Gușă

Gușă

 Solicită Consultație GratuităÎți dorești un contur al feței bine definit și suplu? Bineînțeles, avantajele unui astfel de contur sunt indispensabile pentru frumusețea noastră. Ce facem însă dacă apare gușa? Putem scăpa de ea? La aBeauty Clinique, sigur că da. Kilogramele în plus sau pierderea elasticității pielii pot duce la apariția gușei, iar rezultatul este unul care nu ne pune în valoare înfățișarea.

Dacă îți dorești să îți tratezi gușa, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele apariției gușei

  • Vârsta

Pielea poate începe să își piardă din elasticitate pe măsură ce îmbătrânim, ceea ce duce la lăsarea pielii si apariția gușei.

  • Dieta și greutatea

În timp ce luarea în greutate nu este întotdeauna cauza apariției gușei, poate contribui la aceasta. O dietă bogată în calorii, mâncăruri procesate, și grăsimi nesănătoase pot influența creșterea greutății și de asemeanea apariția gușei.

  • Genetică

Genele noastre pot juca un rol în apariția gușei. Dacă exista în familia ta persoane cu o elasticitate scăzută a pielii, sau care au deja gușă, șansele ca și tu să dezvolți gușă sunt mai mari.

  • Postură

O postură proastă poate slăbi mușchii gâtului și a bărbiei . Acest lucru poate contribuii la apariția gușei în timp, pe măsură ce pielea își pierde elasticitatea atunci când acei mușchi nu lucrează.

Gușa ESTE O ADEVĂRATĂ PACOSTE, ÎNSĂ NOI TE PUTEM AJUTA SĂ LUPȚI ÎMPOTRIVA EI.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii. 

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de o selecție de tratamente și proceduri pentru reducerea gușei. Prin tratamentele noastre celulele grase sunt distruse iar gușa este redusă. Aparatele pe care noi le utilizăm împreună cu protocoalele noastre unice de terapie sunt: VelaShape III, VelaShape II și VelaSmooth Pro.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor:

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Gușa LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.