Participă la Super Giveaway-ul SRS cu 24 de ședințe de tratamente faciale SRS

SRS este un brand european de încredere ce oferă tratamente profesionale pentru piele. Tratamentele faciale profesionale SRS sunt alegerea principală din clinicile noastre de estetică premium și ne-ar plăcea să descoperi puterea acestora.

Prin urmare, te invităm la un super giveaway ce se desfășoară până la finalul lunii Mai 2021 în fiecare clinică aBeauty Clinique din țară. Înscrierea este foarte simplă și nu durează mai mult de câteva ”clickuri sau atingeri”.

Cu sprijinul EMA Aesthetics Europa și aEstet Technology România în cadrul acestui giveaway vei putea câștiga un tratament facial SRS în valoare aproximativă de 180 Euro fiecare.

Tratamentul SRS va fi ales în funcție de nevoile specifice tenului tău și poate însemna fie un tratament antirid, de întinerire și hidratare, de uniformizare a tenului, de prevenție și tratare a petelor pigmentare sau de îngrijire a tenului acneic și încărcat.

Giveawayul se va finaliza pe 31 Mai 2021.

Vor exista 3 premii pentru fiecare clinică ce vor fi oferite la 3 câștigători diferiți pe data de 1 Iunie 2021. Câștigătorii vor fi aleși automat de sistemul informatic pe care se desfășoară acest giveaway, respectiv KingSumo.

Câte 3 premii x 8 clinici de estetică = 24 de premii!

Dupa înregistrarea în giveaway, dă follow conturilor de social media indicate pentru a-ți crește pe loc șansele de caștig.

Pentru că poți poți participa doar la un singur giveaway aferent clinicii pe care o selectezi, te rugăm să apeși pe clinica de mai jos unde ai putea beneficia de tratamentul cadou dacă ai câștiga și să te înscrii acolo.

Mult succes!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei