Test ADN Dietă și Greutate Sănătoasă

Gata cu dietele ”pe ghicite”!

Ți-e scris deja în ADN încă de la naștere ce alimente sunt bune pentru tine.

Dacă te întrebi ce e mai bine pentru sănătatea ta și a celor dragi în ceea ce privește alimentația, probabil ai studiat mult acest subiect și ai descoperit păreri diferite legate de anumite alimente.

Unele persoane recomandă carnea, altele nu. Unele persoane recomandă brânzeturile, altele recomandă anumite suplimente. Unii cercetători spun că fastingul e cea mai bună dietă, alții spun că nu trebuie să ratăm 3 mese pe zi.

Cea mai mare problemă este că nu știm după ce informații să ne mai luăm. Aici intervine NutriGen, testul ADN de nutriție de la renumita companie de genetică Fagron Genomics (Spania).

NutriGen este cea mai completă analiză nutrigenetică de pe piață. Sunt analizate 384 de variații genetice legate de pierderea în greutate, răspunsul la exerciții fizice, intoleranțe și metabolismul nutrienților, printre altele.

NutriGen este un test genetic pe bază de salivă. Recoltarea se va face într-o clinică aBeauty de către un specialist acreditat, iar între 2 și 4 săptămâni vei primi rezultatele personalizate.

Vei afla astfel despre tine și ADN-ul tău informații precum:

  • Cauzele genetice ale supraponderalității și obezității
  • Metabolismul macronutrienților
  • Influența exercițiilor fizice
  • Profilul genetic al inflamației
  • Intoleranțe sau sensibilități înnăscute
  • Capacitatea de detoxifiere

NutriGen este un test genetic pe care îl faci o singură dată în viață, și în urma căruia vei obține informații cu ajutorul cărora, tu sau nutriționistul tău, poți face un plan de dietă personalizat, cu informații generate de un algoritm complex, format din peste 850 de alimente.

În plus, Fagron Genomics este o companie auditată și certificată în ceea ce privește datele cu caracter personal. ADN-ul tău e numai al tău, iar informațiile cu terțe părți nu vor fi împărtășite niciodată așa cum se întâmplă în cazul altor companii ce oferă teste genetice similare.

Contactează-ne acum și rezervă-ți testul genetic NutriGen în cea mai apropiată clinică aBeauty.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei