Tratament Facial CADOU de Vară la orice achiziție de terapii faciale!

Acidul glicolic este un factor natural de hidratare.

În concentrațiile potrivite acidul glicolic este un agent de umectare fără de care pielea se deshidratează și își pierde protecția împotriva factorilor externi.

Acidul glicolic SRS nu trebuie confundat cu acidul glicolic în concentrație mare ce se folosește deseori pentru proceduri mai agresive precum peelingul chimic.

Acidul glicolic SRS despre care povestim are o concentrație optimă și potrivită oricărui tip de ten indiferent de vreme, astfel încât să joace rolul unui factor natural de hidratare.

Mitul acidului glicolic dedicat doar anumitor tipuri de ten sau afecțiuni este spulberat de un argument simplu și dovedit: concentrația diferită determină rezultate diferite.

Acidul glicolic SRS este absolut esențial în procesul de îngrijire al pielii datorită concentrației sale identice cu nevoile pielii noastre în vederea menținerii nivelului de hidratare și protecție.

Acesta rupe legăturile dintre celulele moarte și celulele vii, eliberând celulele care nu mai sunt necesare, care ne îngroașă pielea și care țin parfumurile sau impuritățile la suprafața acesteia.

Susținerea factorului natural de hidratare este dată și de molecula iubitoare de apă din această formulă SRS ce atrage hidratarea către suprafață, adică exact acolo unde rezultatele sunt cele mai vizibile.

Un ten hidratat corect și corespunzător reprezintă un ten profund întinerit și sănătos.

Pentru hidratare și tinerețe de lungă durată este important să menținem echilibrul între celulele moarte și celulele vii, iar formula specială a acidului glicolic SRS realizează cu brio acest lucru.

Pentru a pregăti pielea pentru vară și pentru a o proteja de radicalii liberi ce o deteriorează și o supun procesului de îmbătrânire accelerată, în cadrul campaniei Summer Skin îți vom oferi cadou câte un tratament facial cu o fiolă completă de acid glicolic SRS la achiziția oricărui tratament facial SkinTera SRS sau Celule Stem din luna Mai 2021.

Oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile și se aplică la nivel de client de fiecare dată prin oferirea acestui cadou special atât la achiziționarea de ședințe individuale de tratament, cât și la pachete.

Prin urmare, oferta devine accesibilă oricărui buget, iar întreaga fiolă de acid glicolic SRS va fi aplicată la începutul fiecărei ședințe de tratament pentru a pregăti pielea și a spori efectele efectele tratamentului principal ales, indiferent de indicația acestuia.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei