aBeauty Clinique se extinde în Craiova! Participă la giveaway-ul nostru de deschidere pentru a câștiga tratamente gratuite!

Ne bucurăm să anunțăm că aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă din România, își va deschide porțile în Craiova în aprilie!

Acest anunț marchează viitoarea deschidere a celei de-a zecea clinici din țară unde vom oferi servicii superioare de estetică și beauty.

Completează formularul pentru a afla când deschidem și a beneficia de super ofertele de deschidere!

Înscrierea la giveaway este automată odată ce completați formularul.

Noua noastră clinică de estetică din Craiova se va afla pe Strada Caracal Nr. 23A, iar numărul de telefon pentru programări și informații va fi 0758 739 739.

Pentru a celebra acest moment special, vă invităm să participați la giveaway-ul nostru de deschidere, unde aveți șansa să obțineți unul dintre cele 30 de tratamente fabuloase precum:

Pentru a participa, tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de contact disponibil pe site-ul nostru.

În plus, imediat după completare vă vom redirecționa către zona de magazin online și prețuri, iar atunci când deschidem veți primi informații detaliate despre serviciile noastre și ofertele speciale de lansare.

Înscrierea la giveaway este automată odată ce completați formularul.

Câștigătorii acestui giveaway vor fi aleși prin tragere la sorți luni, pe data de 10 aprilie 2023, folosind platforma Random.org

Nu ratați această oportunitate unică de a explora lumea aBeauty Clinique și de a experimenta tratamentele noastre inovatoare și de lux în noua noastră locație din Craiova.

Distribuiți această veste fantastică cu prietenii și familia și haideți să sărbătorim împreună extinderea aBeauty Clinique în Craiova! Nu uitați să ne urmăriți pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale.

Vă așteptăm cu drag în noua noastră clinică din Craiova atunci când vom deschide oficial, unde veți descoperi frumusețea și rafinamentul aBeauty Clinique. Mult succes tuturor la giveaway-ul de deschidere!

Galerie foto

Vrei să-ți faci o idee legată de cum arată tratamentele noastre faciale și corporale în clinicile existente? Aruncă o privire pe galeria foto de mai jos.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X