🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Tratare Foliculită

Foliculită

Solicită Consultație GratuităFoliculita este o afecțiune comună a pielii în care foliculii părului devin inflamați. Este de obicei cauzată de o infecție bacteriană sau fungică. La început, poate arăta ca niște bube mici și roșii sau coșuri de culoare albă în jurul foliculilor de păr, infecția se poate răspândi și se poate transforma în răni. Cel mai eficient si sigur mod de tratare și prevenție a foliculitei este prin epilarea definitivă.

 

Dacă îți dorești să tratezi foliculita ,recomandarea noastră este să soliciți o consulație gratuită sau să verifici oferta actuală din magazinul online din care poți comanda imediat și vei fi contactată pentru o programare în clinică.

 

Verifică oferta actuală ➡️ Ofertă Tratare Foliculită

Cauzele apariției Foliculitei

Foliculita poate fi cauzată de un număr mare de bacterii. Cu toate acetea, cea mai frecventă cauză de apariție a foliculitei este indusă de substanțe chimice iritante, sau iritanți fizici cum ar fi rasul.

Foliculita poate fi extrem de deranjantă , NOI TE PUTEM AJUTA SĂ TRATEZI ACEASTĂ AFECȚIUNE.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Foliculitei. Tratamentul este neinvaziv și se realizează de către unul dintre terapeuții noștri cu ajutorul aparaturii noastre performante de epilare definitivă.

Verifică oferta actuală ➡️ Ofertă Tratare Foliculită

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

  DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Foliculita LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

  aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Aparatură 100% originală: Achiziționăm aparatura doar de la distribuitori certificați de către producători.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

  Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.