Summer Beauty Party

Luna august a venit și e momentul să ne bucurăm de Party! Pregătește-te de 2 promoții de nerefuzat care îți va înfrumuseța vibe-ul din această vară.

Ce promoții vei găsi în luna august?

August continuă cu plajă, vacanțe și multă căldură, de aceea a venit timpul să pleci în concediu cu un corp de invidiat, un ten luminos și protejat de razele solare, sau poate îți dorești buze senzuale care să atragă priviri. Oricum ar fi, dă startul petrecerii iar noi te vom ajuta să devii cea mai bună versiune a ta. La aBeauty ai surprize și reduceri de nerefuzat!


Summer Beauty Party

În august petrecerile sunt în toi, iar vacanța se simte încă din plin în aer. Bucură-te de cele mai noi oferte la tratamente faciale, corporale, injectări estetice și epilare definitivă!

Noi aducem sezonul petrecerilor către tine, iar tu te vei bucura de cele mai bune reduceri cu Summer Beauty Party !

Află mai multe despre serviciile noastre împreună cu promoțiile aferente, AICI.


aBeauty Catalog

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să stai relaxată pe canapea și doar în câteva pagini să afli totul despre tratamentele noastre estetice? Acum ai ocazia!

Catalogul aBeauty este aici și îl poți găsi în toate clinicile noastre din țară. De asemenea, acesta vine cu o mică surpriza de care suntem siguri că te vei bucura

Află cum poți atinge perfecțiunea cu aBeauty Catalog!


Tu ce promoție alegi în vara aceasta?

Nu te poți decide? Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi ce e mai potrivit pentru tine și să afli mai multe despre promoțiile noastre. Pentru că vara asta ai grijă de tine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei