Summer Beauty Party – Promoții 15-31 august 2021

Vara e pe trecere, așa că o ținem numai într-o petrecere!

Vino la Summer Beauty Party și petrece alături de super ofertele valabile în perioada 15-31 august!

Cumpără orice serviciu sau produs din orice clinică aBeauty, indiferent de valoare, și poți câștiga unul dintre cele 24 de premii ce constau într-o vacanță de beauty la aBeauty!


Giveaway`s de 14.300 EURO!

Fiecare premiu constă într-un pachet în valoare totală de 2983 RON format dintr-o ședință de tratament facial SkinTera SRS Glutathion (765 lei), o ședință de tratament muscular corporal de Butt Lifting DualFit (629 lei) și o ședință de slăbire și fermitate corporală SonicSlim (1346 lei) + Body Booster (243 lei) CADOU!

Cele 24 de premii vor împărțite la toate cele 8 clinici aBeauty Clinique din țară pentru a avea cât mai multe șanse de câștig.

Ce trebuie să faci?

Cumpără orice online sau direct din clinici, indiferent de valoare, în perioada 15-31 august te înscriem automat în acest GIVEAWAY. Premiile vor fi stabilite prin tragere la sorți pe 2 septembrie 2021.

SkinTera SRS Gluthation este unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali ce îți va revigora tenul, mai ales după expunerea prelungită la soare din concediu.

DualFit este probabil cel mai avansat tratament corporal de stimulare musculară electromagnetică ce poate acționa pe zona feselor sau pe abdomen. Te asigurăm că nu ai mai simțit așa ceva pe mușchii tăi până acum!

SonicSlim este un tratament corporal ce luptă cu țesutul adipos localizat, dar în același timp te ajută să redobândești fermitatea pielii. Îmbogățit cu Body Boosters vei obține rezultate wow!

Iar asta nu e tot. Te așteptăm cu REDUCERI MASIVE și promoții la fiecare tratament corporal, facial, de epilare definitivă sau injectări estetice (acid hialuronic & toxină botulinică).

Contactează-ne acum

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei