Test Genetic TeloTest SHARPGENETICS

Descoperă secretul vârstei biologice.

Testul ADN TeloTest SHARPGENETICS este testul ce te poate ajuta să afli cu date exacte și măsurate care este vârsta ta biologică reală și cum să combați îmbătrânirea prematură datorată factorilor de mediu, genetici și cele datorate stilului de viață.

Test Genetic TeloTest

Pentru cine este recomandat?

Test Genetic TeloTest by SHARPGENETICS este recomandat persoanelor care doresc să afle cum pot opri procesul de îmbătrânire. De asemenea, poți comanda un test genetic dacă dorești să îți monitorizezi evoluția îmbătrânirii pe perioada anilor. Persoanele care au antecedente de îmbătrânire prematură sau care doresc deja un tratament personalizat anti-îmbătrânire, pot de asemenea comanda acest test.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

TeloTest

De ce să alegi un Test Genetic TeloTest SHARPGENETICS?

TeloTest by SHARPGENETICS este mai mult decât un simplu test genetic. Este o oportunitate de a-ți cunoaște organismul mai bine și de a lua măsuri pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Cu ajutorul acestui test, vei putea adopta o abordare personalizată a sănătății tale și vei putea lua decizii informate despre alimentație, exerciții fizice și alți factori care influențează modul în care corpul îmbătrânește.

Pași simplii – Rezultate precise

SHARPGENETICS

TeloTest by SHARPGENETICS este soluția inovatoare care îți oferă o privire în interiorul ADN-ului tău și te ajută să înțelegi starea de sănătate a corpului tău pe plan celular.

Cum funcționează testul TeloTest by SHARPGENETICS?

Testul se bazează pe lungimea telomerilor, capetele protejate ale cromozomilor, care se scurtează pe măsură ce îmbătrânim. Lungimea telomerilor este un indicator esențial al sănătății și longevității noastre.

Pași pentru efectuarea testului

Cum funcționează TeloTest by SHARPGENETICS? Este simplu și nedureros.

Comandă testul și apoi vino cu el într-una din clinicile aBeauty pentru efectuarea testului de către un specialist. După ce acesta va recolta mostra, tot ce trebuie să faci este să completezi un formular iar testul va fi înregistrat. Rezultatele le vei obține în 4-5 săptămâni, iar după aceea poți începe tratamentul personalizat.Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


telotest

”A fost prima oară când am făcut un test ADN și nu știam la ce să mă aștept și cât de corecte vor fi rezultatele. Dar pot spune că am fost surprinsă când am văzut cât de personalizat au putut fi acestea și cât de multe lucruri pe care nu le știam despre propriul corp am aflat acum. Am putut în sfârșit să încep un tratament personalizat anti-îmbătrânire, fără să mă mai întreb dacă la mine va avea rezultate sau nu. Recomand cu toată încrederea acest test tuturor care își doresc să ia decizii cât mai bune pentru sănătatea lor.”


Elena C.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem o rețea de estetică de încredere din România pentru ca tu să ai acces la servicii de calitate.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Testul ADN completează foarte bine și alte tratamente estetice sau alte teste genetice.

Rezultate

Rezultate rapide prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X