Follow The White Rabbit


Toată lumea se pregătește de Paște și așteaptă să petreacă momente de neuitat cu familia și prietenii dragi, iar pe lângă aceste lucruri, noi am pregătit o surpriză pentru tine. Iepurașul alb de Paște îți va oferi un cadou!

Dacă ești în căutarea unui prilej pentru a te răsfăța cu un tratament de estetică, acum este momentul perfect pentru a o face. Începând cu luna aprilie, lansăm o promoție unică intitulată „Follow The White Rabbit”.

Pe lângă super discountul și oferta specială lunară, dacă vei cumpăra din categorii de servicii „Epilare, Injectări Amalian, DualFit, CryoLipo, DermoVisage și FaceTight”, vei primi înapoi în contul tău de client 5% credit aBeauty din suma cheltuita. Acest credit poate fi apoi utilizat în luna mai 2023 pentru a cumpăra serviciile noastre de beauty la prețuri mai mici.

De exemplu, dacă vei cumpăra un serviciu de epilare în valoare de 4.000 lei, vei primi înapoi un credit de 200 lei în contul de client aBeauty. Creditul va fi notat la observații pe contul de client, astfel încât să poți fi sigur că vei putea folosi suma pe care o ai la dispoziție pentru a te răsfăța cu alte servicii de estetică în luna mai.

Această promoție unică este o oportunitate excelentă de a profita de tratamentele de înfrumusețare la prețuri reduse și de a experimenta serviciile Beauty Clinique, cunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru personalul bine pregătit.

Nu rata această oportunitate unică! Follow the white rabbit!

Completează formularul de contact de mai jos dacă vrei să te contactăm cu prioritate. Te vom redirecționa automat apoi către o pagină din care poți vedea noile prețuri și magazinul online.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei