TRATAMENTE ANTICĂDERE PĂR

Scalp sănătos și păr puternic

Descoperă gama completă de tratamente pentru par si scalp ce oferă rezultate vizibile și garantat măsurabile. Tratamente pentru scalp gras sau uscat, căderea părului și alopecie.

Tratament păr

Prețuri tratament păr și oferte speciale

SUMMER START PROMO: Pentru că vara este aici, acum este timpul de o schimbare pentru tine. Deoarece ne dorim ca tu să ai parte de un păr sănătos și puternic, îți oferim o super reducere de -10% la ședințe și pachetele tratamentului cu celule stem AAPE Hair și 20% la tratamentele SRS pentru păr și scalp. Căderea părului va fi de domeniul trecutului!

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

Tratamentele aBeauty pentru păr & scalp vs alte tratamente de pe piață

Cu ce sunt diferite tratamentele noastre pentru păr și scalp față de alte tratamente asemănătoare? Este simplu. Tratamentele noastre au fost concepute pe baza a numeroase teste clinice, iar calitatea împreună cu rezultatele pe care acestea le aduc sunt cele cu care noi ne mândrim.

Celulele stem din compoziția AAPE HAIR, au abilitatea de a transmite mesaje către alte celule, cu ajutorul unor molecule mesager. Această abilitate le permite celulelor stem adulte din organismul uman să reacționeze rapid devenind astfel un fel de analist și manager al organismului, determinând procesul de refacere.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

Nu ești sigur de situația ta legată de alopecie sau căderea părului? Comandă un test ADN ThricoTest!

Ce simți atunci când vezi atâtea fire de păr rămase pe peria ta? Sau atunci când observi acele goluri de păr care parcă de măresc pe zi ce trece? Gama noastră de tratamente pentru par si scalp sunt concepute pentru nevoile fiecărei persoane, fie că este vorba de căderea părului, păr subțire, scalp gras sau uscat.

Tratează alopecia cu tratamentul cu celule Stem AAPE

Știm că alopecia este o afecțiune dificil de tratat, dar nu imposibil. De aceea celulele stem își intră în rol și acționează cât mai eficient în tratarea căderii părului, activând noi foliculi de păr și îndesind podoaba capilară. Tratamentul este efectuat cu ajutorul unui dispozitiv cu injectare automată, astfel, celulele Stem sunt introduse la nivelul scalpului prin microcanalele create de micro-acele utilizate.

Scalpă de scalpul gras sau uscat cu tratamentele SRS pentru păr

Scalp gras sau scalp uscat? Cu oricare te confrunți ai impresia că duci o bătălie greu de învins. Aici intervine tratamentul SRS pentru scalp gras sau pentru scalp uscat care îți va readuce scalpul sănătos pe care ți-l doreai din totdeauna.

SRS ™ HAIR Capillaire + Biotin este un cocktail extrem de eficient pentru tratamentul diferitelor simptome de cădere a parului și pentru problemele scalpului gras atât la bărbați cât și la femei.

SRS ™ HAIR XTEND + Biotin este un cocktail extrem de eficient pentru tratarea diferitelor simptome de cădere a părului în cazul scalpului uscat.

Indiferent pe care îl vei alege, cocktailurile de tratament SRS HAIR ajută la creșterea activității celulare și a metabolismului, protejând în același timp părul de efectele negative ale factorilor de mediu.


Before & After Tratamentele pentru Păr

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura atunci când alege unul din tratamentele pentru par si scalp. Aici poți observa rezultate de înainte și după aceste tratamente.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Tratamente-par

Mi-ați captat atenția, recunosc! Am probleme legate de uscarea excesiva a parului și faptul că există ,în sfârșit, un tratament care să hrănească rădăcina pentru a avea un păr mai sănătos în timp, mă face foarte fericită și din nou cu chef de viață. Recomand tratamentele pentru păr aBeauty tuturor persoanelor care se confruntă cu problemele scalpului sau părului! Am încercat mii de șampoane, tratamente pentru păr, serumuri, pastile, dar nimic nu se compară cu tratamentele voastre!”


Laura B.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Un tratament pentru păr completează foarte bine și alte tratamente pentru par si scalp sau alte eforturi de creștere a părului.

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

3 comentarii la „TRATAMENTE ANTICĂDERE PĂR”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei