Test Genetic AcneTest SHARPGENETICS

Află cum să combați cât mai eficient acneea.

Testul ADN AcneTest SHARPGENETICS îți oferă oportunitatea de a găsi tratamentul ideal pentru acneea ta, combinând datele genetice cu o abordare personalizată.


Pentru cine este recomandat?

Test Genetic AcneTest by SHARPGENETICS este recomandat persoanelor care doresc să afle cum pot trata acneea, cicatricile post-acneice șii hiperpigmentarea cât mai eficient, printr-un tratament personalizat. De asemenea, poți comanda un test genetic dacă dorești să scapi de tratamentele îndelungate și ineficiente.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

AcneTest

De ce să alegi un Test Genetic AcneTest SHARPGENETICS?

AcneTest by SHARPGENETICS nu doar identifică cauzele posibile ale acneei tale, ci și te ghidează în alegerea celor mai potrivite tratamente. Poți uita de produse nesigure. Acum ai acces la un plan personalizat, bazat pe propriul tău ADN.

Pași simplii – Rezultate precise

AcneTest by SHARPGENETICS îți oferă accesul la un plan personalizat, bazat pe propriul tău ADN. Vei afla care ingrediente active și produse dermato-cosmetice sunt mai susceptibile să funcționeze pentru tipul tău specific de acnee.

Cum funcționează testul AcneTest by SHARPGENETICS?

Testul se bazează pe analiza ADN-ului tău, permițând identificarea variantelor genetice asociate cu acneea și să înțelegi mai bine rădăcinile problemei tale. Prin această evaluare genetică unică, putem oferi o perspectivă mai clară asupra tipului de acnee cu care te confrunți și asupra factorilor care o pot influența.

Pași pentru efectuarea testului

Cum funcționează AcneTest by SHARPGENETICS? Este simplu și nedureros.

Comandă testul și apoi vino cu el într-una din clinicile aBeauty pentru efectuarea testului de către un specialist. După ce acesta va recolta mostra, tot ce trebuie să faci este să completezi un formular iar testul va fi înregistrat. Rezultatele le vei obține în 4-5 săptămâni, iar după aceea poți începe tratamentul personalizat.Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


”Pot spune că mă confrunt cu acneea încă din adolescență și am crezut că după ce devin adult voi scăpa de ea. Nu am avut noroc. Am apelat la acest test genetic din disperare pentru că am încercat toate tratamentele posibile. Nimic nu a mers. Dar după ce am făcut acest test și am început un tratament personalizat pe baza acestuia, pot spune că viața mi s-a schimbat la 180 de grade.”


Ana D.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Testul ADN completează foarte bine și alte tratamente estetice sau alte teste genetice.

Rezultate

Rezultate rapide prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X