Cum sa reduci ridurile nedorite și ce opțiuni de tratament antirid găsești în clinicile aBeauty

Cu toții știm că vom ajunge în acel moment în care ne vom confrunta cu ridurile. Că e mai devreme, că e mai târziu totul ține de tine, de felul în care îți îngrijești tenul, de alimentație, de stilul de viață dar și de factori genetici. Dacă îți dorești să scapi de riduri, ai ajuns unde trebuie caci noi îți vom povesti pe scurt ce opțiuni de tratament antirid găsești în clinicile aBeauty și cum sa reduci ridurile nedorite.

Ce sunt ridurile și de ce apar

Conform doc.ro, ridurile sunt cute, pliuri sau încrețituri ale pielii, care apar odată cu îmbătrânirea. Apariția lor este un lucru total natural, ce face parte din procesul de înaintare în vârstă.

Primele riduri pot apărea la o vârstă tânără, de aceea este foarte important să avem grijă de tenul nostru constant având un ritual de îngrijire zilnic.

Zonele în care ridurile sunt cele mai vizibile sunt fața, gâtul și mâinile. De asemenea și tenul are zonele lui în care apariția ridurilor e mai profund vizibilă cum ar fi:

 • ridurile de pe frunte: linii orizontale;
 • ridurile de expresie care se formează între sprâncene;
 • ridurile de la ochi sau talpa gâștei: se formează în colțurile exterioare ale ochilor;
 • ridurile de deasupra buzei superioare, sub forma unor linii paralele verticale;
 • ridurile care se formează atunci când razi;
 • ridurile de la bărbie.

De ce apar ridurile

În timp ce înaintăm în vârstă, pielea devine mai subțire, mai uscată si își pierde din elasticitate și fermitate. Începând cu vârsta de 20 de ani producția de colagen scade gradual și știm foarte bine cât de important este colagenul.

Colagenul menține pielea fermă și elastică. Totodată, nivelul de elastină scade și el treptat, odată cu înaintarea în vârstă.

De asemenea, pe lângă factorii genetici mai există și alți factori care favorizează apariția ridurilor:

 • Poluarea este un factor care poate contribui la apariția prematură a ridurilor. Expunerea la substanțe nesănătoase precum fumul de țigară, noxe ori anumite substanțe pot fi responsabile pentru apariția ridurilor.
 • Expunerea la ultraviolete creste riscul apariției timpurie a ridurilor, oricât ne place nouă să mergem la plajă sau la solar. Radiațiile UV distrug fibrele de colagen și elastina, pielea pierzându-și elasticitatea și fermitatea.
 • Fumatul – reduce fluxul sanguin de la nivelul pielii și accelerează procesul de îmbătrânire a pielii. În același timp afectează irigarea pielii prin intermediul vaselor de sânge ceea ce duce negreșit la apariția ridurilor.
 • Alcoolul – deshidratează pielea, pielea uscata prezentând un risc mai mare de formare a ridurilor.
 • Expresii faciale repetate – Oricât de natural ar fi, mișcările și expresiile faciale duc la apariția ridurilor de expresie. Acestea apar din cauza râsului, încruntării sau grimaselor făcute in mod repetat ce duc la acele linii fine de sub piele.

Tipuri de riduri

Tratamente antirid

În funcție de cauza formarii lor, ridurile pot fi de mai multe tipuri:

 • riduri de expresie (dinamice): sunt cele ce apar din cauza expresiilor faciale repetate, după cum am explicat și mai sus. Aceste riduri pot deveni permanente dar în același timp le poți reduce sau ameliora cu creme tratament pentru hidratare.
 • riduri elastice: acestea apar pe gât, deasupra buzei superioare și la nivelul obrajilor. Radiațiile ultraviolete împreună cu poluarea și fumatul sunt cele care duc la apariția acestor riduri. Ele pot fi reduse cu renunțarea la fumat, cu produse de ingrijire cu protectie solara , cu o dieta echilibrata, hidratare corespunzătoare si cu o crema antirid.
 • riduri gravitaționale: pe măsură ce trec anii, colagenul și elastina scad treptat. Din acest motiv pielea devine lăsată vizibil in zona gâtului și a obrajilor. Aceste riduri pot fi tratate cu ajutorul tratamentelor antirid cu efect lifting pentru acasă, sau cu alte proceduri de lifting (non-invazive sau minim-invazive) despre care vom vorbi mai multe în continuare.
 • riduri de compresie: foarte multe persoane dorm într-o poziție greșită. De aceea se recomandă dormitul pe spate. Dormind pe o parte sau pe față există riscul de a te trezi dimineața cu riduri de la pernă. Aceste linii pot fi ameliorate cu produse de ingrijire antirid sau apelând la tratament antirid cu fillere cu acid hialuronic (despre care o să aflați mai multe în rândurile care urmează).

Cum sa reduci ridurile

Cum sa reduci ridurile

Ridurile apar mai devreme sau mai tarziu, dar e important să știm cum să le încetinim apariția. Totuși, dacă ele au început să apară este important de reținut care sunt cele mai bune tratamente anti-aging adecvate vârstei tale și tipului tău de ten.

20 de ani

Astfel, la această vârstă încă nici nu se pune problema apariției ridurilor, dar prevenția și îngrijirea sunt cele mai importante încă de atunci.

Cel mai bun lucru legat de piele este producția de colagen, iar pentru a avea o producție cât mai mare cu trecerea timpului, este importantă îngrijirea tenului și alimentația.

Etapele îngrijirii tenului sunt: curatare, exfoliere, tonifiere, hidratare.

25 de ani

la 25 de ani razele soarelui pot cauza câteva linii fine pe care le poți estompa. Dacă vrei sa știi cum sa reduci ridurile, important este să îți protejezi pielea purtând haine adecvate. De asemenea, îți sugerez să porți ochelari de soare și palarie și să folosești creme cu factor de protecție solară cât mai ridicat.

30 de ani

După această vârstă, pielea devine mult mai uscată iar în unele cazuri pot apărea și pete pe piele. Dacă vrei știi cum sa tratezi ridurile, este important să ții minte câteva aspecte. Exfolierea regulată a pielei nu trebuie neglijată, deoarece celulele moarte se aduna la nivelul acesteia.

Dacă vrei sa tratezi ridurile, poți începe să folosești produsele anti-aging sau tratament antirid. Poți folosi produse pe bază de retinol sau acid hialuronic, care actioneaza asupra liniilor si ridurilor fine deja aparut și stimuleaza producerea de colagen.

Totodată folosirea cremelor cu factor de protecție solară care te protejează de efectul razelor ultraviolete, este foarte importantă mai ales la această vârstă.

40 de ani

În acest moment al vieții este foarte important să apelezi la un tratamentele antirid de calitate sau alte tratamente faciale realizate la clinicile de înfrumusețare. Aceste tratamente se fac la intervale regulate.

La aceasta vârstă apar ridurile orizontale pe frunte și ridurile de la colțul ochilor, numite și talpa gâștei. Aceste riduri pot fi reduse cu ajutorul injecțiilor cu toxină botulinică, fiind un tratament antirid cu rezultate excepționale.

Produsele de îngrijire la aceasta vârsta ar trebui să conțină retinol, vitamina C, enzime și factor de protecție solară.

50 de ani +

Dupa 50 de ani, îngrijirea pielii trebuie să cuprindă alegerea unui tratament antirid la o clinică specializată, produse cu factor de protecție solară, creme cu antioxidanți și creme de ochi care conțin retinoizi, peptide sau acid glicolic.

Injectari antirid aBeauty

Injectari antirid

Totodată, în magazinul nostru aBeauty Home se pot găsi produse și tratamente antirid de care te poți bucura din confortul casei tale.

În rândurile ce urmează o să îți prezint toate cele două fillere ce reduc ridurile semnificativ și le tratează cât mai eficient.

Injectari Acid Hialuronic

Un tratament antirid foarte eficient este injectarea cu Acid Hialuronic. Acidul hialuronic este un gel transparent și steril ce conține acid hialuronic reticulat, cu un grad ridicat de purificare obținut prin biofermentare, fară ingrediente de origine animală.

Sunt foarte multe persoane ce apelează la o injectare cu acid hialuronic în riduri pentru înfrumusețare, întinerire, volum și contur, iar în cazul în care clientul dorește, rezultatul poate fi unul foarte natural și firesc.

Substanța aleasă de clinicile noastre Amalian Volume Lidocaine, substanță fabricată în laboratoarele din Germania ce are caracteristici speciale. Aceasta a fost creată pentru recăpătarea volumului pierdut, de exemplu in cazul pomeților, a reconturării bărbiei sau a liniei mandibulare.

Amalian Volume are cel mai puternic efect de lifting și restabilire a conturului facial, astfel încât aspectul obținut este instantaneu și foarte tineresc reconfigurându-se ”triunghiului tinereții”.

Efectul acidului hialuronic Amalian Volume este cumulativ în timp, însemnând că de la o injectare la alta remanența e din ce în ce mai mare. De la un minimum general de 6 luni la prima injectare, pe măsură ce aceste injectări în riduri se repetă, efectul poate să țină și până la 2 ani.

Unul dintre avantajele majore atunci când alegi estomparea ridurilor prin injectare cu acid hialuronic într-o clinică aBeauty este siguranța. La noi acidul hialuronic este original, este sigilat, este în termenul de valabilitate și este transportat/depozitat la temperaturi corecte de efect.

Studiile au arătat că acidul hialuronic are și un efect lubrifiant, asigurând hidratarea fibrelor de colagen şi elastină şi, foarte important, reţine apa în ţesuturi.

Nu există o limită de vârstă atunci când vrem sa corectăm, de exemplu, un defect din copilărie la o persoană adolescentă (cu acordul parinților, desigur). Deoarece că acidul hialuronic injectabil nu are repercursiuni nedorite nici asupra unui țesut tânăr.

Injectari Toxina Botulinica

Dacă vrei să alegi o altă opțiune, oricând poți opta pentru un injectari cu Toxina Botulinica. Acest tratament antirid va reducere ridurile din anumite zone ale feței, oferind un aspect profund întinerit și lipsit de linii fine în zona unde s-a realizat tratamentul.

Toxina botulinică este denumită în termeni populari și Botox, așa că dacă erai în căutarea unei injectări cu botox, ai ajuns pe pagina care trebuie.

Injectarea cu toxină botulinică a ridurilor este un tratament minim-invaziv care durează foarte puțin – 20 de minute.

Intervenția nu este dureroasă, nu necesită perioadă de recuperare și se poate efectua și într-o pauza de prânz deoarece activitatea se poate relua normal imediat după intervenție.

Ceea ce nu cred că știai este că toxina botulinică poate avea beneficii multiple pentru piele pe partea de estetică și inclusiv pentru zonele corpului afectate de spasme musculare.

Tratamentul antirid cu toxină botulinică se numără printre cele mai bune tratamente anti-îmbătrânire contribuind la ameliorarea vizibilă a ridurilor din colțurile ochilor sau de pe frunte.

Toxina are efect și in cazul bruxismului, afecțiune ce implică scrâșnitul dinților.

Prin urmare, în urma consultului medical (inclus în preț) medicii noștri specialiști pot rezolva mai multe probleme de ordin medical sau estetic utilizând toxină botulinică.

Unul dintre avantajele majore atunci când alegi injectarea ridurilor cu toxină botulinică într-o clinică aBeauty este siguranța. La noi toxina botulinică este originală, este sigilată, este în termenul de valabilitate și este transportată și depozitată la temperaturi corecte de efect ce nu o degradează.

Spre deosebire de unii dintre medicii și unele dintre clinicile low-cost, în clinicile noastre fiolele cu toxină botulinică sunt de unică folosință pentru fiecare client.

Tratament Antirid aBeauty

Tratament antirid

Pentru că până acum am prezentat injectările estetice, în continuare voi vorbi despre tratamentele faciale care nu numai că te pot ajuta să scapi de riduri, dar îți vor reda încrederea pe care ți-o dorești încă din primele ședințe.

Tratament Facial Celule Stem

Dacă ești interesat cum sa reduci ridurile, cum să îți întinerești pielea și să o vindeci, acest tratament antirid si anti-aging este perfect pentru tine.

Tratamentul cu celule Stem este livrat cu protocolul SkinTera ce introduce infuzia de celule Stem în joncțiunea dermică, nu doar la suprafață. Acest tratament are multe beneficii pe lângă reducerea ridurilor precum: vindecare, regenerare, anti-oxidare și anti-pete pigmentare.

Totodata îmbunătățește circulația sangvină, vitalizează pielea și îi redă strălucirea. Pe lângă aceste lucruri activează producția de colagen, întinde pielea pentru efect de întinerire, întârzie apariția ridurilor și a laxității pielii și luptă cu radicalii liberi pe lângă multe altele.

Tratamentul facial cu celule Stem AAPE Skin aplicat în clinicile aBeauty cu protocolul SkinTera este cel mai bun tratament facial neinvaziv existent, cel mai bun tratament facial neinvaziv din portofoliul nostru de servicii și probabil cel mai bun tratament facial neinvaziv al pielii pe care banii îl pot cumpăra în prezent.

Celulele Stem mezenchimale sunt celule Stem adulte, au abilitatea de a se regenera prin diviziune celulară mitotica și se pot diferenția într-o varietate de celule cu funcții diferite.

Acest tratament facial folosește abilitatea unică a celulelor Stem de a trimite mesaje către alte celule cu ajutor unor molecule mesager.

Pentru rezultate ideale se țintește un număr de 4 ședințe de tratament cu celule Stem plus produse profesionale de îngrijire a pielii pentru acasă (SkinBetter) sau un număr total de 6 ședințe de tratament.

Tratament Facial FaceTight

Este important să știi cum sa reduci ridurile si cum sa le tratezi cât mai eficient. Dacă observi că pielea ta și-a pierdut din fermitate și încep să apară pliuri în diverse colțuri, atunci ai nevoie de un tratament ce îți oferă un efect de lifting.

Acest tratament facial neinvaziv se numește FaceTight. FaceTight este totodată și un tratament antirid, dar are multiple beneficii:

 1. Lifting facial neinvaziv
 2. Reface conturul facial
 3. Regenerează fibrele de colagen și elastină
 4. Stimulează circulația sangvină
 5. Crește aportul de oxigen și nutrienți necesari regenerării celulare
 6. Ameliorează ridurile medii și profunde
 7. Îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii
 8. Ridică linia sprâncenelor
 9. Reduce volumul țesutului adipos din zona submandibulară (gușă)
 10. Oferă luminozitate și reduce aspectul tern al pielii

FaceTight este un tratament facial non-invaziv ce folosește ultrasunete concentrate de intensitate înaltă ce oferă un efect de lifting facial fără intervenție chirurgicală. Acest tratament pentru ten oferă atât o întinerire facială pe loc cât și o întinerire facială ce se desfășoară pe parcursul a trei săptămâni de la prima ședință.

FaceTight este în prezent cea mai recentă tehnologie de acest tip și nu poate fi comparată cu tehnologiile din trecut, deoarece este de 3 ori mai avansat datorită celor 3 tipuri de autofrecvență inteligentă ce se adaptează automat la țesut.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, aparatul livrează ultrasunete la adâncimi de 1,5 mm, 3 mm și 4,5 mm.

Energia livrată la 4,5 mm ajunge până în stratul cel mai profund al pielii, SMAS – Sistemul Aponeurotic Muscular Superficial, încălzind țesutul la adâncimea optimă și stimulând regenerarea celulară.

Atunci când energia este livrată la 1,5 mm și la 3 mm sunt țintite fibrele de colagen și elastină.

Stimulându-se astfel și refacerea acestor fibre, rezultatele apar într-un timp mai scurt și cu o calitate mai bună determinând astfel ameliorarea ridurilor și îmbunătățirea fermității și elasticității pielii.

Tratament Facial SkinTera SRS

Gama de tratamente SkinTera SRS, conțin un factor natural de hidratare ce restabilește echilibrul natural al pielii.

Această gamă are până la 7 tipuri de pachete SRS dedicate unei nevoi specifice: întinerire și hidratare, anti-aging, roșeață, cicatrici post-acneice, acnee, pete pigmentare și antiriduri.

Tratamentul facial de rejuvenare și antiriduri SkinTera SRS începe cu o ședință intensivă de infuzii compusă dintr-o cantitate generoasă de infuzie SRS Skin Renew de 5 ml.

Totul, aplicat cu tehnologie de ultimă generație SkinTera ce combină radiofrecvența cu fototerapia și microneedling-ul pentru o infuzie în joncțiunea dermică.

Acest tratament antirid de rejuvenare are la bază tehnica de combinare a nanotehnologiei biologice: combinarea radiofecvenței, fototerapiei și presarea sonoră de microaplicator cu infuzia automată și profundă a puternicelor cocktailuri de substanțe SRS.

Beneficiile tratamentului sunt foarte clare și vizibile încă de la prima ședință. Reduce liniile fine, întinerește și rehidratează pielea, susține reducerea hiperpigmentării, redă strălucirea și luminozitatea, susține regenerarea pielii și stimulează producția de colagen.

Vrei să știi cum să reduci ridurile cu ajutorul acestui tratament antirid facial și ce avantaje are față de celelalte tratamente?

 • Radiofrecvența focalizată de 4 MHZ are rolul de încălzire a pielii. Acest proces stimulează circulația sangvină, crește capacitatea pielii de a absorbi substanțele folosite și intensifică procesul de regenerare a pielii prin stimularea producției de colagen.
 • Fototerapia are un rol important în îmbunătățirea calității și aspectului pielii. Funcțiile avansate ale deviceului ne permit selectarea a trei tipuri de lumină, conform necesității tenului.
 • Lumină fototerapeutică roșie ce intensifică activitatea celulară, stimulează circulația sângelui, reduce ridurile, ajută la estomparea petelor și produce absorbția profundă a infuziilor.
 • Lumina fototerapeutică verde ce calmează pielea și echilibrează PH-ului acesteia, putând fi folosită și pe o pielea inflamată.
 • Lumina fototerapeutică albastră ce activează regenerarea colagenului și elastinei producând un efect de lifting facial.
 • Microaplicatorul realizat din titan și vanadiu dezvoltă aliajul rezultat din combinarea celor 2 metale ce este un foarte bun conductor pentru radiofrecvență. Pe suprafața aplicatorului sunt prezenți micro-pini ce au rolul de a crea mici canale prin intermediul cărora substanța folosită este introdusă în piele.
 • Substanța pentru infuzie SRS care în acest caz este un amestec bogat de vitamine, peptide și growth factors ce hidratează profund de la interior spre exterior, exact acolo unde trebuie.

De obicei, rezultate durabile se obțin după efectuarea unui minim de 4 ședințe.

Pachetele noastre personalizate includ produse profesionale de tratament și produse dermatocosmetice pentru acasă care contribuie la potențarea rezultatelor obținute în clinică după fiecare ședință efectuată.

În concluzie, dacă vrei să scapi de de ridurile neplăcute de pe piele, noi îți vom oferi cele mai bune tratamente care să îți aducă rezultatele mult dorite. În același timp te poți bucura de gama noastră variată de creme tratament pentru acasă.

Reducerea ridurilor nu este o treabă foarte ușoară. De aceea te încurajăm să apelezi cu încredere la unul dintre specialiștii noștri din orașul tău, sau din cel mai apropiat oraș din zona ta. Primul pas este să completezi formularul de contact pe care îl găsești aici.

Ne poți contacta și telefonic, pe email sau pe rețelele sociale. 

Te așteptăm în clinicile noastre de estetică aBeauty Clinique din toată țara și ne bucurăm că te putem ajuta să îți împlinești visurile.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei