Lipsă Volum Pomeți

Lipsă Volum Pomeți

Solicită Consultație GratuităSe spune că pomeții sunt responsabili de 70% din frumusețea feței, ei fac fața să arate mai îngustă, mai sculptată și pregătesc scena pentru trăsăturile frumoase ale feței. Injectarea pomeților cu Acid Hialuronic este o tehnica foarte răspândită iar avantajele sunt multiple. Nu numai că o astfel de injectare îmbunătățește calitatea structurală a pomeților, dar rezolvă și problema pierderii volumului din mijloc, care începe să apară după vârsta de 30 de ani.

Beneficiile tratării lipsei de volum a pomeților

 • O structură osoasă a feței aparent mai bună
 • Înmuierea pliurilor nazolabiale
 • Îmbunătățirea volumului facial și a aspectului obrajilor
 • Reducerea sacilor / festoanelor malare
 • Obținerea unei fețe în formă de inimă cu aspect mai tânăr, spre deosebire de o formă pătrată cu aspect îmbătrânit
Recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

  Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

   

   :

   Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor

    

   DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Lipsa de volum a pometilor LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

   aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

   • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
   • Substanțe valabile: substanțele se află în termenul de valabilitate și pot fi utilizate în siguranță.
   • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
   • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

   Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.

   În clinicile noastre aBeauty Clinique din țară există o multitudine de aparate, substanțe și proceduri care te pot face să previ îmbătrânirea prematură sau să reduci semnele de îmbătrânire ale tenului.