Hot August Sales

Luna august continuă cu chef de cumpărături! Pregătește-te de cele mai frumoase cadouri care îți vor înfrumuseța și mai mult această lună plină de căldură.

Ce promoții vei găsi în luna august?

August continuă cu plajă, vacanțe dar și cu super oferte ce ascund surprize menite să te ia prin surprindere. Știm că îți plac vacanțele iar vara este încă în toi, de aceea știm cât de important este să pleci pregătită de aventură cu un ten luminos, un corp de invidiat sau poate îți dorești acele buze senzuale la care te gândeai de mult.


Hot August Sales

Noua promoție „Hot August Sales” vine cu reduceri de până la 35% la toate serviciile noastre de tratamente corporale, tratamente faciale, injectări riduri și buze, tratamente pentru păr și scalp, etc.

Dar surprizele nu se opresc aici! Tratamentele noastre de criolipoliză, DualFit și cele pentru epilare definitivă laser ascund câteva cadouri care îți vor aduce zâmbetul pe buze și îți vor garanta rezultatele dorite:

  • o ședință de criolipoliză cadou la pachetele de criolipoliză;
  • o ședință DualFit cadou la pachetele DualFit;
  • o ședință de epilare laser cadou la pachetele de 3 ședințe;
  • două ședințe de epilare laser la pachetele de 6 ședințe.

Află mai multe despre serviciile noastre împreună cu promoțiile aferente, AICI.


Tu ce alegi luna aceasta?

Nu te poți decide? Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi ce e mai potrivit pentru tine și să afli mai multe despre promoțiile noastre. Pentru că vara asta ai grijă de tine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei