Cariere

Gata pentru o colaborare pe termen lung?

La aBeauty credem în oameni, credem în valori și credem în colaborări pe termen lung. O carieră la noi nu ține cont de vârstă sau experiență, ci mai degrabă de compatibilitatea ta cu pasiunea noastră pentru a oferi la modul autentic servicii superioare clienților.

Ce căutăm

Consilieri, terapeuți, medici, manageri.

Dacă ai experiență în vânzări și relații cu publicul, aplică pentru un post de consilier. Dacă ești asistent medical, cosmetician sau ai înclinații în prestarea de servicii, aplică pentru un post de terapeut. Dacă ești medic, hai să ne îmbinăm avantajele.

Ce nu căutăm

Oportuniști, vânători, mercenari.

La aBeauty nu facem lucruri cu orice preț. Pe primul loc sunt onestitatea, sinceritatea și amabilitatea. Lucrăm cu oameni care sunt dispuși să învețe, să-și asume responsabilitatea la modul real și se ne putem baza pe ei așa cum și ei se pot baza pe noi.

Ce oferim

Respect, siguranță, dezvoltare.

La aBeauty vei găsi un mediu de lucru curat, respectabil și mereu în dezvoltare. Oferim training continuu în domeniu și posibilitatea de a crește în rețeaua de clinici de estetică din România. În plus, munca se apreciază iar rezultatele se plătesc bine.

Experiență

Îți oferim tot sprijinul.

Orice experiență în domeniul beauty, estetic sau medical constituie un avantaj. Pentru că vom avea un limbaj comun. Însă nu e obligatorie. La aBeauty dorim să oferim șanse oricui și considerăm că din 100% succes, 80% e atitudinea și 20% experiența.

Valori

Integritate, fericire, profesionalism.

Integritate înseamnă să faci ceea ce spui că faci. Fericirea e la loc de cinste la noi. Pentru că ne distrăm, râdem mult și oferim fericire clienților. Da, e genul acela de carieră frumoasă care te încarcă pozitiv. Vezi cartea valorilor.

Aplică

Simplu, fără formulare complicate.

Trimite pur și simplu la [email protected] CV-ul tău însoțit de o poză recentă și informații legate de orașul și postul pentru care ai vrea să aplici. Dacă vom avea un post liber și profilul tău se potrivește cu ceea ce căutăm te contactăm pentru o primă discuție.

Item added to cart.
0 items - lei