LIFTING FACIAL NONINVAZIV

Secretul tinereții instantanee.

Tratament Lifting facial ce folosește ultrasunete cu intensitate înaltă distribuite inteligent astfel încât să vezi și să simți rezultatele la prima ședință. Să știi că tot ce vei vedea în oglindă este real. Este noul tău chip întinerit și ferm.


Prețuri FaceTight și oferte speciale

Start vară, start distracție!: Luna iunie te îndeamnă să faci o schimbare și să te bucuri de un ten ferm în perioada vacanță. FaceTight te poți bucuri de răsfăț cu -10% REDUCERE la ședințele individuale și pachete.

De Ziua internațională a copilului, bucură-te de timp frumos alături de copii, iar noi te așteptăm până pe 3 iunie cu -200 lei extra reducere la orice achiziție de tratamente faciale.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

Contact nou

FaceTight vs alte tratamente de lifting facial

FaceTight este o tehnologie nouă și avansată datorită celor 3 tipuri de autofrecvență inteligentă ce se adaptează automat la țesut.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

FaceTight este un tratament facial de întinerire și lifting facial neinvaziv ce nu implică ace sau timp de recuperare. Vei observa o întinerire pe loc cât și o întinerire facială ce se desfășoară pe parcursul a trei săptămâni de la prima ședință.

Cum funcționează tratamentul FaceTight

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, aparatul livrează ultrasunete la adâncimi de 1,5 mm, 3 mm și 4,5 mm. Energia livrată la 4,5 mm ajunge până în stratul cel mai profund al pielii, Sistemul Aponeurotic Muscular Superficial, încălzind țesutul la adâncimea optimă și stimulând regenerarea celulară.

Zone de acțiune a tratamentului

Tratamentul de lifting facial acționează cu succes pe zona totală a feței dar și pe părți diferite precum cea submandibulară, periorbitală, și a obrajilor. În urma tratamentului se poate observa un efect de lifting, o reconturare a feței și o îmbunătățire calității pielii.


Before & After FaceTight

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință de lifting facial neinvaziv. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratamentul cu FaceTight.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Inițial am crezut că e un tratament cu ultrasunete HIFU clasic și m-am uitat de două ori la preț. După ce m-am uitat în oglindă nu m-a mai interresat nimic altceva. Acest tratament are rezultate remarcabile care sunt vizibile imediat după prima ședință. Am fost foarte mulțumită de el.”


Tamara V.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

FaceTight completează foarte bine și alte tratamente faciale sau alte eforturi de skincare (cosmetice).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

14 comentarii la „LIFTING FACIAL NONINVAZIV”

 1. Buna ziua. Faptul ca (încă) am o plomba dentară din aliaj de plumb, influentează negativ sau este contraindicata expunerea la aparatura cu care faceți aceste tratamente faciale? Mulțumesc.

  Răspunde
  • Bună ziua! Vă mulțumim pentru întrebare. Fiind niște tratamente foarte eficiente, ambele se simt destul de puternic și un nivel semnificativ de disconfort există. Deși acest nivel de disconfort este subiectiv pentru fiecare persoană în parte, din cunoștințele noastre Ultraformer este un tratament mai dureros. De notat totuși că și FaceTight este un tratament ce implică disconfort semnificativ.

   Răspunde
 2. Buna! Exista pericolul sa se piarda din grasimea faciala dupa aceasta procedura? Ce contraindicatii sunt?Mentionez ca am 31 de ani si acum incep sa vad cum incepe sa le lase in Jos pielea din partea mandibulei

  Răspunde
  • Bună ziua! Am trimis întrebarea dumneavoastră colegilor noștri și vor lua legătura cu dvs. prin adresa de email lăsată la comentariu, deoarece trebuie să afle mai întâi e tip de lifting facial ați dori și pe ce zone.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei