Politică retur

TERMENI ȘI CONDIȚII ABONAMENTE

Prin achiziționearea online sau offline (în clinici) a abonamentelor cu denumirea Silver, Gold, Fat Dissolver, Fat Dissolver Elite, Cellulite Destroyer sau Cellulite Destroyer Elite confirmi că ești de acord cu următoarele aspecte:

 1. Abonamentele conțin ședințe de tratamente corporale în funcție de numărul și tipul recomandat de specialiștii aBeauty Clinique în urma unui diagnostic. Exemplele de ședințe de tratamente din fiecare abonament sunt menționate pe pagina de achiziție a abonamentelor.
 2. Conform Time Protection, ședințele din abonamente pot fi efectuate în termen de maximum 60 de zile din momentul plății abonamentului lunar. În caz contrar, ședințele din abonament nu se reportează, recuperează, preschimbă sau rambursează.
 3. Conform Flexible Pass, o ședință dintr-un abonament poate fi replanificată gratuit în termen de 60 de zile dacă replanificarea este solicitată cu cel puțin 48 de ore lucrătoare înainte. În caz contrar, ședințele din abonament nu se reportează, recuperează, preschimbă sau rambursează.

La plasarea și finalizarea cu succes a unei comenzi online, fiecare client bifează că este de acord cu acești termeni și condiții contractuale.

Politica noastră de retur este valabilă 15 de zile. Dacă au trecut 15 de zile de la cumpărare, din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.

In cazul in care se doreste rezervarea unui pachet/serviciu este necesara plata unui avans in valoare de minim 10% din contravaloarea pachetului/ serviciului. Aceasta suma poate fi returnata in maxim 30 zile calendaristice de la data la care s-a incasat avansul si este calculata doar conform următoarei formule: (suma platita in avans)– 5% ( comision administrare) = rest de bani.

Pentru a fi eligibil pentru un retur, produsul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Mai multe tipuri de bunuri nu pot fi returnate. Bunurile perisabile, cum ar fi alimente, flori, ziare sau reviste, nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

În cazul retururilor de bani pentru servicii planificate și neefectuate percepem 5% taxă de retur din valoarea sumei. Acest lucru se realizează deoarece în momentul în care am blocat în planificator serviciile dumneavoastră nu am mai putut planifica pe altcineva. În momentul când v-ați răzgândit și ați cerut înapoierea banilor, noi am pierdut timpul respectiv și inclusiv posibilitatea de a-l vinde/programa altui client.

Va mulțumim pentru înțelegere.

Elemente suplimentare nereturnabile:

 • Carduri cadou
 • Produse software descărcabile
 • Unele produse de sănătate și de îngrijire personală
 • Creme și produse cosmetice

Pentru a vă completa returnarea, avem nevoie de un bon fiscal sau de o dovadă a achiziției.

Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi producătorului.

Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale (dacă este cazul)

 • Cărți cu semne evidente de utilizare
 • CD, DVD, software, joc video, casetă sau înregistrări de vinil care au fost deschise
 • Orice element care nu este în starea inițială, este deteriorat sau lipsesc părți din motive care nu se datorează erorii noastre
 • Orice element returnat mai mult de 15 de zile după livrare

Rambursări (dacă este cazul)

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul dvs. returnat. De asemenea, vă vom notifica aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, rambursarea va fi procesată automat cardului dvs. bancar sau metodei inițiale de plată, într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă (dacă este cazul)

Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul bancar.

Apoi, contactați banca dvs., poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie înregistrată oficial. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Articole în promoție (dacă este cazul)

Numai articolele cu preț întreg pot fi rambursate, din păcate articolele la preț redus nu pot fi rambursate.

Schimburi (dacă este cazul)

Înlocuim numai articolele defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să faceți schimb pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la adresa [email protected] și trimiteți articolul la: Siderurgistilor 15 Galati Galați RO 800479.

Cadouri

Dacă articolul a fost considerat cadou atunci când l-ați cumpărat și a fost expediat direct la dvs., veți primi un voucher cadou pentru valoarea returnării dvs. După primirea elementului returnat, vă va fi trimis un voucher de cadou.

Dacă articolul nu a fost considerat un cadou când a fost cumpărat sau dacă cel ce a oferit cadoul a primit comanda livrată pentru a o vă da mai târziu, vom trimite o rambursare celui care a oferit darul și el va afla despre returnare.

Livrare

Pentru a efectua o returnare, trebuie să expediați produsul. la adresa: Siderurgistilor 15 Galati Galați RO 800479

Veți fi responsabil pentru plata costurilor de expediere pentru returnarea produsului dvs. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul returnării de transport va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, durata de timp în care produsul dvs. schimbat va ajunge la dvs. poate varia.

Item added to cart.
0 items - lei