Test Genetic TrichoTest SHARPGENETICS

Căderea părului e de domeniul trecutului.

Testul ADN TrichoTest SHARPGENETICS îți oferă puterea informațiilor genetice pentru a-ți personaliza tratamentul. Beneficiezi de o strategie de tratare a căderii părului bazată pe știință, care să îți ofere rezultate reale și să te ajute să obții o podoabă capilară sănătoasă și plină de viață.

Test Genetic TrichoTest

Pentru cine este recomandat?

Test Genetic TrichoTest by SHARPGENETICS este recomandat persoanelor ce prezintă primele semne de alopecie sau au antecedente familiare de cădere a părului. De asemenea este potrivit persoanelor ce se confruntă cu alopecie androgenetică, alopecie areata sau efluviu telogen. Iar dacă tu te numeri printre cei care au încercat o grămadă de tratamente de pe piață și nimic nu a dat randament, atunci acest test este perfect pentru tine.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

TrichoTest

De ce să alegi un Test Genetic TrichoTest SHARPGENETICS?

Test genetic TrichoTest by SHARPGENETICS nu doar identifică cauzele genetice ale căderii părului, ci și îți oferă o soluție de tratament personalizat. Nu mai este necesar să experimentezi produse ineficiente sau tratamente costisitoare care nu se potrivesc cu tipul tău de alopecie. Acum, ai acces la un plan de tratament adaptat nevoilor tale, bazat pe genetica ta unică.

Pași simplii – Rezultate precise

Test Genetic TrichoTest

Cu ajutorul tehnologiei genetice avansate, ai acces la soluții personalizate pentru a înțelege cauzele specifice ale căderii părului și pentru a dezvolta un plan de tratament adaptat nevoilor tale. TrichoTest by SHARPGENETICS este un test genetic ce analizează gene și variații genetice asociate cu alopecia.

Cum funcționează testul TrichoTest by SHARPGENETICS?

Testul se bazează pe analiza ADN-ului tău pentru a identifica variațiile genetice implicate în căderea părului și alopecie. Prin evaluarea unică a geneticii tale, putem oferi o perspectivă mai clară asupra cauzelor căderii părului și putem dezvolta un plan de tratament personalizat, conceput special pentru tine.

Pași pentru efectuarea testului

Cum funcționează TrichoTest by SHARPGENETICS? Este simplu și nedureros.

Comandă testul și apoi vino cu el într-una din clinicile aBeauty pentru efectuarea testului de către un specialist. După ce acesta va recolta mostra, tot ce trebuie să faci este să completezi un formular iar testul va fi înregistrat. Rezultatele le vei obține în 4-5 săptămâni, iar după aceea poți începe tratamentul personalizat.Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


TrichoTest

”Pot spune că, căderea părului este o problemă de care am crezut că nu voi scăpa niciodată. După ce am încercat cred că toate tratamentele de pe piață, am ales să fac un test ADN care să mă poată ajuta în urmarea unui tratament personalizat. Acum în sfârșit mă pot bucura de părul meu în adevăratul sens al cuvântului și nu cred că reușeam fără acest test. Recomand!”


Alex C.

Rezultate rapide, precise și măsurabile.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Testul ADN completează foarte bine și alte tratamente estetice sau alte teste genetice.

Rezultate

Rezultate rapide prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

4 comentarii la „Test Genetic TrichoTest SHARPGENETICS”

  1. Toate bune și frumoase dar, despre costuri nu zice nimeni, nimic. Cum aș putea estima eu dacă- mi permit un asemenea tratament? Un mic răspuns aștept și eu. Mulțumesc anticipat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei