Test Genetic Nutrigen SHARPGENETICS

Află secretele genetice ale nutriției.

Testul ADN Nutrigen SHARPGENETICS este testul genetic revoluționar care îți dezvăluie secretele genetice ale nutriției tale și îți oferă un plan de dietă personalizat, creat special pentru tine.

Test genetic nutrigen

Pentru cine este recomandat?

Test Genetic Nutrigen by SHARPGENETICS este recomandat persoanelor care vor să afle cum influențează genetica greutatea corporală. De asemenea, acest test este perfect dacă îți dorești un plan de dietă personalizat, și totodată să afli mai multe despre sensibilitatea la anumite alimente.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

NutriGen

De ce să alegi un Test Genetic FillerTest SHARPGENETICS?

Test genetic Nutrigen by SHARPGENETICS este mult mai mult decât o simplă listă de intoleranțe alimentare sau sugestii dietetice generice. Este un ghid cuprinzător și individualizat care îți dezvăluie metabolismul nutrițional, răspunsul la exerciții fizice, toleranța la nutrienți și multe altele. Vei afla cum poți optimiza pierderea în greutate, modul în care corpul tău metabolizează diferite tipuri de alimente și care sunt cele mai bune strategii de alimentație pentru tine.

Pași simplii – Rezultate precise

nutrigen

Cu ajutorul acestui testului Nutrigen by SHARPGENETICS, vei putea primi recomandări clare privind aportul optim de macronutrienți, proporțiile ideale de carbohidrați, proteine și grăsimi, precum și sugestii pentru alimente specifice care să te susțină în atingerea obiectivelor tale de sănătate și greutate.

Cum funcționează testul Nutrigen by SHARPGENETICS?

Testul analizează ADN-ul tău pentru a identifica variațiile genetice care influențează metabolismul nutrițional, răspunsul la exerciții fizice, intoleranțele alimentare și multe altele. Prin înțelegerea unică a geneticii tale, putem crea un plan de nutriție personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor tale individuale.

Pași pentru efectuarea testului

Cum funcționează Nutrigen by SHARPGENETICS? Este simplu și nedureros.

Comandă testul și apoi vino cu el într-una din clinicile aBeauty pentru efectuarea testului de către un specialist. După ce acesta va recolta mostra, tot ce trebuie să faci este să completezi un formular iar testul va fi înregistrat. Rezultatele le vei obține în 4-5 săptămâni, iar după aceea poți începe tratamentul personalizat.Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


”Acest test adn m-a ajutat să aflu la ce alimente am intoleranță și să optez pentru o dietă personalizată. Precizez că sufăr de sindromul colonului iritabil iar faptul că nu știam concret la ce sunt sensibilă, provoca foarte multe neplăceri. Am încercat multe regimuri alimentare iar acum e prima oară când știu sigur ceea ce am voie să mănânc, și ce nu.”


Roxana B.

Rezultate rapide, precise și măsurabile.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii avansate.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Testul ADN completează foarte bine și alte tratamente estetice sau alte teste genetice.

Rezultate

Rezultate rapide prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X