Clinică Estetică București Unirii

Clinică de estetică cu servicii complete beauty în sector 3.

Injectări estetice acid hialuronic mărire buze, toxină botulinică riduri, acid hialuronic riduri, tratamente faciale, tratamente antirid, tratamente acnee, tratamente corporale slăbire, anticelulită, tratare vase capilare, epilare definitivă laser și multe altele.

Vezi servicii > Programare >

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Adresă și program

Meriți respect și siguranță. Contactează-ne acum.

Clinica de estetică facială și corporală neinvazivă aBeauty Clinique București Unirii sector 3 se află pe Bd. Unirii Nr. 57, la parterul blocului E4.

București Unirii

Unirii 57
Bloc E4,
București, București 030833
Telefon: +40758556556
Email: bucuresti.unirii@abeauty.ro

Facebook: aBeauty Clinique

Management

[email protected]

[email protected]

Hartă

  • București Unirii

Program

Luni9:00 AM - 8:00 PM
Marti9:00 AM - 8:00 PM
Miercuri9:00 AM - 8:00 PM
Joi9:00 AM - 8:00 PM
Vineri9:00 AM - 8:00 PM
Sambata9:00 AM - 2:00 PM
DuminicaÎnchis
Slide 1

Alege abordarea holistică în tratamente corporale cu până la 5 tehnologii și aparate diferite pentru slăbire, anticelulită, tonifiere, antilaxitate și remodelare.

Tratamente corporale
Slide 2

Alege din cea mai performantă gamă de tratamente faciale noninvazive de întinerire, hidratare, resurfacing și antiacnee, roșeață sau pete pigmentare.

Tratamente faciale
Slide 2

Toți medicii cu care colaborăm pentru injectări estetice cu acid hialuronic sau toxină botulinică sunt specialiști desăvârșiți și foarte buni comunicatori, cu multă experiență și rezultate.

Echipa medicala
Slide 3

Descoperă rezultatele de durată ale injectărilor cu acid hialuronic și toxină botulinică realizate în deplină siguranță și confort de către medici certificați, cu experiență.

Injectari estetice
Slide 1

Descoperă epilarea definitivă laser garantată ce oferă energie optimă pentru a scăpa de părul nedorit în mai puține ședințe, fără efecte secundare precum creșterea părul de tip ”puf”.

Epilare definitiva laser
Slide 3

Descoperă o abordare holistică de abordări și tratamente ce stopează căderea părului și stimulează creșterea mai deasă a acestuia prin acțiune completă asupra scalpului și rădăcinii.

Tratamente par
Slide 1

Descoperă brandul de skincare medical cu tehnologii brevetate și formule de produse testate clinic. Descoperă ce poate face cu adevărat îngrijirea inovatoare a pielii pentru tine.

Produse skinbetter science
Slide 2

Alege teste ADN specifice pentru nutriție și slăbire, tratarea acneei, tratarea căderii părului sau aflarea lungimii telomerilor. Precizie, interpretare gratuită în română și confidențialitate.

Teste ADN
Slide 3

Programează acum o examinare gratuită de specialitate în cea mai apropiată clinică aBeauty Clinique din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea sau Timișoara.

Consultatie gratuita
previous arrow
next arrow

Servicii

Spune bun venit terapiilor ce oferă rezultate reale.

Suntem cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă din România, cu locații în orașe precum București (Caramfil și Unirii), BrașovCluj-NapocaConstanțaGalațiIașiOradea și Timișoara. Avem o echipă formată din peste 50 de specialiști: medici, terapeuți, consilieri și manageri medicali.

Programare >

Tratamente Faciale
Tratamente Faciale București Unirii
Tratamente Corporale
Tratamente Corporale București Unirii
Proceduri Estetice Injectari
Proceduri Estetice București Unirii
Epilare Definitiva Laser
Epilare Definitivă București Unirii
Injectari Acid Hialuronic Buze Marire Contur
Mărire Buze București Unirii
Tratamente Estetice
Tratamente Estetice București Unirii

Programare

Completează formularul și ne ocupăm noi de restul.

După completarea formularului te vom redirecționa automat către magazinul nostru virtual unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online dacă dorești anumite oferte introductive cu prețul promoțional de astăzi.

Unirii

Galerie foto

Te așteptăm cu drag în clinica noastră din București Unirii.

Designul clinicilor noastre de estetică inspiră minimalism, curățenie exemplară și rigurozitate medicală însuflețită de colegi cărora le pasă cu adevărat de oameni. Cultura aBeauty este cultura serviciilor superioare.

Programare >

Terapii

Terapii estetice și de beauty neinvazive și minim invazive.

Atunci când alegi clinica de estetică aBeauty Clinique București Unirii alegi să te respecți în siguranță cu terapii dovedite, proceduri noi și tehnologie de top. Când vii la clinica aBeauty din București știi că va fi bine.

BodyShape 2
Tratament Slăbire București Unirii
Epilare Laser 2
Epilare Definitivă Laser București Unirii
Injectari Acid Hialuronic Buze Marire Contur
Injectare Acid Hialuronic Buze București Unirii
Tratament Celule Stem Fata 2
Tratament Facial Celule Stem București Unirii
Injectare Riduri Acid Hialuronic sau Toxina Botulinica 2
Injectare Acid Hialuronic Riduri & Botox București Unirii
CryoLipo 2
Slăbire Criolipoliză București Unirii
Produse - ThermaVein Vase Capilare 2
Tratament Vene Spider București Unirii
SkinTera Anti-Pete 2
Tratamente Faciale București Unirii
CellFIT 2
Tratamente Celulită București Unirii
ThermaVein Papiloame, Angioame, Milia 2
Tratament Papiloame & Angioame București Unirii
SonicSlim 2
Tratament Modelare Corporală București Unirii
FaceTight 2
Tratamente Antirid București Unirii

Prețuim natura. Acțiunile noastre sunt reprezentate de fapte reale legate de utilizarea de materiale reciclabile și utilizarea responsabilă a resurselor astfel încât să contribuim la viitor. aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală, injectări estetice, epilare definitivă, tratamente de slăbire și tratamente de întinerire din România. Monitorizăm indicatori ce influențează satisfacția ta și avem o echipă națională formată din peste 50 de specialiști: medici, terapeuți, asistenți medicali, consilieri și manageri medicali. Credem și investim în oameni pentru că am avut, avem și vom avea mereu oricum cea mai performantă tehnologie și condiții astfel încât să oferim rezultate și experiențe inegalabile. Când alegi aBeauty, alegi binele. Pentru tine și pentru planetă.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X