Despre injectarea buzelor cu acid hialuronic

Injectarea buzelor cu acid hialuronic este un tratament estetic non-chirurgical care are ca scop mărirea sau remodelarea buzelor prin utilizarea de substanțe de umplere a ridurilor, cum ar fi acidul hialuronic.

Acidul hialuronic este o substanță naturală găsită în corpul uman, inclusiv în piele și articulații, și are capacitatea de a atrage și de a păstra apa, ceea ce îl face o alegere populară pentru tratamentele de umplere a ridurilor.

Procedura de injectare a acidului hialuronic în buze poate fi efectuată într-un cabinet medical sau estetician.

În timpul procedurii, un medic sau un estetician va folosi un ac pentru a injecta acidul hialuronic în buze, adăugând cantități mici pe măsură ce procedează pentru a asigura un aspect natural. Pacienții pot alege să anestezieze zona cu o cremă anestezică pentru a minimiza disconfortul.

Rezultatele injectării cu acid hialuronic pot dura între 6 luni și 1 an, în funcție de cantitatea de substanță folosită și de reacția individuală a organismului.

Efectele secundare posibile includ umflarea, roșeața și durerea temporară la locul injectării.

Injectare buze acid hialuronic
Injectare buze acid hialuronic

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre riscurile și beneficiile injectării cu acid hialuronic și să luați în considerare dacă aceasta este o alegere potrivită pentru dumneavoastră.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X