Tratament AntiAcnee – 3D IPL & Peeling M.A.D Skincare

Combinația perfectă pentru combaterea acneei.

Dacă te confrunți cu acneea, știi cât de dificil poate fi. Cu toate acestea, noi suntem aici pentru tine! Tratamentul nostru antiacnee combină tehnologia avansată 3D IPL (Intense Pulsed Light) cu produsele de calitate superioară M.A.D Skincare, pentru a-ți oferi rezultate remarcabile.

Tratament Antiacnee

Prețuri Tratament AntiAcnee și oferte speciale

O lună mai, cu mai multă frumusețe: Luna mai te îndeamnă să primești cu brațele deschise beneficiile tratamentelor aBeauty. Dacă îți dorești un ten curat lipsit de acnee, sebum, pete pigmentare sau chiar riduri, acum poți profita tratamentul nostru antiacnee cu 3D IPL și Face Mapping Peeling.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

MAD Skincare

Tratamentul nostru antiacnee vs alte tratamente

Este un tratament antiacnee care folosește 2 tipuri de acțiune: lumina intens pulsată și peeling-uri diferite pe mai multe zone ale tenului. În acest mod acneea poate fii “atacată” din mai multe părți, accelerând rezultatele și refacerea pielii.

Eficiența tratamentului cu 3D IPL în leziunile vasculare ale pielii este confirmată prin mai multe studii clinice, procedura fiind la ora actuală inclusă in recomandările terapeutice din tratatele de dermatologice cu recunoaștere internațională.

Prin folosirea diferitelor substanțe de peeling pentru fiecare zonă a tenului în loc de o singură substanță, se elimină posibilitatea de iritare și de reacții adverse puternice ce apar după tratament. Spre exemplu, dacă pielea ta se confruntă cu problemele de sensibilitate terapeutul aBeauty va elimina un anumit acid.

Tratament 2 în 1 – Fără perioadă de recuperare

FaceMapping Peeling

Tratamentul facial 3D IPL este folosit atât pentru epilare definitivă cât și pentru tratamente faciale, respectiv pentru rejuvenare, tratarea rozaceei și acneei. Combinat cu peeling-urile chimice M.A.D Skincare Face Mapping, nu tratăm doar simptomele, ci și cauza principală a acneei tale.

Peelingurile chimice M.A.D. Skincare nu necesită perioadă de recuperare, ceea ce le face ideale pentru persoanele care doresc rezultate rapide și complete.

Cum funcționează tratamentul antiacnee

Tehnologia 3D IPL oferă o soluție unică și dovedită pentru corectarea afecțiunilor pielii prin țintirea melaninei din zonele întunecate. Energia furnizată face ca leziunile pigmentate să dispară prin procesul natural de vindecare al corpului tău.

Face Mapping Peeling furnizează un tratament unic de peeling, adaptat pentru a aborda diverse nevoi ale tenului tău. Prin aplicarea strategică a diferitelor substanțe, acest tratament va lucra individual pe fiecare parte al tenului tău.

Zone de acțiune a tratamentului

Tratamentul 3D IPL pentru acnee se poate aplica pe fațăgâtdecolteu sau maini, cu rezultate spectaculoase! Totodată, zonele vizate de peeling-ul M.A.D sunt: acneea din zona T, reducerea porilor, hiperpigmentarea de pe zonele superioare ale feței.Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Tratament antiacnee

” După ani de luptă cu acneea, am descoperit acest tratament la un spa de lux, și sunt în al nouălea cer! Înainte de a-l încerca, tenul meu era plin de imperfecțiuni și puncte negre, iar acum arată impecabil! S-a redus vizibil roșeața și inflamația, iar tratamentul a curățat în profunzime pielea. M-am simțit ca o vedetă de la Hollywood în timpul tratamentului, iar rezultatele sunt pur și simplu uimitoare. Recomand cu încredere tuturor persoanelor care se confruntă cu acneea. Super echipă!”


Alina M.

Rezultate măsurabile pe care le vezi prin ochii tuturor.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Acest tratament completează foarte bine și alte tratamente faciale sau alte eforturi de skincare.

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X