Test ADN cădere păr și alopecie

Prețuiește-ți părul acum!

Află ce tratamente împotriva alopeciei funcționează pentru tine

Dacă te confrunți cu căderea părului sau cu diverse forme de alopecie, ai aflat probabil că timpul este important dacă vrei să combați această afecțiune.

Cu alte cuvinte, trebuie să acționezi acum!

Totuși, dușmanul cel mai mare în lupta cu alopecia este multitudinea de factori ce duc la căderea părului: stresul, stilul de viață, diverse boli sau moștenirea genetică.

Fagron TrichoTest™ este un test farmacogenetic ADN pe bază de salivă care prezice răspunsul la tratamentele pentru alopecie și recomandă cea mai potrivită opțiune de tratament.

Lupta împotriva alopeciei și căderii părului este mult mai eficientă atunci când ai informațiile din cadrul unui astfel de test ADN, unic în lume, dedicat persoanelor care se confruntă cu căderea părului și cu riscul de a rămâne fără păr.

Căderea părului poate deveni permanentă dacă rămâne netratată. Nu lăsa să se întâmple asta!

Bucură-te de informațiile oferite de testul ADN Fagron TrichoTest pe care le primești în aproximativ 4 săptămâni. Cu ajutorul acestor informații vei afla un raport cuprinzător cu explicația caracteristicilor tale genetice și relația acestora cu tratamentul alopeciei.

În plus, vei afla opțiunile de tratament optime specifice ADN-ului tău, reducând astfel consumul de timp și bani, evitând astfel tratamentele cu rată de răspuns scăzută.

Contactează-ne acum. După completarea oricărui formular de contact site-ul nostru te va redirecționa automat către o pagină de unde poți intra să vezi prețurile din magazinul nostru online la toate testele genetice Fagron sau la alte tratamente.

TrichoTest
TrichoTest

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei