Cum sa elimini celulita nedorită și ce opțiuni de tratament anticelulitic ai în Oradea

Celulita este o problemă cu care se confruntă peste 80% din femei iar daca și tu te confrunți cu această afecțiune noi te vom ajuta povestindu-ți pe scurt ce opțiuni de tratament anticelulitic ai în Oradea și cum sa elimini celulita nedorită într-un mod cât mai eficient și rapid.

Ce este celulita

Conform Sensiblu, celulita este acea afecțiune ce îi oferă pielii acel aspect de coajă de portocală și apare, de obicei, după varsta de 25 de ani. În ultimii ani aceasta a devenit frecventă și în cazul adolescenților, însoțind de multe ori probleme legate de greutate.

În ceea ce privește celulita, există două categorii mari acestea fiind:

  • celulita comună 
  • celulita inflamatorie – condiție patologică care reprezintă o afecțiune medicală ce apare pe fondul existentei unor leziuni la nivelul pielii. Aceasta este cauzată de agenți patogeni precum stafilococi și streptococi.

Celulita comună

Celulita comună (ipodistrofie ginoida, edematoza adipoasa) este aracterizată prin probleme de ordin cosmetic și reprezintă un simptom pentru dezechilibre din organism.

Această stare fiziologică se manifestă prin depuneri neuniforme de țesut adipos sub piele. Aceste depuneri duc la reținerea de lichid la nivelul țesutului împreună cu o circulație slabă a sângelui.

Tipuri de celulită comună

Tratament celulita Oradea

Celulita (comună) se împarte și ea în 4 stadii evolutive ale celulitei și anume:

Stadiul I : celulita edematoasă.

Are loc creşterea permeabilităţii capilarelor arteriolare, cu instalarea edemului neinflamator, proces favorizat de retenţia de apă premenstuală.

Stadiul II: celulita adipoasă.

Are loc acumularea de ţesut adipos în exces, colagenul interstiţial proliferează urmând să formeze micronoduli. Nodulii devin din ce în ce mai evidenţi în derm și mult mai ușor de observat cu ochiul liber.

Stadiul III: celulita fibroasă cu micronoduli.

Colagenul care înconjoară micronodulii formaţi este din ce în ce mai rigid, din cauza fenomenului de glicaţie. Acest fenomen reprezintă încărcarea colagenului cu resturi glucidice.

Stadiul IV: celulita fibroasă cu macronoduli.

Prin acumulare de ţesut adipos micronodulii se transformă în macronoduli, de ordinul 2 – 20mm.

Procesele descrise mai sus există și în această etapă (rigidizarea colagenului, insuficienţa capilarelor relativ la excesul de ţesut adipos), dar se adaugă componenta dureroasă, prin aceea că celulele nervoase încep să fie comprimate de macronoduli.

Cum sa elimini celulita

Cum sa elimini celulita Oradea

Celulita nu este deloc plăcută estetic de aceea unele persoane se pot confrunta cu stimă și încrederea de sine scăzută. Având în vedere aceste lucruri, este perfect normal să te intrebi „cum pot sa elimin celulita?”.

Poate părea uneori imposibil să scapi de ea oricât de mult te-ai strădui, dar nu trebuie să renunți căci există soluții.

La clinica noastră de estetică din Oradea oferim diverse tratamente anticelulita care te vor ajuta sa reduci și, de ce nu, să elimini total celulita nedorită. În același timp îi oferi pielii elasticitatea și fermitatea pe care tu ți-o dorești.

Specialiștii noștri din Oradea vă vor îndruma spre tratamentul anticelulitic potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

În funcție de recomandarea specialistului se va alege atât schema de tratament care include numărul de ședințe, timpul de lucru și/sau frecvența. Acesta care va face inclusiv un diagnostic corporal complet pentru a evalua tipul de celulită cu care vă confruntați.

De asemenea, noi vă recomandăm ca pe lângă tratamentul anticelulitic care a fost ales pentru dumneavoastră, să urmați o dietă echilibrată și un stil de viață activ pentru rezultate optime.

În cele ce urmează îți vom spune despre ce opțiuni de tratament anticelulitic Oradea oferim în clinica noastră aflată pe Strada Nicolae Jiga numărul 40.

Tratare celulita Oradea

Tratament anticelulita Oradea

În acest moment clinica noastră de estetică dispune de trei tratamente corporale specifice pentru remodelare corporală, slăbire și tratarea celulitei.

După cum spuneam, tratamentele noastre sunt menite să susțină și alte eforturi ale tale pentru eliminarea celulitei.

În funcție de recomandarea specialiștilor, poate fi necesară combinarea mai multor tipuri de tratamente luând în calcul tipul și gradul de celulită.

De asemenea rezultatele pot varia în funcție de de organism, vârstă, factori genetici, stilul de viață și alte variabile similare.

Tratamentul CellFit

Tratamentul CellFit este tratamentul nostru suprem care se concentrează în principal pe tratarea celulitei.

Este un tratament neinvaziv ce poate aborda și reduce orice grad de celulită și orice tip de celulită.

Tratamentul CellFIT este folosit ca metodă pentru reducerea și eliminarea celulitei. Aceste este reprezentat de combinarea undelor acustice de șoc cu radiofrecvență bipolară, vacuum pulsat, role mecanice de drenaj limfatic și infraroșu.

Cu ajutorul unui generator de aer comprimat se creează cantitatea optimă de energie cinetică ce produce vibrații în septurile fibroase și în stratul adipos din dermul inferior al zonei tratate.

De asemenea, în urma tratamentului CellFIT te poți aștepta la tratarea celulitei, la eliminarea retenției de lichide și la restabilirea elasticității țesutului conjunctiv din zona tratată.

În rețeaua de clinici aBeauty Clinique, și implicit în clinica noastră de estetică din Oradea, se recomandă de obicei o schemă mai lungă de tratament. De ce? Pentru că rezultatele sunt vizibile în general după primele 4 ședințe.

Se poate recomanda ca în unele cazuri acest tratament anticelulitic să fie combinat împreună cu tratamentul de remodelare corporală, BodyShape. Vom discuta despre el în cele ce urmează.

Tratamentul BodyShape

Tratamentul neinvaziv, BodyShape este cel mai potrivit când vrem să vorbim despre remodelare corporală dar și despre slăbire localizată și desigur, reducerea celulitei.

Tratamentul BodyShape este bazat pe radiofrecvență bipolar fracționată, infraroșu, vacuum pulsat și role mecanice de drenaj limfatic.

Având o autofrecvență inteligentă (de până la 20 mm adâncime) ce detectează automat tipul de țesut este un adevărat avantaj.

Datorită acestui lucru, tratamentul este cu 25% mai puternic decât orice alt tratament similar. Acesta permite inclusiv abordarea situațiilor cu țesut adipos mai pronunțat, deci ajută și la reducerea celulitei.

Tratamentul CryoLipo

Tratamentul CryoLipo este tratamentul de slăbire prin criolipoliză considerat și o alternativă neinvazivă pentru procedura de slăbire prin liposucție.

Din punct de vedere procedură de slăbire, criolipoliza acționează înghețând țesutul adipos localizat și implicit acizii grași din celulele de grăsime.

Tratamentul corporal de criolipoliză ce se regăsește în clinicila aBeauty Oradea reușește să înghețe țesutul adipos localizat la -11 grade Celsius.

Acest lucru face ca tratamentul nu numai să fie cu adevărat eficient și să ofere rezultate garantat vizibile, dar să ofere și alte îmbunătățiri corporale, nu doar slăbire.

De aceea menționăm că tratamentul corporal CryoLipo deși nu este un tratament dedicat anticelulită, oferă efecte colaterale în reducerea celulitei.

De asemenea și acesta poate fi combinat împreună cu tratamentul anticelulitic, CellFit.

Dacă vrei să scapi de pielea cu aspect de coajă de portocală, noi îți vom oferi cele mai bune tratamente care să îți aducă rezultatele mult dorite. În același timp te poți bucura de gama noastră variată de creme tratament pentru acasă.

Te așteptăm la clinica noastră de estetică aBeauty Clinique Oradea.

Adresă clinică tratare celulita Oradea

Tratarea celulitei poate fi o sarcină foarte dificilă. De aceea te încurajăm să apelezi cu încredere la unul dintre specialiștii noștri din Oradea. Primul pas este să completezi formularul de contact pe care îl găsești aici sau să ne contactezi direct folosind datele de mai jos.

2 comentarii la „Cum sa elimini celulita nedorită și ce opțiuni de tratament anticelulitic ai în Oradea”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei