TRATAMENTE PĂR ȘI EPILARE

Oferim de +10 Ani Servicii de Lux de Epilare și Tratamente Păr în Rețeaua Nr. 1 de Clinici de Estetică din România: București Caramfil & Unirii, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

  1. 👉 EPILARE DEFINITIVĂ LASER
  2. 👉 TRATAMENTE PĂR ȘI SCALP
  3. 👉 TEST ADN ANTI-CĂDERE PĂR

Dorești gratuit consiliere personală pentru păr?

rezultate verificate

SERVICII DE ESTETICĂ

TRATAMENTE SLĂBIRE

Tratamente corporale de slabire si anticelulita în clinici estetică București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Timișoara

Tratamente corporale de slăbire și anticelulită, remodelare corporală, tonifiere musculară, reducere laxitate piele, teste genetice de slăbire și intoleranțe alimentare sau tratare vase capilare sparte.

INJECTĂRI ESTETICE

Injectare Acid Hialuronic Buze Volum Preturi si Promotii

Injectări cu acid hialuronic pentru volumizare buze, mărire buze, contur buze sau pentru corectare asimetrii buze. Injectări cu acid hialuronic pentru riduri cu toxină botulinică pentru riduri. Acid hialuronic premium.

TRATAMENTE PIELE

Injectări Riduri cu Acid Hialuronic sau Toxină Botulinică în clinici estetică București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Timișoara

Tratamente de îngrijire a pielii de pe față, gât și decolteu. Tratamente faciale antirid, întinerire, hidratare, anti-pete pigmentare, roșeață sau acnee. Tratamente riduri, cearcăne și piele lăsată. Lifting facial noninvaziv.

TESTE GENETICE

Teste genetice ADN de slăbire, intoleranțe alimentare, cădere păr sau acnee în clinici estetică București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Timișoara

Teste genetice ADN de slăbire, nutriție și intoleranțe alimentare, teste ADN anti-acnee, teste ADN anti-cădere păr, teste ADN sensibilitate fillere sau acid hialuronic și teste ADN vârstă biologică ce determină lungimea telomerilor.

EPILARE LASER

Epilare definitivă laser în clinici estetică București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Timișoara

Epilare definitivă laser de generație nouă, cu cel mai puternic și precis laser care te ajută să scapi de părul nedorit mai repede și mai confortabil. Melaninometru încorporat. Aplicator mai mare. Răcire pentru +confort.

TRATAMENTE PĂR

Tratamente anticădere păr și tratamente scalp în clinici estetică București, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Timișoara

Tratamente anti-cădere păr sau tratamente de îndesire a părului și creștere a rezistenței și calității firului de păr. Tratamente pentru scalp uscat sau scalp uleios. Teste ADN pentru determinarea tratamentelor eficiente.

Obține un cadou!

Înscrie-te acum la newsletter

Alătură-te clubului aBeauty și fă parte din cea mai rafinată comunitate de estetică.

De ce abeauty

Te așteptăm cu peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Intimitate. Siguranță. Experiență.

Slabire Localizata Criolipoliza

Avem mereu cea mai nouă și puternică tehnologie și cele mai performante substanțe și tratamente.

Rezultate. Investiții. Calitate.

Item added to cart.
0 items - lei