Test Genetic FillerTest SHARPGENETICS

Verifică predispoziția ta la fillere.

Testul ADN FillerTest SHARPGENETICS verifică dacă sistemul tău imunitar reacționează într-o manieră extremă la filler. Dacă ai luat în considerare procedurile de umplere cu fillere pentru a-ți îmbunătăți aspectul, este bine să îți cunoști corpul înainte.

fillertest

Pentru cine este recomandat?

Test Genetic FillerTest by SHARPGENETICS este recomandat persoanelor care au boli ale sistemului imunitar, alergii, tulburări ale sistemului imunitar sau sensibilitate generală ridicată. De asemenea se adresează persoanelor care au mai avut reacții alergice în trecut la substanțele din fillere sau alte proceduri. Totodată, dacă dorești să apelezi la o injectare estetică și dorești să fii sigură de posibilele efecte adverse, poți alegi acest test.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

FillerTest

De ce să alegi un Test Genetic FillerTest SHARPGENETICS?

FillerTest by SHARPGENETICS nu doar îți furnizează date despre predispoziția ta individuală la fillere, ci și te ajută să discuți în mod concret cu medicul estetician sau dermatologul tău. Informațiile obținute din test pot servi ca ghid valoros pentru personalizarea tratamentului tău cu fillere, astfel încât să poți obține rezultatele dorite într-un mod sigur și eficient.

Pași simplii – Rezultate precise

fillertest

FillerTest by SHARPGENETICS îți oferă informații valoroase și personalizate despre modul în care reacționează corpul tău la fillere, astfel încât să poți lua decizii înțelepte și să ai rezultate extraordinare.

Cum funcționează testul FillerTest by SHARPGENETICS?

Testul se bazează pe analiza ADN-ului tău pentru a evalua predispoziția ta în ceea ce privește utilizarea filler-elor și posibilele reacții alergice. Prin intermediul acestei evaluări genetice, poți descoperi dacă ești mai predispus să obții rezultate de succes sau dacă există riscul unei reacții adverse.

Pași pentru efectuarea testului

Cum funcționează FillerTest by SHARPGENETICS? Este simplu și nedureros.

Comandă testul și apoi vino cu el într-una din clinicile aBeauty pentru efectuarea testului de către un specialist. După ce acesta va recolta mostra, tot ce trebuie să faci este să completezi un formular iar testul va fi înregistrat. Rezultatele le vei obține în 4-5 săptămâni, iar după aceea poți începe tratamentul personalizat.Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


”Am făcut acest test adn în dorința de a afla dacă am anumite alergii la substanțele folosite în injectările pentru riduri. Am aflat că am o sensibilitate la un tip de filler, ceea ce nu știam înainte, lucru care cred că mi-a salvat viața. Acum pot urma această procedură într-un mod sigur, folosind substanțele la care nu am nicio reacție alergică.”


Ioana N.

Rezultate rapide, precise și măsurabile.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Testul ADN completează foarte bine și alte tratamente estetice sau alte teste genetice.

Rezultate

Rezultate rapide prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X