🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Țesut Adipos

Țesut adipos

Solicită Consultație GratuităȚesutul adipos este acumulat de corpul nostru din ce în ce mai ușor pe măsură ce înaintăm în vârstă. Dieta, exercițiile fizice și rutina zilnică influențează creșterea în volum a celulelor grase (adipocite) mai ales pe abdomen și coapse, iar aspectul estetic rezultat nu este deloc unul care ne avantajează. O dată ce acest țesut adipos crește în volum, cu greu îl putem ține sub control mai ales în zona abdomenului și coapselor.

Ai un exces de volum a țesutului adipos? Recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Ce este mai exact țesutul adipos?

Țesutul adipos este un organ de stocare a lipidelor, acest țesut este caracterizat printr-o abudenta de celule grase (adipocite), ele au o formă sferică și sunt formate din una sau mai multe vacuole de trigliceride (o varietate de lipide). Numărul de adipocite mature format în copilărie și adolescență rămâne constant, variația ulterioară a volumului țesutului adipos este dată de creșterea sau scăderea depozitelor de trigliceride de la acest nivel. Există două tipuri de țesut adipos:

 • Țesut adipos brun, care este localizat în jurul vaselor mari de sânge și a organelor interne și este destinat să producă căldură și să ofere protecție.
 • Țesut adipos alb, care este  destinat stocării de rezerve energetice, iar un kilogram de țesut adipos conține aproximativ 7.000 kcal.

Țesut Adipos

  ȚESUTUL ADIPOS ESTE INESTETIC ȘI NESĂNĂTOS, NOI TE PUTEM AJUTA SĂ ÎL REDUCI CONSIDERABIL.

   

   

   

  Solicită Consultație Gratuită

  În cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii. 

  În Clinicile aBeauty puteți beneficia de o selecție de tratamente și proceduri pentru reducerea volumului țesutului adipos. Prin tratamentele noastre celulele grase sunt reduse iar cricumferința zonei tratate devine din ce în ce mai redusă. Tratamentele pe care noi le utilizăm împreună cu protocoalele noastre unice de terapie sunt: Criolipoliza CoolTech, VelaShape III, VelaSmooth Pro.

  Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

  👍 Recompensăm punctualitatea

  Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

  👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

  🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

  💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

   Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

   După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

    Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. Alternativ, ne poți contacta și telefonic la:

     

   • București ➡️ 0747 034 850
   • Brașov ➡️ 0743 292 200
   • Cluj Napoca ➡️ 0754 642 256
   • Constanța ➡️ 0758 837 016
   • Galați ➡️ 0748 884 160
   • Iași ➡️ 0748 484 802
   • Timișoara ➡️ 0738 953 333
   •  

    DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI ȚESUTUL ADIPOS LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

    aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

    • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
    • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
    • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

    Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.