Clinică Estetică Galați

Clinică de estetică cu servicii complete de beauty în Galați.

Injectări estetice acid hialuronic mărire buze, toxină botulinică riduri, acid hialuronic riduri, tratamente faciale, tratamente antirid, tratamente acnee, tratamente corporale slăbire, anticelulită, tratare vase capilare, epilare definitivă laser și multe altele.

Vezi servicii > Programare >

Clinica Estetica Galati aBeauty Clinique

Adresă și program

Meriți respect și siguranță. Contactează-ne acum.

Clinica de estetică facială și corporală neinvazivă aBeauty Clinique Galați se află pe Str. Brăilei Nr. 78, Bl. BR4A, la parterul clădirii.

Galați

Brăilei 78
Bl. BR4A, Parter,
Galați, Galați 800306
Telefon: +40748884160
Email: galati@abeauty.ro

Facebook: aBeauty Clinique

Management

[email protected]

[email protected]

Hartă

Program

Luni9:00 AM - 8:00 PM
Marti9:00 AM - 8:00 PM
Miercuri9:00 AM - 8:00 PM
Joi9:00 AM - 8:00 PM
Vineri9:00 AM - 8:00 PM Deschide acum
Sambata9:00 AM - 2:00 PM
DuminicaÎnchis
Slide 1

Alege abordarea holistică în tratamente corporale cu până la 5 tehnologii și aparate diferite pentru slăbire, anticelulită, tonifiere, antilaxitate și remodelare.

Tratamente corporale
Slide 2

Alege dintr-o gamă performantă de tratamente faciale noninvazive de întinerire, hidratare, resurfacing și antiacnee, roșeață sau pete pigmentare.

Tratamente faciale
Slide 2

Toți medicii cu care colaborăm pentru injectări estetice cu acid hialuronic sau toxină botulinică sunt specialiști desăvârșiți și foarte buni comunicatori, cu multă experiență și rezultate.

Echipa medicala
Slide 3

Descoperă rezultatele de durată ale injectărilor cu acid hialuronic și toxină botulinică realizate în deplină siguranță și confort de către medici certificați, cu experiență.

Injectari estetice
Slide 1

Descoperă epilarea definitivă laser garantată ce oferă energie optimă pentru a scăpa de părul nedorit în mai puține ședințe, fără efecte secundare precum creșterea părul de tip ”puf”.

Epilare definitiva laser
Slide 3

Descoperă o abordare holistică de abordări și tratamente ce stopează căderea părului și stimulează creșterea mai deasă a acestuia prin acțiune completă asupra scalpului și rădăcinii.

Tratamente par
Slide 1

Descoperă brandul de skincare medical cu tehnologii brevetate și formule de produse testate clinic. Descoperă ce poate face cu adevărat îngrijirea inovatoare a pielii pentru tine.

Produse skinbetter science
Slide 2

Alege teste ADN specifice pentru nutriție și slăbire, tratarea acneei, tratarea căderii părului sau aflarea lungimii telomerilor. Precizie, interpretare gratuită în română și confidențialitate.

Teste ADN
Slide 3

Programează acum o examinare gratuită de specialitate în cea mai apropiată clinică aBeauty Clinique din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea sau Timișoara.

Consultatie gratuita
previous arrow
next arrow

Servicii

Spune bun venit terapiilor ce oferă rezultate reale.

Suntem cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă din România, cu locații în orașe precum București (Caramfil și Unirii), Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara. Avem o echipă formată din peste 50 de specialiști: medici, terapeuți, consilieri și manageri medicali.

Programare >

Tratamente Faciale
Tratamente Faciale Galați
Tratamente Corporale
Tratamente Corporale Galați
Proceduri Estetice Injectari
Proceduri Estetice Galați
Epilare Definitiva Laser
Epilare Definitivă Galați
Injectari Acid Hialuronic Buze Marire Contur
Mărire Buze Galați
Tratamente Estetice
Tratamente Estetice Galați

Programare

Completează formularul și ne ocupăm noi de restul.

După completarea formularului te vom redirecționa automat către magazinul nostru virtual unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online dacă dorești anumite oferte introductive cu prețul promoțional de astăzi.

Galati

Galerie foto

Te așteptăm cu drag în clinica noastră din Galați.

Designul clinicilor noastre de estetică inspiră minimalism, curățenie exemplară și rigurozitate medicală însuflețită de colegi cărora le pasă cu adevărat de oameni. Cultura aBeauty este cultura serviciilor superioare.

Programare >

Terapii

Terapii estetice și de beauty neinvazive și minim invazive.

Atunci când alegi clinica de estetică aBeauty Clinique Galați alegi să te respecți în siguranță cu terapii dovedite, proceduri noi și tehnologie de top. Când vii la clinica aBeauty din Galați știi că va fi bine.

BodyShape 2
Tratament Slăbire Galați
Epilare Laser 2
Epilare Definitivă Laser Galați
Injectari Acid Hialuronic Buze Marire Contur
Injectare Acid Hialuronic Buze Galați
Tratament Celule Stem Fata 2
Tratament Facial Celule Stem Galați
Injectare Riduri Acid Hialuronic sau Toxina Botulinica 2
Injectare Acid Hialuronic Riduri & Botox Galați
CryoLipo 2
Slăbire Criolipoliză Galați
Produse - ThermaVein Vase Capilare 2
Tratament Vene Spider Galați
SkinTera Anti-Pete 2
Tratamente Faciale Galați
CellFIT 2
Tratamente Celulită Galați
ThermaVein Papiloame, Angioame, Milia 2
Tratament Papiloame & Angioame Galați
SonicSlim 2
Tratament Modelare Corporală Galați
FaceTight 2
Tratamente Antirid Galați

Prețuim natura. Acțiunile noastre sunt reprezentate de fapte reale legate de utilizarea de materiale reciclabile și utilizarea responsabilă a resurselor astfel încât să contribuim la viitor. aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală, injectări estetice, epilare definitivă, tratamente de slăbire și tratamente de întinerire din România. Monitorizăm indicatori ce influențează satisfacția ta și avem o echipă națională formată din peste 50 de specialiști: medici, terapeuți, asistenți medicali, consilieri și manageri medicali. Credem și investim în oameni pentru că am avut, avem și vom avea mereu oricum cea mai performantă tehnologie și condiții astfel încât să oferim rezultate și experiențe inegalabile. Când alegi aBeauty, alegi binele. Pentru tine și pentru planetă.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X