Clinica Estetica Romania

Am generat tratamentele personalizate pentru păr recomandate pe baza completării chestionarului.

Fiecare zi în care ai grijă de părul tău e o zi câștigată

Sistemul nostru de diagnostic online a analizat răspunsurile completate de tine în chestionarul anterior și a generat următoarele recomandări personalizate de tratamente ce pot fi realizate în rețeaua noastră națională de clinici de estetică aBeauty Clinique (București Nord – Caramfil, București Unirii, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Timișoara).

A fost generat un total de: 3 (trei) tratamente recomandate

Tratamentele pot fi alese individual sau împreună pentru un plus de rezultate.

Dtalii despre aceste tratamente au apărut șu pe Știrile ProTV.

1. HAIR CAPILLAIRE

Reprezintă un cocktail de restaurare pentru scalp și păr cu biotină, taurină, acid folic și acid hialuronic.

Acest amestec ajută la susținerea sănătății atât a foliculului, cât și a bulbului de păr. O combinație stimulatoare și protectoare de biotină, taurină, peptide și ATP ajută la fortificarea unui scalp sănătos.

Se potrivește pentru toate tipurile de scalp și este indicat în mod special în afecțiuni inflamatorii ale scalpului și în căderea părului.

O fiolă de tratament srs Hair-Capillaire are 5 ml și se administrează local printr-o metodă confortabilă de mezoterapie cu micro-needling alături de a doua recomandare de mai jos.

2. BIOTIN

SRS Biotin este considerat un nutrient universal pentru regenerarea părului, indiferent de condiția în care se află acesta.

Biotin ajută la regenerarea celulelor sănătoase ale pielii și ale țesuturilor, aspect care produce un mediu mai bun pentru creșterea părului.

SRS Biotin ajută de asemenea în prevenirea căderii părului și în prevenirea albirii premature a firelor de păr.

Atunci când este aplicat cu mezoterapie, SRS Biotin oferă rezultate profund îmbunătățite deoarece este livrat în joncțiunea dermică, exact acolo unde contează cel mai mult și poate face diferența la nivel local.

SRS Biotin se potrivește pentru toate tipurile de piele și scalp, cu excepția psoriasis și a eczemelor scalpului, fiind ideal pentru tratarea scalpului inflamat și oprirea căderii părului.

3. CELULE STEM AAPE

Tratamentul pentru păr cu celule Stem reprezintă o opțiune premium ce se bazează pe apogeul biotehnologiei.

Tratamentul cu celule Stem AAPE HAIR reprezintă un mix între factori de creștere extrași din țesut adipos uman ce stimulează creșterea părului și sănătatea scalpului folosind ingrediente de top.

Tehnologia este de ultimă generație, iar tratamentul este complet sigur fiind certificat US FDA și CFDA, înregistrat PCPC US, are peste 20 de cercetări în jurnale științifice și 28 de brevete patentate internațional.

AAPE este un amestec de factori de creștere rafinați extras din mediul condiționat de celule stem derivate din adipoză umană și induce proliferarea celulelor papilei dermice ale foliculilor de păr umani pentru a face părul să regenereze.

Prelungește creșterea părului în faza anagenă, îmbunătățește influențele nutriționale pe foliculii piloși și scalp, promovează proliferarea celulelor papilei dermice, crește activitatea semnalelor Wnt, îmbunătățește sistemul vascular al scalpului și activează efectul paracrin (o formă de comunicație celulară) al celulelor Stem.

Vrei o ofertă de preț?

Completează formularul de mai jos și cel mai apropiat specialist aBeauty te va contacta pentru a-ți comunica detalii legate de prețuri, promoții curente și pachete.

După completarea formularului te vom redirecționa gratuit, imediat și automat către un material din care vei învăța cum previi alopecia și cum poți stimula creșterea părului.

Item added to cart.
0 items - lei