Scapă de teama că pielea feței îmbătrânește odată cu anii! Alătură-te persoanelor care au ales SkinTera SRS pentru a-și trăi visul de a arăta întinerite!

Tehnologie din viitor.

Gama de tratamente faciale neinvazive cu factor natural de hidratare ce restabilește echilibrul natural al pielii. Până la 7 tipuri de pachete SRS dedicate unei nevoi specifice: întinerire și hidratare, anti-aging, roșeață, cicatrici post-acneice, acnee, pete pigmentare și antiriduri.


Prețuri SkinTera SRS și oferte speciale

Little Black Dress : În luna decembrie noi sărbătorim emoțiile și recunoștința iar cu tratamentul facial, SkinTera SRS poți ține departe ridurile, deshidratarea, îmbătrânirea, radicalii liberi provocați de soare și poluare, cearcănele, acneea sau petele pigmentare. Tratamentele SkinTera SRS vin cu o reducere de -22% la ședințe și pachete. Profită acum!

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

SkinTera SRS vs alte tratamente de faciale

SkinTera SRS este în prezent cea mai recentă tehnologie de acest tip. Tratamentul este aplicat cu tehnologie de ultimă generație SkinTera ce combină radiofrecvența cu fototerapia și microneedling-ul pentru o infuzie în joncțiunea dermică.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

Gama avansată de tratamente faciale neinvazive ce are la bază tehnica de combinare a nanotehnologiei biologice: combinarea radiofecvenței, fototerapiei și presarea sonoră de microaplicator cu infuzia automată și profundă a puternicelor cocktailuri de substanțe SRS.

Cum funcționează tratamentul SkinTera

Gama de tratamente faciale neinvazive SkinTera SRS începe cu o ședință intensivă de infuzii. Totul, aplicat cu tehnologie de ultimă generație SkinTera ce combină radiofrecvența cu fototerapia și microneedling-ul pentru o infuzie în joncțiunea dermică.

Zone de acțiune a tratamentului

SkinTera SRS acționează cu succes pe zona feței și a decolteului. Cele 7 tipuri de pachete SRS sunt dedicate unei nevoi specifice: întinerire și hidratare, anti-aging, roșeață, cicatrici post-acneice, acnee, pete pigmentare și antiriduri.


Before & After SkinTera SRS

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință pentru restabilirea echilibrului natural al pielii. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratamentul SkinTera SRS.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Peste 1093 de clienți nu pot da greș

Peste 1093 de recenzii oferite de clienți pe Google clinicilor noastre. Am obținut o notă medie de review de 4.9 din maximum 5 în urma recenziilor.

Așa cum ai văzut și la Știrile Pro TV

În cadrul materialului de la Știrile ProTV, gama de tratamente SkinTera SRS este prezentată ca o alternativă neinvazivă de îngrijire a tenului.


Mereu m-am ferit de peeling chimic și alte tratamente împotriva cicatricilor postacneice, dar pentru că SkinTera SRS nu doare și dă și rezultate, pur și simplu îl ador. Nota 10 pentru această gamă nouă de tratamente faciale accesibile și eficiente. Nu se compară cu niciun alt tratament facial pe care îl găsești pe piață.”


Maria C.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

SkinTera SRS completează foarte bine și alte tratamente faciale sau alte eforturi de skincare (cosmetice).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

2 comentarii la „Scapă de teama că pielea feței îmbătrânește odată cu anii! Alătură-te persoanelor care au ales SkinTera SRS pentru a-și trăi visul de a arăta întinerite!”

  1. Bună seara, cît costă o ședință de tratament facial. Mi-ați trimis un link, care nu arată nici un preț.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei