Top 5 motive pentru a te îngriji

Fiecare persoană inteligentă și responsabilă știe ce trebuie să facă pentru a fi mai sănătoasă și mai fericită. Însă de cele mai multe ori organismul ne oprește să facem aceste lucruri din cauza unui singur motiv: teama de schimbare.

Teama de schimbare sau teama de nou este una cât se poate de firească, iar dacă te numeri printre persoanele care iau decizii mai greu sau se mișcă mult mai lent până să fac un anumit lucru, nu te întrista. Majoritatea oamenilor o fac.

Teama de schimbare provine din subconștient și are la bază echilibrul. În momentul în care faci anumite lucruri care îți plac (nu care îți fac neapărat și bine), organismul ca tot unitar intră într-o stare de echilibru.

De exemplu, atunci când am fost supraponderali sau obezi toată viața, ăla a fost echilibrul perceput de organismul nostru ca tot unitar. De aceea multe diete nu funcționează pe termen lung.

Pentru că natura câștigă, iar starea de echilibru percepută și atât de plăcută de de organism se va folosi de toate mijloacele directe sau indirecte pentru a te aduce la forma inițială. Mai că nu îți va șopti la ureche să mănânci prăjitura aceea delicioasă.

Știai aceste informații. Însă acum că ți le-ai reamintit, hai să vedem 5 motive menite să te scoată din starea de echilibru și să te facă să acționezi chiar acum pentru a evolua către un corp mai sănătos și o piele mai fericită.

1. Timpul e o resursă limitată

De foarte multe ori zicem că vom face aia și aialaltă, dar nu acum pentru că acum nu avem timp. Sau că nu este momentul. Din păcate, chiar nu avem timp. Timpul trece indiferent de felul cum ți-l petreci. Prin urmare, bucură-te de fiecare clipă.

Se spune că atunci când zici că nu ai timp pentru o anumită activitate, de fapt, acea activitate nu este suficient de importantă pentru tine. Sau nu este suficient de urgentă. Evită ca îngrijirea fizică să devină o urgență. Trateaz-o cu importanță azi.

2. Trupul e templul sufletului

Călugării asiatici trăiesc foarte simplu. Fără posesiuni materiale, fără ego și fără oglinzi. Probabil te-ai întreba atunci ce legătură are asta cu tratamentele faciale și corporale? Ei bine, are legătură cu îngrijirea și respectul față de trup.

Respectându-ți trupul, îți respecți mintea și sufletul. Călugării asiatici acordă o deosebită atenție îngrijirii și igienei trupești, chiar dacă trăiesc în locuri pustii, ferite de ochii lumii. Trupul este templul sufletului. Îngrijește-l și respectă-l.

3. Îmbătrânirea este ireversibilă

Cel puțin pentru moment, îmbătrânirea este ireversibilă. Da, există zvonuri conform cărora cercetătorii israelieni au reușit să adauge 25 de ani de viață unor persoane în vârstă de 65 de ani. Momentan nu sunt mai multe informații. Sunt doar zvonuri.

Atunci când această tehnologie va fi disponibilă, probabil vom fi primii care o vor oferi. Până atunci îmbătrânirea este ireversibilă și niciodată nu e prea devreme pentru a apela la tratamente faciale de întinerire. Îți vei mulțumi mai târziu.

4. Te vei simți mai bine

În condițiile în care, mai ales în această perioadă, nu poți face activitățile care îți aduceau atât de multă plăcere (călătorii, sporturi de echipă și multe altele), viața trebuie să ofere experiențe care ne mențin sănătoși mental și fizic.

Tratamentele faciale și corporale te ajută să faci primii pași către un corp sau către un ten pe măsura așteptărilor. Îți vor aduce încredere în sine și stare de bine. Știi foarte bine că rezultatele nu se obțin peste noapte, așa că merită să începi acum.

5. E o investiție

Pragmatic privind, noi ca ființe suntem chiriași, nu suntem proprietari. Nu suntem nici proprietarii pe vecie ai pământului, nici ai casei, nici a mașinii, nici a telefonului mobil. Nu suntem proprietarii obiectelor. Suntem doar utilizatori temporari.

Singurul element fizic pe care suntem cu adevărat proprietari este propriul nostru corp. Prin urmare, orice sumă de bani pentru sănătatea și frumusețea trupului, pielii, sufletului și creierului nostru reprezintă investiții, nu cheltuieli.

O săptămână bună!

Acestea fiind spuse, îți dorim o săptămână minunată, plină de gânduri bune. Pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim te invităm să accesezi prima pagină sau să completezi formularul ce te va conduce către clinica virtuală.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X