Asigură-te că ne urmărești pe conturile corecte de social media

Pentru că dorim să comunicăm cât mai simplu și eficient cu tine, ne vom concentra asupra unui singur cont de social media per rețea socială pentru toate clinicile de estetică din rețea.

Asigură-te că ne urmărești pe conturile oficiale de pe fiecare platformă:

De ce am luat această decizie?

Cea mai mare rețea de clinici de estetică din România devine și mai mare.

Numărul nostru de clinici crește anul acesta și va crește în continuare în anii următori, deoarece ne dorim să oferim experiența și rezultatele aBeauty Clinique cât mai multor oameni de succes.

Prin urmare, a avea conturi de social media separate pentru fiecare locație poate fi destul de confuz pentru clienții noștri.

Așa că am decis să avem câte un singur cont de social media pe platformele relevante, la nivel de brand, pentru toată România.

Dacă ne urmăreai până acum pe vreun cont local de Facebook sau Instagram, te invităm să te asiguri că ne urmărești pe conturile menționate în acest text, deoarece în aproximativ 30 de zile, vechile conturi nu vor mai fi disponibile.

Îți mulțumim și te asigurăm că merită să ne urmărești pe toate conturile de social media deoarece în scurtă vreme vom reveni cu surprize și recompense frumoase pentru comunitatea aBeauty Clinique!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X