționat; să utilizezi datele colectate de pe site-ul nostru pentru orice activitate de marketing direct; să desfășori orice activități de colectare sistematică sau automată a datelor pe sau în legătură cu site-ul nostru.

Angajarea în orice activitate care cauzează sau poate provoca daune site-ului sau care interferează cu performanța, disponibilitatea sau accesibilitatea site-ului este strict interzisă.

8. Înregistrare

Poți înregistra un cont pe site-ul nostru web. În timpul acestui proces, ți se poate cere să alegi o parolă. Îți aparține responsabilitatea pentru păstrarea confidențialității parolelor și informațiilor despre cont și ești de acord să nu partajezi parolele, informațiile despre cont sau accesul securizat la site-ul sau serviciile noastre cu nicio altă persoană. Nu trebuie să permiți altei persoane să îți utilizeze contul pentru a accesa site-ul web, deoarece sunteți porți responsabilitatea pentru toate activitățile care apar prin utilizarea parolelor sau conturilor tale. Trebuie să ne anunți imediat ce iei la cunoștință faptul că există vreo divulgare a parolei tale.

După închiderea contului, nu vi încerca să înregistrezi un cont nou fără permisiunea noastră.

9. Conținutul postat de tine

Este posibil să oferim diverse instrumente de comunicare liberă pe site-ul nostru web, cum ar fi comentarii pe blog, postări pe blog, forumuri, panouri de mesaje, evaluări și recenzii și diverse servicii de social media. Este posibil să nu fie fezabil pentru noi să examinăm sau să monitorizăm tot conținutul pe care tu sau alții îl puteți partaja sau trimite pe sau prin intermediul site-ului nostru web. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a revizui conținutul și de a monitoriza utilizarea și activitatea de pe site-ul nostru web și de a elimina sau respinge orice conținut, la propria noastră discreție. Prin postarea de informații sau prin utilizarea oricăror instrumente de comunicare deschise, așa cum s-a menționat, ești de acord că tot conținutul tău va respecta acești Termeni și condiții și nu va fi ilegal sau interzis sau să încalce drepturile legale ale oricărei persoane.

10. Trimiterea ideilor

Nu trimite idei, invenții, lucrări de autor sau alte informații care pot fi considerate propria ta proprietate intelectuală, cu excepția cazului în care am semnat mai întâi un acord privind proprietatea intelectuală sau un acord de nedivulgare. Dacă ne furnizezi informațiile în absența unui astfel de acord scris, ne acorzi o licență mondială, irevocabilă, neexclusivă, fără drepturi de autor pentru a utiliza, reproduce, stoca, adapta, publica, traduce și distribui conținutul tău prin orice mijloc existent sau viitor.

11. Încetarea utilizării

Putem, la propria noastră discreție, în orice moment, să modificăm sau să întrerupem accesul, temporar sau permanent, la site-ul web sau la orice serviciu de pe acesta. Ești de acord că nu vom fi răspunzători față de tine sau de orice altă terță parte pentru orice astfel de modificare, suspendare sau întrerupere a posibilității de acces ori utilizare a site-ului web ori a conținutului pe care l-ai partajat pe site. Nu vei avea dreptul la nicio compensație sau altă plată, chiar dacă anumite caracteristici, setări și/sau orice Conținut cu care ai contribuit sau pe care ai ajuns să te bazezi sunt pierdute definitiv. Nu trebuie să ocolești sau să eviți, ori să încerci să ocolești sau să eviți orice măsuri de restricționare a accesului pe site-ul nostru web.

12. Garanții și răspundere

Nimic din această secțiune nu va limita sau exclude nicio garanție implicită prin lege, limitarea sau excluderea căreia ar fi ilegale. Acest site web și tot conținutul de pe site sunt furnizate ca atare și în măsura disponibilității actuale și pot include inexactități sau erori tipografice. Respingem în mod explicit toate garanțiile de orice fel, fie ele explicite sau implicite, cu privire la disponibilitatea, acuratețea sau caracterul complet al Conținutului. Nu oferim nicio garanție că:

 • acest site web sau produsele ori serviciile noastre îți vor satisface cerințele;
 • acest site web va fi disponibil în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori;
 • calitatea oricărui produs sau serviciu cumpărat sau obținut de tine prin intermediul acestui site îți va satisface așteptările.

Următoarele dispoziții ale acestei secțiuni se vor aplica în măsura maximă permisă de legea aplicabilă și nu vor limita sau exclude răspunderea noastră cu privire la orice problemă pe care ar fi ilegal sau interzis să o limităm pentru care ar fi ilegal sau interzis să ne excludem răspunderea. Nu vom fi răspunzători în niciun caz pentru orice daune directe sau indirecte (inclusiv orice daune legate de pierderea profiturilor ori veniturilor, pierderea ori deteriorarea datelor, software-ului ori a bazelor de date sau pierderea ori deteriorarea proprietății sau datelor) suportate de tine sau de orice terță parte, care rezultă din accesarea sau sau utilizarea de către tine a site-ului nostru web.

Cu excepția măsurii în care orice contract suplimentar prevede în mod expres altceva, răspunderea noastră maximă față de tine pentru toate daunele care decurg din, sau legate de, site-ul web sau de orice produse și servicii comercializate sau vândute prin intermediul site-ului, indiferent de forma acțiunii legale care impune răspunderea (indiferent dacă pe baza contractului, echitate, neglijență, conduită intenționată, delict sau altă formă de acțiune legală) vor fi limitate la 100 lei. O astfel de limită se va aplica în totalitate tuturor revendicărilor, acțiunilor și cauzelor de acțiune de orice fel și natură.

13. Confidențialitate

Pentru a accesa site-ul și/sau serviciile noastre, este posibil să ți se solicite să furnizezi anumite informații despre tine, în cadrul procesului de înregistrare. Ești de acord ca orice informație pe care o furnizezi să fie întotdeauna exactă, corectă și actualizată.

Luăm în serios datele tale personale și ne angajăm să îți protejăm confidențialitatea. Nu vom folosi adresa ta de e-mail pentru mesaje nesolicitate. Orice e-mailuri pe care ți le trimitem vor fi numai în legătură cu furnizarea de produse sau servicii convenite.

Am elaborat o politică pentru a răspunde oricăror probleme de confidențialitate pe care le-ai putea avea. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Declarația noastră de confidențialitate și Politica noastră privind cookie-urile.

14. Restricții la export/conformare la legislație

Accesul la site din teritorii sau țări în care conținutul sau achiziționarea produselor sau serviciilor vândute pe site sunt interzise. Nu poți utiliza acest site web dacă acest lucru încalcă legile și reglementările de export din România.

15. Marketing afiliat

Prin intermediul acestui site web ne putem angaja în activități de marketing afiliat, prin care primim un procent din, sau un comision pentru, vânzarea de servicii sau produse pe sau prin intermediul acestui site web. De asemenea, putem accepta sponsorizări sau alte forme de compensare publicitară de la organizații. Această dezvăluire este destinată respectării cerințelor legale privind marketingul și publicitatea care se pot aplica, cum ar fi regulile Comisiei federale pentru comerț din SUA (US Federal Trade Commission).

16. Cesiune

Nu poți cesiona, transfera sau subcontracta niciunul dintre drepturile și/sau obligațiile tale în conformitate cu acești Termeni și condiții, în totalitate sau parțial, către niciun terț fără acordul nostru prealabil, exprimat în scris. Orice presupusă cesiune care încalcă această secțiune va fi nulă.

17. Încălcarea acestor Termeni și condiții

Fără a aduce atingere celorlalte drepturi care ne revin în baza acestor Termeni și Condiții, dacă încalci în vreun fel acești Termeni și Condiții, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate pentru a face față încălcării, inclusiv suspendarea temporară sau definitivă a accesului tău la site, contactând furnizorul tău de servicii de internet pentru a solicita blocarea accesului la site web și/sau inițierea de acțiuni în justiție împotriva ta.

18. Forță majoră

Cu excepția obligațiilor de plată a sumelor de bani menționate mai jos, nici o întârziere, eșec sau omisiune de către oricare dintre părți de a îndeplini sau respecta oricare dintre obligațiile sale de mai jos vor fi considerate a fi o încălcare a acestor Termeni și condiții dacă și pentru atâta timp cât o astfel de întârziere, eșec sau omisiune apare din orice cauză dincolo de controlul rezonabil al acelei părți.

19. Despăgubire

Ești de acord să ne despăgubești, să ne aperi și să ne menții în afara oricărei acuzații, revendicări, răspunderi, daune, pierderi și cheltuieli, referitoare la încălcarea acestor Termeni și condiții și a legilor aplicabile, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de confidențialitate. Ne vei rambursa cu promptitudine pentru daunele, pierderile, costurile și cheltuielile legate de sau care decurg din astfel de daune.

20. Renunțare

Nerespectarea oricărei dispoziții prevăzute în acești Termeni și Condiții și în orice Acord sau neexercitarea oricărei opțiuni de reziliere nu va fi interpretată ca renunțarea la aceste prevederi și nu va afecta valabilitatea acestor Termeni și Condiții sau a oricărui Acord sau orice parte a acestora, sau dreptul ulterior de a pune în aplicare fiecare dispoziție.

21. Limba

Acești Termeni și condiții vor fi interpretați și înțeleși exclusiv în Română. Toate notificările și corespondența vor fi scrise exclusiv în limba respectivă.

22. Întregul acord

Acești Termeni și condiții, împreună cu Declarația noastră de confidențialitate și Politica privind cookie-urile, vor constitui întregul acord între tine și Agress Beauty SRL în legătură cu utilizarea de către tine a acestui site web.

23. Actualizarea acestor Termeni și condiții

Este posibil să actualizăm periodic acești Termeni și condiții. Cade în obligația ta să verifici periodic acești Termeni și condiții pentru modificări sau actualizări. Data prevăzută la începutul acestor Termeni și condiții este ultima dată de revizuire. Modificările aduse acestor Termeni și condiții vor intra în vigoare după publicarea lor pe acest site. Continuarea utilizării acestui site web după publicarea modificărilor sau actualizărilor va fi considerată o notificare a acceptării tale de a respecta și de a fi obligat de acești Termeni și Condiții.

24. Alegerea legislației aplicabile și a jurisdicției

Acești Termeni și condiții se vor supune legilor din România. Orice litigii legate de acești Termeni și Condiții vor fi supuse jurisdicției instanțelor judecătorești din România. În cazul în care o parte sau dispoziție a acestor Termeni și Condiții este considerată de o instanță sau de o altă autoritate ca fiind invalidă și/sau inaplicabilă conform legislației aplicabile, o astfel de parte sau dispoziție va fi modificată, ștearsă și/sau aplicată în măsura maximă permisă, astfel încât să pună în aplicare intenția acestor Termeni și condiții. Celelalte prevederi nu vor fi afectate.

25. Informații de contact

Acest site web este deținut și operat de Agress Beauty SRL.

You may contact us regarding these Terms and Conditions by writing or emailing us at the following address: hi@abeauty.ro
Bd. Siderurgistilor Nr. 15, Bl. SD10B, sediu Agress

26. Descarcă

You can also download our Terms and Conditions as a PDF.

Agress Beauty SRL se angajează să mențină acest site actualizat și cu informații corecte. Dacă, totuși, întâmpini ceva incorect sau depășit, am aprecia dacă ne-ai putea informa. Te rugăm să indici unde anume pe site ai citit informațiile. Vom analiza acest lucru cât mai curând posibil. Te rugăm să trimiți răspunsul tău prin e-mail la: hi@abeauty.ro.

Nu suntem răspunzători pentru pierderile rezultate din inexactități sau din informații ncomplete și nici pentru pierderile rezultate din probleme cauzate sau inerente diseminării informațiilor prin internet, cum ar fi perturbările sau întreruperile. Când folosim formulare web, ne străduim să limităm numărul de câmpuri obligatorii la minimum. Pentru orice pierdere suferită ca urmare a utilizării datelor, sfaturilor sau ideilor furnizate de sau în numele Agress Beauty SRL prin intermediul acestui site, Agress Beauty SRL nu își asumă nicio răspundere.

Utilizarea site-ului și a tuturor componentelor acestuia (inclusiv forumuri) este supusă Condițiilor de utilizare. Simpla utilizare a acestui site implică cunoașterea și acceptarea acestor termeni de utilizare.

Răspunsurile și cererile de confidențialitate trimise prin e-mail sau folosind un formular web vor fi tratate în același mod ca și scrisorile. Aceasta înseamnă că te poți aștepta la un răspuns de la noi în termen de cel mult o lună. În cazul solicitărilor complexe, te vom anunța în termen de o lună dacă avem nevoie de maximum 3 luni.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin %s sau terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care %s a obținut o licență de utilizator.

Agress Beauty SRL va depune toate eforturile rezonabile pentru a-și proteja sistemele împotriva oricărei forme de utilizare ilegală. Agress Beauty SRL va pune în aplicare, în acest scop, măsuri tehnice și organizatorice adecvate, ținând seama, printre altele, de stadiul tehnicii. Cu toate acestea, nu va fi răspunzătoare pentru orice pierdere, directă și / sau indirectă, suferită de un utilizator al site-ului, care apare ca urmare a utilizării ilegale a sistemelor sale de către o terță parte.

Agress Beauty SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor către care sau de la care se face o legătură ori o altă referință. Produsele sau serviciile oferite de terți vor fi supuse termenilor și condițiilor aplicabile ale acelor terțe părți.

Personalul nostru va depune toate eforturile pentru a garanta accesibilitatea site-ului nostru și pentru a-l îmbunătăți continuu. Inclusiv pentru persoanele care utilizează software special din cauza unui handicap.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin Agress Beauty SRL sau terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care Agress Beauty SRL a obținut o licență de utilizator.

Copierea, diseminarea și orice altă utilizare a acestor materiale nu este permisă fără permisiunea scrisă a Agress Beauty SRL, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legilor aplicabile (cum ar fi dreptul de a cita), cu excepția cazului în care conținutul specific impune altfel.

Dacă ai întrebări sau probleme cu accesibilitatea site-ului, te rugăm să nu eziți să ne contactezi.

Acest Imprint a fost actualizat ultima dată la 17/05/2024.

Proprietarul acestui sit este:

Agress Beauty SRL SRL
Bd. Siderurgistilor Nr. 15, Bl. SD10B, sediu Agress
România
Email: hi@abeauty.ro
Număr de telefon: +40745500286
Identificare TVA: 28935388

Reprezentantul (reprezentanții) legal (i) al Agress Beauty SRL, SRL:

Ștefan Popa

1. Generalități

1.1 Suntem înregistrați la Registrul Comerțului cu numărul de licență sau de înregistrare:

J17/1002/2011

Suntem dispuși sau obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.

Item added to cart.
0 items - lei