Tu îți alegi cadoul, noi ți-l oferim oriunde în România

Cu ocazia lansării noii clinici de estetică aBeauty Clinique București Unirii, sărbătorim cu promoții și cadouri speciale în toate clinicile din țară!

Am lansat promoțiile lunii mai cu discounturi și oferte speciale foarte bune, mai ales acum în prag de vară, pentru a te bucura de un super corp de plajă!

În plus, doar până pe 15 mai 2022 și în limita locurilor totale disponibile în luna mai, primești un cadou la alegere la orice achiziție de servicii, indiferent de valoare:

  • Alege un cadou gratuit la orice achiziție de servicii constând într-o ședință de tratament corporal de slăbire sau anticelulită, la alegere
  • Alege un cadou gratuit la orice achiziție de servicii constând într-o ședință de tratament facial SkinTera Rutin sau DMAE sau o zonă FaceTight
  • Alege un cadou gratuit la orice achiziție de servicii constând într-o ședință de epilare definitivă laser 2.0 pe orice zonă, la alegere

Rezervă-ți cadoul acum!

  1. Pasul 1 este să completezi formularul de mai jos.
  2. Pasul 2 este să achiziționezi orice serviciu.
  3. Pasul 3 este să planifici serviciul cadou în luna mai.

Cadourile se oferă o singură dată la nivel de cont de client, indiferent de numărul sau valoarea achizițiilor de servicii în perioada promoționala 1-15 mai. Cadourile se oferă doar la achiziția de servicii (ședințe individuale sau pachete mari), nu și la produse. Se poate alege un singur cadou din cele 3 tipuri de servicii cadou simple (fără full sau extended body).

Noua clinică este a noua clinică din rețea!

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Din dorința de a fi și mai aproape de tine și de a îmbunătăți confortul clienților noștri de pretutindeni, deschidem cea de-a noua clinică de estetică aBeauty Clinique din România pe Bulevardul Unirii Nr. 57 în București.

Astfel, clinica de estetică București Unirii se adaugă clinicilor de estetică București CaramfilBrașovCluj-NapocaConstanțaGalațiIașiOradea și Timișoara cu scopul de a fi mai aproape de tine cu gama premium de tratamente corporalefacialeepilare și injectări.

Rezultatele dovedite, eficiența tratamentelor, calitatea serviciilor oferite, colegii noștri foarte bine pregătiți, atenția la detalii, siguranța și igiena ne-au făcut demni de încrederea ta și îți mulțumim cu recunoștință pentru că alegi aBeauty Clinique.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei