93% din locuri ocupate. Ți-am păstrat un loc pentru tine.

Este vară, soare și sunt la mare căutare tratamentele corporale alături de cele faciale.

În plus, noul tip de oferte abordat în premieră în rețeaua de clinici aBeauty Clinique a fost un real succes, iar 93% din locurile disponibile pentru tratamente în următoarele 5 zile lucrătoare au fost ocupate.

De asemenea, promoțiile lunii iulie 2021 expiră în curând, deoarece luna se termină în doar câteva zile. Știm, repede mai trece timpul… Așa că hai să folosim timpul în favoarea ta. Iată doar câteva oferte speciale:

Tratament corporal slăbire și anticelulită BodyShape

Tratament Slabire Anticelulita si Fermitate BodyShape

Profită de oferta specială Hot Beauty Summer și profită de -25% REDUCERE la prima ședință individuală de tratament corporal BodyShape și apoi de -15% REDUCERE la ședințe și pachete.

 • Upgrade: Alege un pachet de 6 ședințe pentru a beneficia de cel mi bun preț per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament cu celule Stem sau cu SPN 6 cu -15% REDUCERE achiziționând oferta pentru BodyShape.

Tratament piele cu celule Stem întinerire și vindecare

Tratament Celule Stem Estetica

Pielea ta merită apogeul biotehnologiei. Profită de o reducere rară de -11% REDUCERE la toate tratamentele cu celule Stem pentru piele sau pentru păr și scalp. Pielea ta va întineri, se va vindeca și se va regenera natural.

 • Upgrade: Alege un pachet economy de 3 ședințe pentru rezultate optime cu un preț mai mic per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de epilare definitivă laser cu -60% REDUCERE achiziționând oferta pentru celule Stem.

Tratament slăbire localizată prin criolipoliză CryoLipo

Tratament Slabire Anticelulita si Fermitate BodyShape

Hot Beauty Summer aduce un val de îngheț al celulelor adipoase ce îți vor oferi garantat o reducere în circumferință a zonei tratate datorită protocolului unic CryoLipo. Profită de -30% REDUCERE și de oferta de UPGRADE!

 • Upgrade: Alege un pachet de 3 ședințe și primești pe lângă reducere încă o ședință cadou.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament facial SkinTera SRS cu -40% REDUCERE achiziționând oferta pentru CryoLipo.

Tratamente faciale SkinTera SRS

Tratament Facial Celule Stem Intinerire Vindecare Antipete

Pielea de pe față, gât și decolteu poate fi întreținută fără să cheltuiești o avere. Tratamentele SkinTera SRS au intrat în campania Hot Beauty Summer cu o reducere de -20% la ședințe și pachete. Profită acum!

 • Upgrade: Alege un pachet de 4 ședințe + o cremă profesională de tratament pentru acasă pentru un preț mai redus per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de slăbire prin criolipoliză CryoLipo cu -60% REDUCERE achiziționând oferta pentru SkinTera SRS.

Tratament de stimulare și tonifiere musculară DualFit

DualFit

Cel mai iubit tratament nou lansat continuă să beneficieze de super oferte pe care nu vrei să le ratezi! Profită de ofertele speciale Hot Beauty Summer și bucură-te de -15% REDUCERE la ședințe individuale și pachete. Nu uita să arunci un ochi și pe oferta de UPGRADE!

 • Upgrade: Alege două pachete a câte 6 ședințe fiecare (total 12 ședințe) și pe lângă reducerea promoțională mai primești 3 ședințe cadou. În total obții 15 ședințe. de cel mi bun preț per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament corporal SonicSlim cu -35% REDUCERE achiziționând oferta pentru DualFit.

Terapie avansată de epilare definitivă laser Formatk

Epilare Definitiva

Imaginează-ți cum este să fii fresh oriunde și oricând, fără să-ți faci griji cu privire la părul nedorit. Câștigă timp prețios și obține rezultate mai bune alegând un tratament de epilare definitivă laser mai bun. Acum cu o super reducere de -30% la ședințe și pachete cu ocazia Hot Beauty Summer.

 • Upgrade: Alege un pachet de 6 ședințe de epilare definitivă și pe lângă reducerea promoțională mai obții încă 2 ședințe de epilare cadou.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament corporal CellFIT cu -35% REDUCERE achiziționând oferta pentru epilare laser.

Tratament corporal de slăbire și tonifere SonicSlim

Tratament Slabire, Fermitate si Lifting Corporal SonicSlim

Hot Beauty Summer iubește tratamentele corporale și îți oferă o super reducere de -20% la ședințele și pachetele SonicSlim ce te vor ajuta să slăbești localizat și să obții un efect de tonifiere.

 • Upgrade: Alege un pachet de 5 ședințe pentru un preț mai avantajos per ședință.e 6 ședințe pentru a beneficia de cel mi bun preț per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament facial SkinTera SRS cu -40% REDUCERE achiziționând oferta pentru SonicSlim.

Injectare acid hialuronic buze premium Amalian 🇩🇪

Injectare Acid Hialuronic Buze Marire Buze

Profită de ofertele speciale Hot Beauty Summer și obține pe loc -414 RON (-85 Euro) REDUCERE la injectările în buze cu acid hialuronic Amalian.

 • Upgrade: Cumpără 2 ml și obține un preț de doar 1049 lei per ml. Poți beneficia de 1 ml acum și de celălalt ml în termen de 12 luni.het de 6 ședințe pentru a beneficia de cel mi bun preț per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de butt lifting DualFit cu -40% REDUCERE achiziționând oferta pentru Amalian.

Tratament puternic anticelulită CellFIT

Tratament Anticelulita CellFIT

Hot Beauty Summer este aici cu o promoție imbatabilă pentru CellFIT. Profită de 15% REDUCERE la ședințe și pachete. Aruncă un ochi și pe oferta de UPGRADE sau pe ONE TIME OFFER!

 • Upgrade: Alege un pachet de 6 ședințe pentru a beneficia de rezultate maxime, un preț mai avantajos per ședință și o ședință CADOU.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament corporal SonicSlim cu -35% REDUCERE achiziționând oferta pentru CellFIT.

Tratament lifting facial neinvaziv și streching FaceTight

Tratament Facial Lifting si Fermitate Ten

Hot Beauty Summer este aici pentru a-ți susține tenul și la propriu și la figurat. Obține -12% REDUCERE și bucură-te de vestitul tratament de lifting facial neinvaziv și streching, FaceTight.

 • Upgrade: Alege un pachet de 2 ședințe pentru a beneficia de rezultate maxime și de un preț mai avantajos per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament corporal SonicSlim cu -35% REDUCERE achiziționând oferta pentru FaceTight.

Injectare acid hialuronic riduri și volumetrie Amalian 🇩🇪

Injectare Acid Hialuronic Riduri Volumizare si Contouring

Atunci când cei mai buni medici cu experiență și rezultate la activ folosesc acid hialuronic premium Amalian într-o clinică unde confortul, igiena și siguranța este la superlativ, pur și simplu nu există altă alegere logică pentru injectările estetice. Profită de Hot Beauty Summer cu -10% REDUCERE.

 • Upgrade: Alege și o cremă SkinBetter Science pentru susținerea rezultatelor injectării și creșterea timpului de efect cu până la 50%.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament BodyShape cu 40% REDUCERE achiziționând oferta pentru injectări estetice Amalian.

Terapie ThermaVein spider veins, papiloame & angioame

Tratament Vase Capilare Sparte Termocoagulare

Vasele capilare sparte, cunoscute în popor și sub numele de vinișoare sau spider veins, nu mai au nici o șansă în fața ThermaVein. Profită de Hot Beauty Summer și bucură-te de -10% REDUCERE la ședințe și pachete.

 • Upgrade: Alege un pachet superior pentru a beneficia de un preț mai bun per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de tratament facial 3D IPL Formatk cu 50% REDUCERE achiziționând oferta pentru ThermaVein.

Injectare estetică cu Toxină Botulinică pentru riduri

Atunci când cei mai buni medici cu experiență și rezultate la activ folosesc toxină botulinică premium într-o clinică unde confortul, igiena și siguranța este la superlativ, pur și simplu nu există altă alegere logică pentru injectările estetice. Profită de Hot Beauty Summer cu -8% REDUCERE.

 • Upgrade: Alege și o cremă SkinBetter Science pentru susținerea rezultatelor injectării și creșterea timpului de efect cu până la 50%.e cel mi bun preț per ședință.
 • One Time Offer: Deblochează o ședință de butt lifting DualFit cu -40% REDUCERE achiziționând oferta pentru toxină botulinică.

Contactează-ne acum

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X