EPILARE LASER AVANSATĂ 2.0

Sigură. Precisă. Eficientă.

Probabil una din cele mai performante platforme de epilare laser din lume. Bucură-te de confort, siguranță și eficiență cu câteva clase în plus.


Prețuri Epilare Definitivă Laser și oferte speciale

Beauty Easter: A venit luna Paștelui iar acum e momentul să ne bucurăm de tot ce ne oferă ea. De aceea acum ți-am pregătit o reducere inedită. Bucură-te de 35% reducere la ședințele ți pachetele de epilare definitivă laser. Rezultate mai bune. Precizie mai mare. Timp mai scurt. Mai puține ședințe necesare. Siguranță supremă.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

Epilarea definitivă laser aBeauty vs alte proceduri de epilare definitivă

Un lucru fundamental diferit față de alte tipuri de epilare laser este dimensiunea cristalului dispozitivului. Cristalul aparatului nostru laser este de 3 ori mai mare decât cel mai popular aparat de epilare definitivă din România. Acest lucru permite realizarea tratamentului de epilare definitivă laser cu 3X eficiență și siguranță.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

Epilarea definitivă laser cu sistemul laser diodă 2.0 este alegerea ideală atunci când dorești puține drumuri la salon, rezultate mai rapide, o procedură mai confortabilă decât alte tipuri de proceduri de epilare și economie de bani pe termen lung.

Cum funcționează tratamentul de epilare definitivă

Epilarea definitivă 2.0 are un laser de 808 nm pentru o eficiență crescută, în timp ce melaninometrul încorporat permite autocalibrarea aparatului pentru un plus de eficiență și precizie a tratamentului.

Zone de aplicare a tratamentului

Epilarea definitivă cu laser acționează cu succes pe zone precum obraji, mustață, bărbie, perciuni, ceafă, facial (total), umeri, brațe (total), antebrațe, axile, spate, abdomen, piept (bărbați), lombar, coapse, picioare (total), inghinal (parțial), inghinal (total), interfesier, fese, gambe.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Peste 1480 de clienți nu pot da greș

Peste 1480 de recenzii oferite de clienți pe Google clinicilor noastre. Am obținut o notă medie de review de 4.9 din maximum 5 în urma recenziilor.

Așa cum ai văzut și la Știrile Pro TV

În cadrul materialului de la Știrile ProTV, epilare definitivă laser este prezentată ca o alternativă neinvazivă pentru eliminarea părului nedorit.


Sunt la a 4 a ședință și pe mine m-a ajutat mult mai ales cu iritațiile pe care le făceam de la epilare înainte. Recomand. E cea mai lipsită de stres și confortabilă metodă pe care am întâlnit-o. De asemenea, părul nu mai este o problemă iar rezultatele sunt vizibile chiar de la primele ședințe.”


Ozana C.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Poți alege diverse zone pentru a completa aplicarea epilării definitive cu laser.

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

3 comentarii la „EPILARE LASER AVANSATĂ 2.0”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei