TRATAMENT FACIAL MEZOTERAPIE ELASTIC LAB SKINBOOSTER

Tehnologie antiaging.

Tratament facial mezoterapie, noninvaziv, ce folosește substanța Elastic Lab Skin Booster, induce sinteza Elastinei și Colagenului din piele pentru o întinerire vizibilă. Îmbinând tehnologia avansată cu ingrediente de înaltă calitate, Elastic lab SkinBooster îți oferă frumusețea și sănătatea pielii.

Tratament Facial

Prețuri Elastic lab SkinBooster și oferte speciale

Start vară, start distracție!: Vara aceasta aduce tratamentul Elastic Lab SkinBooster direct pentru pielea ta. Dacă îți dorești un ten întinerit și elastic, tratamentul de mezoterapie, Elastic lab SkinBooster, este perfect pentru tine. Ai -10% REDUCERE la ședințele individuale și pachetele acestuia.

De Ziua internațională a copilului, bucură-te de timp frumos alături de copii, iar noi te așteptăm până pe 3 iunie cu -200 lei extra reducere la orice achiziție de tratamente faciale.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

DermoVisage

Mezoterapie Elastic lab SkinBooster vs. alte tratamente de faciale

Tratamentul de mezoterapie, Elastic lab SkinBooster, este un tratament antiaging ce se distinge clar față de alte tratamente faciale, oferind o abordare inovatoare și completă pentru revitalizarea pielii.

Noninvaziv și confortabil, acest tratament facial stimulează sinteza de elastină și colagen, oferind fermitate și hidratare profundă. Diferă față de alte tratamente de mezoterapie prin activarea enzimelor de cross-linking și ingrediente premium, asigurând rezultate durabile și personalizare.

Elasticitate redefinită și piele întinerită.

Elastic lab SkinBooster

Acest Tratament mezoterapie „Elastic lab SkinBooster” este noninvaziv, activând procesul natural de regenerare a pielii tale. Principala noastră armă secretă este „Elastic Lab Skin Booster”, o substanță inovatoare care induce sinteza Elastinei și Colagenului în straturile profunde ale pielii tale.

Cum funcționează tratamentul Elastic lab SkinBooster

„Elastic lab SkinBooster” promovează producția naturală de elastină și colagen pentru a restabili fermitatea și elasticitatea pielii. Tratamentul facial furnizează acizi hialuronici pentru o hidratare profundă, netezind ridurile fine și redând pielii tale un aspect proaspăt și revitalizat.

Elastic lab SkinBooster activează enzimele de cross-linking, contribuind la consolidarea și întărirea structurii pielii pentru un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Formula noastră conține un aminoacid unic format din elastină și colagen, acid hialuronic pentru hidratarea optimă și minerale esențiale care hrănesc și revitalizează pielea în profunzime.

Zone de acțiune a tratamentului

Tratament Mezoterapie Elastic lab SkinBooster acționează cu succes pe zona feței și a decolteului. Acesta este dedicat următoarelor nevoi: restaurarea fermității și elasticității, hidratare profundă și reducerea ridurilor, consolidarea structurii pielii, revitalizarea pielii.


Before & After Tratament Mezoterapie Elastic lab SkinBooster

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință de mezoterapie, prin stimularea sintezei de elastină și colagen. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratament antiaging Elastic lab SkinBooster.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Tratament mezoterapie

„Experiența mea cu acest tratament facial de mezoterapie a fost cu adevărat remarcabilă. În primul rând, a fost super comod și nu am simțit niciun disconfort. Ședințele au fost ca o mică vacanță pentru tenul meu! Și să știți că după prima ședință deja am zis „wow”. Într-adevăr, ce m-a făcut să zâmbesc cel mai mult a fost când am văzut cum se camuflau ridurile fine.

Recomand cu căldură, mai ales dacă vrei ceva care să-ți facă tenul să strălucească de fericire!”


Alina M.

Rezultate măsurabile pe care le vezi când te uiți în oglindă.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Elastic lab SkinBooster

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Tratament Facial

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Tratamentul de Mezoterapie completează foarte bine și alte tratamente faciale sau alte eforturi de skincare (cosmetice).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei