Acnee

Acnee

Solicită Consultație GratuităSuferi de acnee și nu o poți ține sub control? Acneea este o afecțiune cronică, inflamatorie a pielii care provoacă pete și coșuri, în special pe față, umeri, spate, gât, piept și brațe. Este cea mai frecventă afecțiune de piele și apare cel mai des în timpul pubertății, atunci când glandele sebacee se activează dar poate apărea la orice vârsta, nu este periculos pentru sănătate dar poate lăsa cicatrici pe piele.

Dacă îți dorești să scapi de acnee, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele apariției acneei

Pielea noastră are pori care se conectează la glandele ce secretă ulei de sub piele. Foliculii leagă glandele de pori și sunt săculețe mici cae produc și secretă lichid. Glandele produc un lichid uleios numit sebum. Sebumul transportă celulele moarte ale pielii prin foliculi până la suprafața pielii. Coșurile apar atunci când acești foliculi se blochează și sebumul se acumulează sub piele.

O serie de factori hormonali pot declanșa acneea, dar cauza principală se consideră a fi o creștere a nivelului androgenului. Androgenul este un tip de hormon a cărui nivel crește atunci când începe adolescența, la femei, se transformă în estrogen. Nivelul crescut al acestui hormon determină creșterea secrețiilor de sebum ceea duce la apariția acneei.

Alte cauze includ:

 • Medicamente care conțin androgen și litiu
 • Produse cosmetice uleioase
 • Modificări hormonale
 • Stres emoțional
 • Menstruație

Acneea are UN ASPECT ESTETIC FOARTE NEPLĂCUT, NOI te putem ajuta să o tratezi.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Acneei și veți obține un ten curat și luminos. Tratamentele sunt neinvazive și minim invazive și sunt realizate de un terapeut utilizând cele mai noi proceduri dezvoltate pentru rezultate și cu ajutorul celor mai noi tehnologii dovedite.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!


  DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Acneea LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

  aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Aparatură 100% originală: Achiziționăm aparatura doar de la distribuitori certificați de către producători.
  • Substanțe valabile: substanțele se află în termenul de valabilitate și pot fi utilizate în siguranță.
  • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

  Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.