Cum să fii în siguranță sub soare și ce produse pentru protectie solara să folosesti

Mai este luna de conștientizare a cancerului de piele. Mai multe persoane sunt diagnosticate cu cancer de piele în fiecare an atât în România cât și în alte țări, decât toate celelalte tipuri de cancer la un loc. Evitarea expunerii directe la soare între orele 10:00 și 14:00, purtarea îmbrăcămintei corespunzătoare și utilizarea unei creme de protecție solară cu spectru larg sunt unele dintre cele mai eficiente modalități de a preveni cancerul de piele.

Luna aceasta, vom împărtăși sfaturi privind siguranța solară și prevenirea cancerului de piele, cu accent pe colecția avansată de protecție solară sunbetter Advanced Mineral Protection, deoarece cunoștințele și prevenirea sunt cea mai bună apărare a ta.

Și cât timp avem atenția ta, nu uitați să îți faci o programare pentru verificarea anuală a pielii pentru prevenirea cancerului de piele, dacă nu ai făcut-o deja!

Conform skinbetter science, o protecție solară cu spectru larg joacă un rol semnificativ în reducerea riscului de cancer de piele, protejează împotriva arsurilor solare, a daunelor solare și ajută la minimizarea roșeții, prevenind în același timp apariția timpurie a ridurilor și a liniilor fine.

Dacă îți dorești să ai o piele strălucitoare și sănătoasă pe termen lung, purtarea de protecție solară zilnică este o necesitate absolută. Crema de protecție solară este potrivită pentru toată lumea și pentru toate tipurile de piele, în fiecare zi, indiferent de culoarea pielii sau de condițiile meteorologice.

Dacă ai nevoie de cea mai bună protecție solară, noi te rezolvăm cu cea mai bună colecție pentru protecție solară brevetată. Tehnologia noastră Advanced Mineral Protection (A.M.P.) atinge un nivel serios de protecție solară, oferind:

  • Cea mai bună eficacitate din clasă, prin livrarea uniformă a ingredientelor
    pe întreaga piele.
  • Cea mai bună eleganță din clasă, fără a-ți lăsa pielea încărcată
    având o senzație mătăsoasă, moale și revigorantă.

Cu ce este bine să combini cele două produse de protecție solară din colecția noastră?

Pe lângă cremele de protecție solară și antioxidanții, retinoizii sunt soluția de bază a dermatologilor pentru persoanele care caută o întinerire vizibilă a pielii. Se știe că retinoizii susțin reînnoirea pielii, îmbunătățesc claritatea pielii, netezesc aspectul ridurilor, îmbunătățesc aspectul petelor pigmentare și oferă pielii o strălucire generală.

Și atunci când sunt asociate cu alfa hidroxiacizi (AHA), aceste rezultate vizibile pot fi îmbunătățite. AHA acționează pentru a exfolia ușor pielea, ajutând la încurajarea unui ten mai strălucitor.

Crema de noapte, AlphaRet Overnight Cream conține un ingredient unic care este alcătuit dintr-un retinoid combinat cu un AHA (acid lactic) care oferă o întinerire vizibilă a pielii cu puțină sau chiar fără iritare.

Când utilizezi un retinoid și/sau AHA, trebuie să fii deosebit de atentă în aplicarea zilnică a protecției solare. Aceste ingrediente îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii, lăsând pielea mai vulnerabilă la potențialele daune solare.

AlphaRet Overnight Cream se completează perfect cu sunbetter TONE SMART SPF 68 Sunscreen Compact, un nivel înalt de protecție solară cu spectru larg, într-o cutiuță netedă și mătăsoasă ce oferă o picătură de culoare tenului Aceasta ajută la prevenirea arsurilor solare dacă este utilizat conform instrucțiunilor, împreună cu alte măsuri de protecție solară, pentru a reduce riscul de cancer de piele și îmbătrânirea prematură a pielii cauzată de razele solare.

Mușchii din jurul ochilor lucrează într-un ritm constant pe parcursul zile. În timp, toată această activitate începe să dezvăluie linii și riduri nedorite.

O cremă pentru ochi multifuncțională, cum ar fi EyeMax AlphaRet Overnight Cream, îmbunătățește semnificativ aspectul liniilor fine și ridurilor, textura pielii, cercurile întunecate și umflăturile în doar 4 săptămâni de utilizare în fiecare noapte.

Zona ochilor este, de asemenea, vulnerabilă la daune solare având în vedere că nu ne gândim întotdeauna să aplicăm protecția solară aproape de zona ochilor. Protecția solară este cel mai bun partener al cremei pentru ochi în combaterea semnelor de îmbătrânire din jurul acestora, mai ales dacă utilizezi o cremă de ochi cu retinol.

Crema de noapte pentru ochi, EyeMax AlphaRet Overnight Cream se asortează bine cu sunbetter SHEER SPF 56 Sunscreen Stick și oferă un nivel ridicat de protecție solară într-un stick transparent și ușor de aplicat. Acesta beneficiază de un nivel extraordinar de protecție împotriva razelor UVA (îmbătrânire), UVB (arsuri) și are multiple beneficii, protejând pielea atât de razele UV, lumina albastră, poluare și radiații infraroșii.

Bine de știut

Oxidul de zinc și dioxidul de titan sunt singurele substanțe active pentru protecție solară cu minerale active, aprobate de FDA. Formulele sunbetter oferă protecție minerală și non-nano particule.

De ce protecție minerală?

  • Oferă protecție împotriva întregului spectru de radiații ultraviolete
  • Șanse mici să irite pielea sensibilă
  • Începe să protejeze pielea imediat după aplicare

Crema de protectie solara inainte sau dupa crema hidratanta?
Aplicarea protecției solare ar trebui să fie întotdeauna ultimul pas al rutinei de îngrijire a pielii, dar înainte de machiaj.

Colecția sunbetter poate fi asociată cu orice produs skinbetter science – cel mai important lucru este să alegi o protecție solară pe care o iubești și pe care o vei folosi în fiecare zi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X