ACID HIALURONIC BUZE

Natural e mereu la modă.

Alege un acid hialuronic 100% hidratat, premium și cross-linked, pentru mărire buze și contur. Uită de expresia ”să vedem cum se așează acidul în buze” și bucură-te de rezultate finale pe loc.

Acid-Hialuronic-Buze

Prețuri injectare buze cu acid hialuronic și oferte speciale

YOUR BEST YEAR IS HERE: Știm că anul acesta îți dorești buze senzuale cu care să te mândrești, de aceea acidul hialuronic Amalian te îndeamnă să te bucuri de această lună magică. Profită de -597 RON REDUCERE la acid hialuronic premium și te poți bucura de o formă perfectă a buzelor.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

Buze

Injectarea cu acid hialuronic Amalian vs alte tipuri de acid hialuronic

Față de alte tipuri de acid hialuronic, inclusiv față de cele foarte populare în România, Amalian este deja 100% hidratat și cross-linked. În plus, rezultatele sunt pe termen mai lung, nu apar umflături sau echimoze la fel ca la celelalte tipuri de acid hialuronic, iar disconfortul la injectare este mai redus.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

Vrei să vezi mai multe poze before & after?

O injectare cu acid hialuronic în buze este de obicei aleasă pentru un plus de volum al buzelor, dar și pentru conturul și simetria acestora.

Cum funcționează injectarea cu acid hialuronic

Prin injectarea cu acid hialuronic Amalian SF20 se rehidratează țesuturile și se augmentează zone precum buzele, șanțurile nasogeniene, ridurile Marionette sau ridurile de deasupra buzei superioare numite și „ridurile fumătorului”.

Zona de acțiune a tratamentului

Injectarea cu acid hialuronic Amalian SF20 se va face strict în buze. Aspectul și volumul buzelor injectate cu acid hialuronic în vederea măririi acestora depinde direct proporțional de viziunea și dorința fiecărei cliente.


Before & After Injectare Acid Hialuronic

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura după o injectare cu Acid Hialuronic pentru mărirea buzelor. Aici poți observa rezultate înainte și după procedură.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Mi-am injectat la voi și Juvederm și Amalian și deși am fost reticentă când mi l-ați recomandat prima dată, sunt foarte mulțumită de cum arată buzele mele cu Amalian. Calitatea chiar se vede și se simte. Plus că având lidocaină, durerea a fost semnificativ redusă. Recomand!”


Roxana A.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Injectarea cu acid hialuronic completează foarte bine și alte tratamente faciale sau injectări estetice.

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

8 comentarii la „ACID HIALURONIC BUZE”

 1. Daca te-ai hotarat sa optezi pentru o injectare cu acid hialuronic in buze si vrei sa obtii un rezultat excelent, alege totusi un produs de inalta calitate, cum ar fi Amalian SF20. Acesta ofera in beneficii multiple si rezultate vizibile de durata, fara a fi nevoie de inca o procedura. De asemenea, sfatul meu ar fi sa alegi un medic estetician experimentat, care sa iti ofere om aspectul mult-dorit si sa eviti orice riscuri.

  Răspunde
 2. Am acordat incredere Clinicii aBeauty la recomandarea Alinei M. si pot sa ma declar pe deplin multumita de rezultatul natural obtinut, conform dorintelor mele. Dupa injectarea 1 ml acid hialuronic Amalian, buzele mele mai pline, mai ferme si cu mai mult volum. Multumesc d-lui Dr. Chirila Marius care are o mana deosebit de fina si un simt estetic natural.
  Recomand cu incredere! Cu siguranta eu voi reveni

  Răspunde
 3. În urmă cu aproape 2 ani, am avut plăcerea de a efectua o ședință de augumentarea buzelor cu acid hialuronic la această clinică;
  A fost o experiență foarte bună atât din punct de vedere a igienei cât și a profesionalismului și a “stării de bine”.
  Mă pregătesc să revin pentru o viitoare ședință cu drag, fiind foarte mulțumită de rezultat și preț (raportul calitate-preț).
  Recomand!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei