Tratament Slabire Anticelulita si Fermitate BodyShape

Body Boosters

Cele mai bune tratamente corporale devin și mai bune.

Adaugă opțional un Booster Corporal tratamentului tău corporal ales și bucură-te de rezultate mai rapid.

Așa cum ai aflat și de la Știrile ProTV.

Body Fit Corporel

Soluție de tonifiere corporală ce conține cofeină, l-carnitină, rutin și melilot.

Această combinație puternică de serum a fost creată în laboratoarele Belgiene SRS pentru a ajuta textura pielii și pentru a remodela zonele umflate, pentru a ajuta la eliminarea toxinelor și pentru a hidrata pielea.

Se potrivește tuturor tipurilor de piele și tuturor tipurilor de vârstă.

Se adresează celulitei, depozitelor de țesut adipos din zona șoldurilor, abdomenului, zona lombară, zona feselor și a coapselor.

L-Carnitine

L-Carnitina este un agent eficient de metabolizare a grăsimilor. Acest produce o netezire intensă și o fermitate considerabilă aducând nenumărate beneficii pielii corpului.

Când este folosită împreună un tratament corporal, acest Body Booster ajută la îmbunătățirea aspectului dur și denivelat al pielii.

Acest Body Booster poate fi combinat cu Boosterul PPC (PhosPhatidylCholine) pentru îmbunătățirea și mai mare a netezirii și catifelării pieli oferind îmbunătățiri vizibile ale calității pielii corpului.

Este potrivit pentru orice tip de piele, indiferent de vârstă.

PhosPhatidylCholine (PPC)

Phosphatidylcholine este un emulsificator puternic a țesutului adipos datorită abilității sale de a penetra structurile lipidice.

Rezultatul constă în faptul că lipidele stocate devin solubile în apă. Acest lucru oferă un detox local corespunzător ce duce la o nivelare a pielii, a texturii acesteia și a umflaturilor.

Acest Body Booster puternic concentrat oferă o piele mai fină, mai fermă și mai întinsă. În plus, oferă un aspect de piele fresh.

Atunci când acest Body Booster este combinat cu Boosterele Corporale și tratamentele corporale compatibile, rezultatele sunt magnifice.

Body Booster DMAE

Cine spune că trebuie doar să slăbim pentru a arăta bine? Contează foarte mult aspectul pielii corpului, tinerețea acesteia și senzația la atingere.

Aici intră în scenă DMAE, un Body Booster ce revigorează pielea îmbătrânită, previne îmbătrânirea acesteia și îi oferă un plus de lifting și fermitate.

DMAE este un compus ce este secretat natural de către organismul uman însă odată cu trecerea timpului, cu expunerea la razele solare și cu acumularea toxinelor, abilitatea pielii de a produce DMAE este redusă.

DMAE oferă energie și protecție pielii. Adăugarea acestui Body Booster la tratamentul tău corporal va ajuta la revitalizarea pielii lăsate și îmbătrânite din zona corporală tratată.

Se poate aplica pe orice tip de piele, la orice vârstă fie pentru prevenție, fie pentru tratare.

Body Booster Silicium

Acest Body Booster este un complex revitalizant de tip all in one ce conține siliciu.

Siliciul este important pentru sinteza optimă a colagenului și activarea enzimelor hidroxilante, îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii.

Adăugând acest Body Booster eficient la tratamentele corporale vei obține o îmbunătățire considerabilă a tuturor zonelor tratate.

Este potrivit tuturor tipurilor de piele și de vârstă și îmbunătățește în mode special tonusul și fermitatea pielii.


Rezultate Before & After

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după folosirea boosterelor noastre. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratamentul de criolipoliză și folosirea Body Boosters.


Ce Body Booster ți se potrivește?

Boosterele Corporale se pot achiziționa doar împreună cu anumite tratamente corporale compatibile. Există pachete foarte avantajoase. Aceste Body Boosters sunt fabricate la nivel înalt în laboratoarele SRS din Belgia, Uniunea Europeană.

Completează formularul de mai jos pentru ca un specialist aBeauty Clinique să te contacteze cât mai curând.

Item added to cart.
0 items - lei