ANTI-AGING REJUVENARE REFRESH

Exfoliere, uniformizare, hidratare.

Tratamentul estetic DermoVisage, anti-aging rejuvenare refresh este perfect pentru reîmprospatarea și netezirea texturii pielii prin exfoliere. Este un procedeu non-invaziv care utilizează tehnologia de macro-exfoliere pentru a îndepărta celulele moarte de pe suprafața pielii.


Prețuri DermoVisage și oferte speciale

TRIADA DE BEAUTY: În această lună pielea ta cere o îngrijire specială plină de beneficii. Dacă îți dorești o curățare ușoară sau profundă a pielii în această lună, DermoVisage este perfect pentru tine. Ai 23% REDUCERE la ședințe individuale și pachetele acestuia.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

DermoVisage

DermoVisage vs alte tratamente similare

Tratamentul DermoVisage, anti-aging rejuvenare refresh, este diferit față de alte tratamente sau alte metode de skincare. Pe lângă faptul că nu este un tratament dureros, nu trebuie să îți faci probleme nici de iritațiile post-tratament. În timp, cercetătorii au observat că acest tratament nu doar reduce semnificativ aspectul cicatricilor, ci îmbunătățește considerabil și calitatea pielii prin stimularea producției de elastină și colagen.

Acest tratament anti-aging și rejuvenare ajută la reducerea ridurilor fine și adânci, a petelor pigmentare și a cicatricilor post-acneice, precum și la îmbunătățirea texturii generale a pielii.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

ANTI-AGING REJUVENARE REFRESH

Cum funcționează tratamentul DermoVisage

Tratamentul conține 3 pași: se începe cu o curățare delicată a pielii și prin aplicarea dispozitivului de microexfoliere, care va curăța celulele moarte și a impurităților de la suprafața acesteia.

În etapa următoare a tratamentului, se aplică o mască hidratanta, care ajuta la calmarea pielii. După aplicarea măștii se va folosi un dispozitiv de microvibrații, care ajută la remodelarea fibrelor de colagen din piele.

La final se aplică creme hidratante, care ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii împreună cu o cremă de protecție cu factor SPF ridicat.

Moduri tratament exfoliere DermoVisage

Tratamentul DermoVisage oferă 3 protocoale de tratament, care diferă ca și indicații și rezultate, mod de lucru și durată.

DermoVisage Smooth & Refresh – tratament pentru reîmprospătarea și netezirea texturii pielii prin exfoliere delicată, remodelarea fibrelor de colagen prin microvibrații și hidratarea pielii. 

DermoVisage Intensive – tratament destinat clienților ce doresc uniformizarea tonului pielii, a ridurilor fine și care doresc o curățare intensivă deoarece au un ten încărcat și îngroșat.

DermoVisage Optima Deep – tratament destinat diminuării ridurilor adânci, cicatricilor post acneice sau a petelor hiperpigmentare accentuate.


Poze Tratament DermoVisage

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință. Aici poți observa câteva poze din timpul tratamentului DermoVisage. Experiența este una plăcută, relaxată și fresh.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


”De abia așteptam acest tip de tratament în clinicile aBeauty. Pot spune că la ce probleme aveam, acest tratament mi-a întrecut așteptările. Este perfect în special pentru diminuarea ridurilor și eliminarea imperfecțiunilor, cum ar fi petele pigmentare sau cicatricile post-acneice. De asemenea, este o procedură ușoară și nedureroasă, chiar relaxantă aș putea spune. Având pielea sensibilă nu m-am confruntat cu roșeață profundă după tratament și nici cu iritații. Îl recomand cu încredere tuturor persoanelor care își doresc o curățare ușoară sau chiar profundă a pielii. Sunt cu adevărat mulțumită de rezultate!”

Alina C.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

DermoVisage completează foarte bine și alte tratamente faciale sau alte eforturi de skincare (cosmetice).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Un comentariu la „ANTI-AGING REJUVENARE REFRESH”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X